Jump to content

tsaras

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tsaras

  1. Φίλε Θανάση κατ'αρχήν θα ήθελα να υπενθυμίσω πως πρόκειται για λογαριασμό φίλου και όχι δικό μου. Δεν θα άφηνα ποτέ σημαντικά στοιχεία σε fake λογαριασμό, παρ' ότι στο παρελθόν έχω δημιουργήσει. Όσον αφορά τα point σου δεν θα συμφωνήσω σε κάποια. 1,2 ΟΚ 3. Δεν αποτελεί λογικό τρόπο η εξακρίβωση όλων των υπολοίπων στοιχείων εκτός secondary mail, secret question? Το οτι δηλαδή το αληθινό του ονοματεπώνυμο είναι κατά το ήμισυ ίδιο με το email? Το οτι το 90% των συνδέσεών του είναι από 1 IP? Το οτι ξέρει κατά προσέγγιση 30' πότε έγινε η τελευταία επιτυχής συνδεση? 4. ΟΚ 5. Δεν έυχομαι ...συμβαίνει! 6. Σχετικά με την κοινή λογική νομιζω οτι στο 3 απάντησα. Επίσης δεν απαιτώ τίποτα...ζητάω βοήθεια από κάποιον που ίσως είχε παρόμοιο πρόβλημα και το έλυσε. 7. Σε ποιον την είπα??! Προσπάθησα να απαντήσω με όσο πιο ευγενικό τρόπο μπορούσα στη δική σου απάντηση που έχει δόσεις χλευασμού και ειρωνείας(το ατυχές παράδειγμα της κλοπής του laptop), για ένα πραγματικό όμως πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες άτομα, όπως αναφέρεις. Και στο κάτω κάτω πιο είναι το αυτονόητο??? Να αφήσει τον λογαριασμό και να φύγει φτιάχνοντας ένα νέο??? Δεν θα ζητούσα βοήθεια για αυτό. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την όλη συζήτηση, ελπίζω να λυσει το θέμα η Microsoft σύντομα με τα στοιχεία που έχουμε στείλει.
  2. Καλημέρα φίλε MCP, το τελευταίο succesful login έχει ζητηθεί και το έχει στείλει. Εννοείται πως μιλάμε για την IP του ιδιοκτήτη. Όλα τα στοιχεία που αναφέρεις εκτός mail,question έχουν σταλεί. Τώρα το αν θα λάβει σοβαρά μια τέτοια περίπτωση είναι ενα θέμα...αλλά πιστευώ πως πρέπει να λαμβάνει σοβαρά όλες τις υποθέσεις ακόμα και των αρχάριων χρηστών. Επίσης τηλεφώνησα εξ'αρχής στην Microsoft και με ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη στο hotmail και οτι η μόνη διαδικασία είναι αυτή που προανέφερα.
  3. Δηλαδή το σενάριο "φτιάχνω το 1000ο online mail account και δεν δίνω αληθινά στοιχεία" φαινεται επιστημονική φαντασία και δεν έχει συμβεί σε κανέναν στο παρελθόν?! @Blackman "Δηλαδή αν ο hijacker έμπαινε καιρό στο account θα φαίνεται και εκείνου η IP ή αν πχ ο φίλος σου είχε δώσει πρόσβαση και στην κοπέλα του (λέω εγώ τώρα) μπορεί να τα έβλεπε και εκείνη τα emails κάθε τόσο. " Μια από τις ερωτήσεις της M$ κατά την διαδκασία ανάκτησης είναι "πότε έγινε το τελευταίο succesfull login". Το πρόβλημα του λογαριασμού είναι οτι από μια ημερομηνία και μετά ΔΕΝ υπάρχει succesfull login, οπότε ψάχνοντας προς τα πίσω μπορεί να βρει τα περισσότερα succesfull από που έγιναν. Ακόμα και η κοπέλα του να έμπαινε από άλλη IP είναι ένα succesfull login...τα περισσότερα όμως succesfull logins ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα είναι από την ip της κοπέλας του. @Thanasis Kladakis "Αν κάποιος σου πάρει τον laptop, σου κλέψει το password, την γεννητρια μοναδικων κωδικών πρόσβασης της τράπεζας, την smart card της εταιρίας που δουλεύεις , την ταυτότητα, το διαβατήριο, όλες τις πιστωτικές κάρτες και το κινητό ....τότε είναι εσύ." Αν κάποιος σου κλέψει το αυτοκίνητο και μέσα έχεις πορτοφόλι (πιστωτικές, άδεια κυκλοφορίας, άδεια οδήγησης, ταυτότητα) ΜΠΟΡΕΙ και να μην είσαι εσύ! Δεν μπορώ να σου αποδείξω οτι δεν είμαι ελέφαντας ... ζήτησα μια βοήθεια για μια υπαρκτή κατάσταση και απ' οτι φαίνεται ασχολούμαστε περισσότερο με το πρόβλημα παρά με τη λύση. Με καλή πρόθεση postαρα στο forum και δεν θέλω να μπαίνω σε τέτοιου έιδους αντιπαραθέσεις για κανένα λόγο. Αν δεν υπάρχει από κάποιο μέλος αντίστοιχη εμπειρία-γνώση στο θέμα και καλή διάθεση - πρόθεση να βοηθήσει, παρακαλώ να κλείσει το topic. Ευχαριστώ.
  4. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/microsoft_05.html
  5. Καλησπέρα σε όλους. Φίλος μου έχει ένα hotmail account το οποίο έγινε hijack. Το account έχει κλειδωθεί ..."You've tried to sign in too many times with an incorrect email address or password." Δεν θυμάται την ερώτηση ασφαλείας ούτε το secondary mail που είχε δώσει και τα περισσότερα στοιχεία του ήτανε fake! Έστειλε ενα mail λοιπόν στη Microsoft και τον ενημέρωσαν οτι πρέπει να ακολουθήσει μια διαδικασία για password reset. (https://windowslivehelp.com/PasswordReset.aspx ) Ολοκλήρωσε τη διαδικασία δίνοντας όσα στοιχεία του ζητήθηκαν (20/09/2010), ανοίχτηκε ένα personal forum γαι την επικοινωνία τους, αλλά από τότε καμιά απάντηση. Στις 24/09/2010 έκανε reply λέγοντας οτι δεν είχε ακόμα απάντηση και κάποια από τα δεδομένα που έχει στο account είναι crusial. (24/09/2010) Έως σήμερα τίποτα. Γνωρζω πως είναι δύσκολο να διαπιστώσει η Microsoft αν πρόκειτε για τον ιδιοκτήτη του account αφού δεν θυμάται security answer και secondary mail, αλλά δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να πιστοποιήσουν οτι είναι ο ιδιοκτήτης? (π.χ. από log να δουν τις IP's από τις οποίες έγιναν τα τελευταία succesfull logins ή λίστα επαφών του ή οτιδήποτε άλλο.) Η Microsoft δεν έχει υποχρέωση να απαντήσει-ασχοληθεί με το πρόβλημα του σε ορισμένο χρόνο (SLA)? Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε θα βοηθήσει πολύ. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...