Jump to content

PerixIT

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About PerixIT

  • Birthday 05/18/1976

PerixIT's Achievements

Junior IT

Junior IT (1/5)

0

Reputation

  1. Καλημέρα, Εγώ μαζί σου "αλλοι" δεν το καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να το καταλάβουν....! []
  2. Σίμο σε ευχαριστώ έχω 2010 λογικά θα ισχύει και στο 2010 θα το δοκιμάσω σε ευχαριστώ! Στο 2003 απλά να υποθέσω θες UTM εεε...[:S] Σε ευχαριστώ.
  3. Μάρκο σε ευχαριστώ για την απάντηση , ναι το γνωρίζω ότι το SPF δεν είναι για να μπλοκάρεις τα spam όμως σε συνδυασμό με κάποια φίλτρα του Exchange & SPF record μπορείς να εμποδίσεις το spoofing. Σίγουρα βέβαια χρειάζεσαι κάποιο UTM/SPAM Gateway (τι αυτοί θα πεινάσουν... [:|] ), απλά όπως σίγουρα θα έχεις ακούσει σε κάποιες εταιρίες έχουν "πρόχειρες λύσεις" λόγω κόστους.... που στις μέρες πλεον είναι μόνιμο φαινόμενο. Σε ευχαριστώ και πάλι!
  4. Καλημέρα! Τώρα τελευταία και αυτό γίνεται σε αρκετές εταιρείες (και με άλλους συναδέλφους που έχω μιλήσει) έχει παρατηρηθεί να έρχονται spam mail με Job offer κλπ κλπ με αποστολέα και παραλήπτητη την ίδια διεύνθυνση (δηλαδή π.χ αν έχεις e-mail διευθυνση [email protected] σου έρχονται spam από αυτή τν διέθυνση δηλαδή από το ευατό σου), να τονίσω ότι υπάρχει και SPF στους DNS και ενεργοποιημνένο το Sender Recipient ID στον Exchange αντίστοιχα. Καμμία ίδεα κανείς πως να το μπλοκάρει? Ευχαριστώ.
  5. ΔΟΚΙΜΑΖΩ ΣΕ LAB!! Let's see what happens ....! Thanks
  6. Καλησπέρα με map drive δεν θα σου παίξει σίγουρα! Χρειάζεται να είναι mounted ο δίσκος είτε με NFS, ISCI, FC κλπ κλπ.... Σε τι storage προσπαθεί να το σύνδέσεις ? Τι επιλογές σύνδεσεις έχεις από πλευράς Storage & Server? (ISCSI? NFS?)
  7. Καλησπέρα και ευχαριστώ! Όταν λεω έχω σβήσει δυστυχώς απο ADSIEDIT... αρα η πληροφορια που αναφερεις λογικά δεν θα υπάρχει! [:|]
  8. [:'(]Καλημέρα! Δυστυχώς πλεον έχω σβήσει ... με πιέζει ο χρόνος, έχω καταφέρει να κάνω μερικώς recover (μέσω Kernel Exchange Recovery )τα Public Folder δυστυχώς όμως στα contacts σε δίαφορα πεδία φέρνει αλαμπουρνέζικα.... (λόγω ελληνικών ...!) H ατυχία είναι ότι στο backup S/W ενώ τις βάσεις μου τις κάνει Restore σε άλλο Server σε υπάρχουν βάσεις τα PF μόνο σαν αρχείο... εξού και το EDB [:S] Σιγουρα δεν υπάρχει τρόπος να κάνω Mount την βάση ??? [] Ευχαριστώ !
  9. Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κανω restore ένα EDB File από βάση Public Folder σε Exchange 2010. Το EDB file προέρχεται από restore (TAPE) . Ο Exchange Που φιλοξενούσε την συγκεκριμένη βάση δεν υπάρχει πλεον και μέσω του setup /m:RecoverServer ο συγκεκριμένος Host κολάει στο Hub Transport 98% (δεν ανεβαίνει το MS Exchange Active Directory Discovery Topology...).Με λίγα λόγια έχουμε καταφέρει να κάνουμε restore τισ 2 MBX βάσεις σε νέο Host αλλά όχι τα Public Folders. Any recomedation is highly appreciated....[:|]
  10. Ιωάννα σε ευχαριστώ πολύ και congrats για το MVP!!! Keep up the good work!
  11. Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά με υγεία ευτυχία και αισιοδοξία! Θα ήθελα να θέσω το εξής ερώτημα: Σε μια εγκατάσταση με Exchange 2010 και με AD 2008 R2 με αρκετά OU υπάρχει κάποιος τρόπος στο GAL (Global Address List) όταν δηλαδή πατάει TO: να του εμφανίζει η λίστα μόνο τα ονόματα που υπάρχουν στο OU του? Ευχαριστώ !
  12. Επίσης στον γράφει το ακόλουθο error στην 2η σελίδα μετά το 1ο logon : "Your session has expired. To continue, please re-enter your domain\user name and password, and then click Log On."
  13. Επίσης στον γράφει το ακόλουθο error στην 2η σελίδα μετά το 1ο logon : "Your session has expired. To continue, please re-enter your domain\user name and password, and then click Log On."
  14. Καλησπέρα, Τελικά μετά το SP3 του ISA, επιτέλους εμφανίζει το Logon του OWA2010 αλλά μετά το login που κάνει ο χρήστης του εμφανίζει logon του owa 2003....? (υποθέτω login του ISA) Καμμία ιδέα...?
  15. Σε ευχαριστω !!! Λογικά και εγώ εκεί έχω καταλήξει. Θα το δοκιμάσω και θα σε ενημερώσω. Καλό απόγευμα!!!
×
×
  • Create New...