Jump to content

ARIS

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ARIS

  1. Aπο την κεντρική κονσόλα του WSUS πατώντας στο όνομα του Server είδα στο Download status: updates needing files: 2.186 Downloaded 0 mb of 28.149.520 mb. πήγα στον sce\server ξαναέφτιαξα τα settings (lan settings, proxy, gateway). Απεγκατέστησα το isa firewall client και το ξαναεγκατέστησα και ήδη έχει κατεβάσει από εχθές 2 gb. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και τις προτάσεις σας.
  2. Δοκιμάζω κάτι και θα σας απαντήσω αύριο. Μάλλον διορθώθηκε. Ευχαριστώ πολυ.
  3. ενώ γίνονται approve από το sce, δεν φαίνονται στο update history των τερματικών. αυτό με οδήγησε να δώ τον wsuscontent folder στον server. το μέγεθος του φακέλου είναι μόνο 2,5 mb και το περιεχόμενό του είναι μόνο txt αρχεία με τις περιγραφές των updates. το sp1 έχει εγκατασταθεί ακριβώς μετά την εγκατάσταση του sce μετά τον καθαρισμό της bits queue το update status είναι download failed από not ready for instalation
  4. έχω κάνει εγκατάσταση το sce 2007 σε υπολογιστή με win 2003 server SP1. Όλα δείχνουν σωστά. οι gp δουλεύουν. οι clients επικοινωνούν. το synchronize στο tab update το κάνει επιτυχώς. το πρόβλημα όμως είναι πως τα τερματικά δεν παίρνουν updates. επίσης, παρατήρησα πως τα *.exe δεν αποθηκεύονται τοπικά στον server όπως είχε σεταριστεί κατά την εγκατάσταση. Αυτό που κατεβάζει, είναι οι τίτλοι των updates και όχι τα απαραίτητα αρχεία. Για αυτό και το Status για όλα τα Updates είναι «Not Ready for Installation». επίσης στην κονσόλα του wsus όλα δείχνουν σωστά. την κονσόλα την άνοιξα από τερματικό, γιατί στον server βγάζει το ακόλουθο μήνυμα: MMC cannot open the file C:\....\wsus.msc This may be because the file does not exist, is not an MMC console, or was created by a later version of MMC. This may also be because you do not have sufficient rights to the file. όποια βοήθεια θα είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...