Jump to content

michaelpap

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by michaelpap

  1. Οι ίδιες ρυθμίσεις ισχύουν και για Android κινητά. Το έχω κάνει και δουλεύει άψογα.
  2. Mike, να κάνω και εγω μια ερωτηση (λίγο χαζή βέβαια...)? Η διαδιακασία είναι ίδια για όλα τα Microsoft λειτουργικά που θέλεις να κάνεις dual boot και δημιουργούν πρόβλημα στο boot manager? Έκανα εγκατάσταση 7αρια και Server 2008 και είχε πρόβλημα το boot, οπότε έκανα restore στα 7αρια και δούλεψε. Αυτό που προτείνεις όμως είναι πιο καλό, πιστεύω!
  3. michaelpap

    Office SkyDrive

    Σημείωση: Η κοινή χρήση γίνεται για μεμονομένα αρχεία, και οχι για ολόκληρους φακέλλους, όπως στο SkyDrive! Δηλαδή, δύο διαφορετικά αρχεία στον ίδιο φάκελλο μπορείς να τα μοιράζεσαι με διαφορετικά άτομα!
  4. michaelpap

    Office SkyDrive

    Λοιπόν,έκανα μια "ανακάλυψη" που αφορα αυτο που έγραψε ο blackman... Το Office 2007 έβγαλε ένα update που σε συνδυασμό με το update που μπορείς να κατεβάσεις απο την σελίδα του Office Live Workspace, μπορείς να το κάνεις upload στο εικονικό γραφείο, να το μοιράζεσαι με συγκεκριμένους χρήστες και να έχεις προσβάση απο παντού.
  5. michaelpap

    Office SkyDrive

    Πολύ καλό, και πολύ χρήσιμο!
  6. Και τι θα γίνει με όλους εμάς που πήραμε netbook και έχει πάνω XP? Μας αναγκάζει να κάνουμε upgrade σε 7?
  7. Πάλι μας έκανες την καρδιά περιβόλι... Άντε τώρα να αλλάξουμε όλα τα "δυνατά" password που έχουμε βάλει, με άλλα καλύτερα! Πολύ καλή η δημοσίευση σου, και άκρως εκπαιδευτική!!!
  8. Πολύ καλό. Συγχαρητήρια.
×
×
  • Create New...