Jump to content

jpavly

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About jpavly

  • Birthday 11/09/1981

jpavly's Achievements

Junior IT

Junior IT (1/5)

0

Reputation

  1. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους gay, αλλά όταν εσύ ζητάς να ξεχωρίζεις από τους άλλους, τότε δεν μπορείς να ζητάς να μην σου φέρονται σαν μειωνότητα.
  2. δάσοs: έναs δάσοs is the outermost όριο του έναs ενεργός κατάλογος κατασκευή. είναι έναs σύνολο του πολλαπλός domain δέντρα ότι μοιράζομαι έναs κοινός πρόγραμμα μα κάνω όχι μορφή έναs contiguous namespace δέντρα: έναs hierarchical κατασκευή του πολλαπλός domains οργάνωσα μέσα στο ενεργός κατάλογος δάσοs is αναφέρθηκα όπως έναs δέντρο. αυτό θεωρώ του έναs ρίζα domain και διάφορος παιδί domains. δάσοs- φαρδύς roles: υπάρχουν δύο δακτυλογραφώ του δάσοs- φαρδύς roles: Χαχαχαχαχαχα, να 'σαι καλά φίλε, ότι χρειαζόμουν πρωινιάτικα!
  3. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδιά! Κώστα το είδα λίγο αργότερα αυτό, αλλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει πλήκτρο να τα κάνει όλα με τη μία.
  4. Είναι Open source και κάτω από την GNU, οπότε δεν θα έχει licencing περιορισμούς αν εννοείς αυτό. Από κει και πέρα, δεν το έχω χρησιμοποιήσει κατά αυτό τον τρόπο, το χρησιμοποιώ κυρίως για βασικά διαγράμματα. Κάνε μία δοκιμή, δεν χάνεις τίποτα.
  5. Πολύ πολύ καθυστερημένα, αλλά ας το γράψω κι αν θέλετε το σβήνετε, υπάρχει το Dia πλέον. Θα το βρείτε: http://dia-installer.de/index_en.html Είναι μία αρκετά καλή δωρεάν εφαρμογή.
  6. Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Γνωρίζω το site μερικά χρόνια, αλλά δεν είχε τύχει ποτέ να κάνω signup, μέχρι σήμερα. Γενικά απ' ότι βλέπω μου αρέσει το ύφος των συζητήσεων και του κόσμου, προβληματισμοί που είδα και τεχνικά θέματα. Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω, υπάρχει τρόπος να σημειώσω όλα τα παλιά θέματα ως αναγνωσμένα; Είναι κάποια αρκετά παλιά και δεν θέλω να "ξεθάψω" τυχαία κάποιο.
×
×
  • Create New...