Jump to content

IT Pro

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IT Pro

  1. Όντως τέλος οι θέσεις, και ο Ιριδανός τι να καλύψει, αφού μόνο τα μέλη του aytoexec μπορούν να τον καλύψουν με συμμετοχές σε ένα δίωρο.....(όποιος προλάβει και είναι online στη δουλειά του).... Θα πρέπει να επαναληφθεί (για το Νάσο το λέω) και σε μεγαλύτερη αίθουσα.
  2. Έξοχα, Απόστολε με έσωσες με το upgrade..... Τα Windows Server 2008 R2 RTM πότε είναι διαθέσιμα μέσω Technet ? Μια και όλοι μελετάτε θέλω τη βοήθειά σας (προτάσεις σας ) πάνω σε βιλιογραφία (Ελληνική ή Αγγλική) για τα 2008 αλλά συνοπτική και ουσιαστική, όχι 200 τόμοι, αν είναι course MCSA για παράδειγμα να είναι fastpass..... Ευχαριστώ εκ των προτέρων..... Νίκος Μουζάκης IT Pro
  3. Παιδιά Συγχαρητήρια για το Event, Είμαι πολύ νέο μέλος στο autoexec και αυτό ήταν το πρώτο μου event αλλά επιθυμώ και από τη θέση αυτή να επισυμάνω : Α. Το event ήταν εκπληκτικό διότι : Ήταν πολύ συμπυκνωμένο με πληθώρα τεχνικών και ουσιαστικών πληροφοριών χωρίς φρου - φρου, αρώματα και <<ευλογούμε τα γένια μας>> όπως συμβαίνει σε επίσημες παρουσιάσεις, ειδικά με ξένους ομηλιτές. Οι Live επιδείξεις ήταν εξαιρετικά καλά στημένες (συγχαρητήρια) και οι πιο πλήρεις που έχω παρακολουθήσει σε event. Είχε φοβερό χιούμορ..... Β. Εκτιμώ ότι θα μπορούσαν να παρουσιαστούν περισσότερα αν δεν υπήρχε το προχωρημένο της ώρας...... Γ. Η πρότασή μου είναι, οργανωτικά, μελλοντικά event να γίνονται πρωϊνές ή μεσημεριανές ώρες αργίες π.χ. Σάββατο έτσι ώστε μέσα σε ένα λογικό (κατ εμένα) πλαίσιο 4-6 ώρες μπορούν να καλύπτωνται περισσότερα θέματα ή περισσότερες Live Επιδείξεις. Συγχαρητήρια και πάλι.... Νίκος Μουζάκης (IT Pro)
×
×
  • Create New...