Jump to content

mamis

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mamis

  1. Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.Προφανώς και το το mail account που έχω δεν έχει Microsοft Exchange απο πίσω,γιατι πιστεύω θα το καταλάβαινα απο το web interface του (like owa!!!).Απο οτι καταλαβαίνω απο πίσω πρέπει να είναι κάτι σε open source mail server.Αλλά απο την στιγμή που το POP3-Outlook δεν κάνει sync τα sent items με τον mail server το θέμα είναι λήξαν.ΔΕΝ γίνεται!!!Θα συμβιβαστώ να τα βλέπω μόνο στο Outlook...Και αν γίνει καμία μλκ****α στον υπολογιστή μου πάνε τα sent items.Η λύση....:monthly backup σε δεύτερο pc. Όπως και να 'χει......ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ!!!!!
  2. Καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,αλλά και πάλι τίποτα.Τσέκαρα όλες τις ρυθμίσεις που αναφέρεις αλλά πάλι τα ίδια.
  3. Current Version: Micorsoft Office Outlook 2007(12.0.6539.5000) SP2 MSO (12.06535.5002) Problem:Exististed ((
  4. Δυστηχώς το web interface δεν είναι αυτό του OWA.Μάλλον απο πίσω δεν θα υπάρχει Microsoft Exchange...Μυρίζομαι open source απο πίσω. Μάλλον δεν πρόκειται να βρώ λύση στο πρόβλημα μου...grrrrr!!
  5. Οχι POP3 το έχω.Αυτό το που λες φίλε Madamas Sotiris το γνωρίζω γιατι την έχω πατήσει στο παρελθόν!!!χεχεεχε!! Άραγε θα βρω λύση στο πρόβλημα μου...???
  6. Δυστηχώς δεν είναι αυτό, το έχω ρυθμίσει το Save Copies.
  7. Καλησπέρα, Χρησιμοποιώ Microsoft Outlook 2007 για να διαχειρίζομαι τα email μου.Συνδέομαι μέσω openVPN (διαφορετικά δεν γίνεται να λάβεις email-είναι Πανεπιστημιακό ίδρυμα) στον server που μου παρέχει email account (POP3) και όλα λειτουργούν κανονικά εκτός απο τα sent items. Συγκεκριμένα όταν στέλνω ένα mail μέσω του Outlook δεν αποθηκεύεται στον server,αλλά ούτε και το αντίθετο.Δηλαδή όταν στέλνω ένα mail μέσω του web interface του Πανεπιστημίου δεν εμφανίζεται στα sent items του Outlook. Any ideas???
×
×
  • Create New...