Jump to content

Highlander

Members
  • Posts

    86
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Highlander

  1. Το 1998 σε παρόμοια περίπτωση, έβαλα το πρόγραμμα να κλειδώσει (το χρησιμοποιούσα για να κάνω τη δική μου δουλειά σε λιγότερο χρόνο αλλά το ήθελαν και για τον επόμενο μια και εγώ παραιτήθηκα), κλείδωσε και με πήραν τηλέφωνο για να τους το πουλήσω. Τότε ίσως τα πράγματα να ήταν αλλιώς.
  2. Ωραίος ο τύπος. Μπράβο.
  3. Απλά κορυφαίο. Πανέξυπνη ιδέα και μπράβο στο δημιουργό.
  4. Το Shift-Delete δεν παίζει ;
  5. Πλέον έχει σειρά η τεχνολογία IP PBX και τα υπόλοιπα σιγά σιγά σταματούν. Μέχρι πρόσφατα δούλευα ψηφιακά κέντρα και πλέον τα IP. Είναι σπάνιος ο συνδιασμός IP PBX ταυτόχρονα με ISDN. Πλέον τα περισσότερα έχουν υλοποιήσεις PSTN που κατ' εμέ κακώς γιατί η τεχνολογία ISDN προσφέρει πολλά περισσότερα. Με ότι ασχοληθείς να κοιτάξεις να είναι αξιόπιστο και φυσικά να έχει από πίσω του υποστήριξη.
  6. Στην Πάτρα πάντως έδωσε ρέστα Δεν λέω μόνο για το Χρήστο, αλλά ήταν από τα πιο παραγωγικά Events που έχω δει. Άψογο timing χωρίς να χάσουμε κάποιο θέμα. Συγχαρητήρια σε όλους.
  7. Σε SBS 2003 που πάω να το εγκαταστήσω μου λέει ότι δεν είναι valid win32 application !
  8. Δεν είναι όλα τα laptop το ίδιο. Άλλα είναι 1 τέταρτο άλλα μία ώρα ίσως και παραπάνω. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με κάτι παραπάνω από αυτό που κάνω ήδη στο θέμα με τα laptop.
  9. Τα μόνα πράγματα που αλλάζω σε Laptop είναι φορτιστές , μνήμες, δίσκους και άντε πληκτρολόγια αν είναι με 1-2 βίδες. Όλα τα υπόλοιπα είναι too much για εμένα. Έχω ένα συνεργάτη ο οποίος κάνει ότι θες. Από οθόνη μέχρι μητρική. Και απορώ πως κάθεται και αλλάζει ολόκληρο display και παίρνει εργασία μόνο 40€ για δουλειά κοντά στις 2 ώρες ίσως και παραπάνω.
  10. Για Sony Vaio πας SONY Megaservice. Τηλ.: 2106195953. Θέλουν υποχρεωτικά S/N από το προϊόν. Περιμένω ένα keyboard εδώ και 15 ημέρες. Για HP η Infoquest. 2119990000. Θέλουν υποχρεωτικά S/N από το προϊόν. Για Fujitsu Siemens - OFFICE TECHNOLOGY A.E.E. 2106898200 Αυτά θυμάμαι. Για οτιδήποτε άλλο, καλό είναι να ψάξεις στο site της κάθε μαμάς εταιρίας και λέει ποιος (ή ποιοι) έχουν το service στην Ελλάδα.
  11. http://www.bing.com/search?q=mass+sms+loc%3AGR&form=QBRE&qb=3 Υπάρχουν πάρα πολλές εταιρίες. Εγώ χρησιμοποιώ την bulk sms (Yuboto) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η Megasoft με την οποία συνεργάζομαι έχει ενσωματώσει έναν "messenger" και στέλνεις μέσα από το εμπορικό κατ' ευθείαν SMS σε πελάτες και προμηθευτές.
  12. Προσωπική άποψη: Να αποφύγεις το "μικρό" hardware όσο μπορείς. Δεν μπορείς να μιλάς με κάποιον στο γραφείο για μηχανογράφηση με SBS κλπ και να έρθει κάποιος να σε ζαλίζει γιατί δεν παίζει το ποντίκι των 8 ευρώ που του πούλησες προχθές. Σήμερα λεφτά έχει η παροχή υπηρεσιών, η οποία παίρνει μαζί της και το hardware.
  13. Κατέβασε κάποια έκδοση από τις παρακάτω: Lavalys Downloads Πας Operating System - UpTime. Κάνει αυτό που θες ακριβώς. Παίρνει στοιχεία από τον Event Viewer αλλά αν έχεις σβήσει κάποια στιγμή τα Events εννοείτε ότι θα έχεις λάθος αποτελέσματα.
  14. Κάνε μία επανεκκίνηση το DHCP ή το Router αν αυτό δίνει DHCP και ξαναπροσπάθησε. Ουκ ολίγες φορές, τα προβλήματα με 0.0.0.0 IP είναι από DHCP.
  15. Δυστυχώς καμία γεννήτρια δεν βγάζει σωστό ρεύμα (τουλάχιστον από τις κοινές στα καταστήματα) με αποτέλεσμα να να βλέπεις το voltoμετρο να κάνει τραμπάλα. Σε παρόμοια περίπτωση δεν κατάφερα να πείσω τον πελάτη να ΜΗΝ βάλει γεννήτρια στην προγραμματιζόμενη διακοπή και το αποτέλεσμα ήταν: 1 καμένο Switch, 1 καμένο τηλ.κέντρο, 1 καμένη οθόνη & ένα τροφοδοτικό από pc. Η γεννήτρια συνδέθηκε πίσω από ένα UPS χούτσου/μούτσου. Σε συζήτηση που έχω κάνει με ηλεκτρολόγους, λένε ότι χρειάζεται πίνακας μετά την γεννήτρια καθώς και ένας σταθεροποιητής ή ένα καλό UPS. Ο πίνακας που έχω δεν μετά από γεννήτρια, έχει τα προβλεπόμενα για να μην γίνει κάποιο μεγάλο μπαμ από σοβαρές υπερτάσεις κλπ. Περισσότερες λεπτομέρειες να μας πει ένας ηλεκτρολόγος/μηχανολόγος.
  16. Όταν λες Ελληνικές εκδόσεις ; Firefox, WinRar κλπ εγκαθιστά στη γλώσσα του PC. Μια χαρά είναι. Χρήσιμο.
  17. Highlander

    Tokyo Mater

    Αχ στα παιδιά μου αρέσει ο Κεραυνός Μακουίν. Περιμένουν το Cars 2.
  18. Μια παρατήρηση: Αν θέλετε μην βάζετε logs που περιέχουν email διευθύνσεις γιατί τα μποτάκια σαρώνουν. Τουλάχιστον αλλάξτε κάτι από το πραγματικό. π.χ. από [email protected] κάντε το nfo@[email protected]
  19. Κάποια router έχουν ξεχωριστό DHCP για το ασύρματο και ξεχωριστό για το Ethernet. Δεν θυμάμαι μοντέλο αυτή τη στιγμή, αλλά αν το δω ξανά μπροστά μου θα σας το αναφέρω. Αν δεν συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω, δες μήπως έχετε κάποιον Print Server και δίνει IP.
  20. Όσες φορές και να σώσεις ένα πελάτη δεν το θυμάται. Δυστυχώς. Το ότι ένα λιανομάγαζο έχει 5 ευρώ φθηνότερα μία οθόνη, ΝΑΙ θα στο πει.
  21. Χρόνια φωνάζω τους απλούς πελάτες να βάζουν τους servers στα υπόγεια και οι περισσότεροι με γράφουν. Πατάρι σου λέει, πατάρι....
  22. Το TeamViewer δεν είναι δωρεάν. Δωρεάν είναι για προσωπική και όχι επαγγελματική χρήση. Αν φτιάξεις exe με το λογότυπό σου, περιορίζει τη σύνδεση στο 5λεπτο. Και νομίζω ότι δεν είναι της Microsoft. Best Editor Ever: Notepad++ http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/site.htm
×
×
  • Create New...