Jump to content

Gi0

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Gi0

  1. Όχι απλά Jennifer αλλά

     

    Hyper-Jennifer

    :-D

     

    Παντως πρεπει να του δινεται τα καλυτερα ναρκωτικα.Το πρωι του σαββατου εβλεπες σε ολους τα αποτελεσματα του μηδαμινου χτεσινου υπνου λογω της προετοιμασιας και αυτος εσκασε μυτη μεσα στο χαμογελο σαν να μην ετρεχε τιποτα[:D]..ασε που δεν αφησε και τα demo να τρεξουν σωστα λογο της σωστης δουλειας που εκανε!Αισχος!

     

  2. Ή σειρά είναι σχετικά παλιά αλλά τα πρώτα επεισόδια ήταν απίστευτα.

     

    Μετά χάλασαν λίγο.

     

    Θα διαφωνισω.Μαγεια ειναι ολα τα επεισοδια.Εχουν διασπαρτες απιστευτες ατακες("If you type google into google,you will break the internet!"[:D])

    Τα χριστουγεννα περιμενουμε το special επεισοδιο και του χρονου την νεα σεζον.

     

  3. Ο Βαγγέλης δεν διδάσκει (ακόμα). "Ζωγραφίζει" όμως....

    Ι know,i know[:D] Εψαξα αναλυτικα τον ηλεκτρονικο του βιο εδω μεσα.

    Aν δεν με καταλαβες Χρηστο,ο Παναγιωτης ειμαι.

     

  4. Υπαρχει περιπτωση να γινει εγγραφη οπτικοαουστικου υλικου και διαθεση του με καποιο κοστος(στα προτυπα της blackhat/defcon)?Μια και δεν θα μπορεσω να κατεβω Αθηνα,αν γινεται εστω και με αυτο τον τροπο να παρω μια γευση και ισως να ενδιαφερει κ αλλα μελη κατι τετοιο.

    ΜΜΜ, πολύ ωραίες ιδεές μου δίνεις..μήπως να το βγάλουμε και σε Live Meeting?

    Θα το συζητήσουμε...

    V

    Χαιρομαι.Αν και σε Live Meeting στην δικια μου περιπτωση δεν ξερω αν θα βολεψει να το παρακολουθησω,αλλα τα mp3 θα τα ξεκοκκαλισω..

    Οfftopic:Προσφατα γραφτηκα στα σεμιναρια του Xρηστου(MCITP),στην Θεσσαλονικη και περιμενω να ξεκινησω.Αναφερθηκε αρκετες φορες σε σενα με κολακευτικα λογια[:)]Διδασκεις μαζι με τον Χρηστο?

     

  5. Υπαρχει περιπτωση να γινει εγγραφη οπτικοαουστικου υλικου και διαθεση του με καποιο κοστος(στα προτυπα της blackhat/defcon)?Μια και δεν θα μπορεσω να κατεβω Αθηνα,αν γινεται εστω και με αυτο τον τροπο να παρω μια γευση και ισως να ενδιαφερει κ αλλα μελη κατι τετοιο.

     

  6. Έβαλα τα Windows 7 Professional (MAPS) και το μόνο που δεν μπορεί να αναγνωρίσει είναι η κάρτα γραφικών Intel Extreme Graphics 2.

     

    Ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί να μην υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω.

     

    Τα έβαλα σε ένα laptop με 1400άρι cpu celeron και πάει σφαίρα πραγματικά.

     

    Σε αντιστοιχη περιπτωση για μια ati,σε 7 64bit,δοκιμασα driver για vista και εκανε την δουλεια του κανονικα.Αξιζει μια δοκιμη.

     

×
×
  • Create New...