Jump to content

it048

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by it048

  1. Καλησπέρα, ποια ports πρεπει να ανοίξω στο Cisco Firewall για να παίζει μια χαρά το Outlook Anywhere σε Exchange Server 2007? Ευχαριστώ
  2. Κάτι στο configuration πρεπει να είναι
  3. Βασικά επειδή το vm είναι σε ESXi 4 και είναι να το μεταφέρουμε σε Hyper-v είχα πάρει με το disk2vhd μέσα από το vm σε δικτυακό σκληρό το vhd του. Μετά το σήκωσα σε έναν hyper-v server που έχω για δοκιμές. Το site του Sharepoint έπαιξε κανονικά χωρίς προβλήματα. Μόνο το restore που πήγα να κάνω με ζόρισε
  4. Καλησπέρα 1ον έχω κάνει copy το vm κάπου αλλού για δοκιμές οπότε το πειράζουμε άνετα. Θέλω να κάνω restore μια βάση του Sharepoint για να ξέρω αν το backup είναι καλό Οπότε κάνω restore db, επιλέγω το backup device, και έχω μέσα ένα full και ένα transaction log. Επιλέγω full και overwrite και with recovery. Μου λέει "Exclusive access could not be obtained because the database is in use" Επιλέγω full + transaction log και overwrite και with recovery. Μου λέει "Exclusive access could not be obtained because the database is in use" Πάω να πάρω tail-log backup για να μου βάλει τη db σε restore mode και πάλι μου λέει "Exclusive access could not be obtained because the database is in use" Αφού διάβασα σε ξένα forum έτρεξα αυτό use Master ALTER DATABASE databasename SET MULTI_USER WITH ROLLBACK IMMEDIATE; Αλλά και πάλι στο restore το ίδιο error. Μετά νευρίασα και το έκλεισα και όταν το άνοιξα μετά από κάποια ώρα είχε τη βάση exclusive open και με άφησε να κάνω restore. Απλά δε κατάλαβα γιατί μου έβγαζε αυτό το error.
  5. Καλημέρα. Θα βάλουμε τον Exchange server 2010 στην εταιρία και θέλω να δω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να μη χαθεί κανένα mail. Τώρα είναι στο Gmail το hosting. Οπότε σκέφτομαι, όταν είναι έτοιμος ο Exchange να κατεβάσουν όλοι οι users τα mail από το gmail με pop3 στο outlook, να αλλαχτουν τα MX στον DNS του ISP και να δειχνουν την εξωτερική ip της εταιρίας, να συνδέσω τους χρήστες με το Exchange, να βάλω και τα .pst τους και να περάσω τα email μέσα στον Exchange. Όλα αυτά να γίνουν Παρασκευή. Θέλω να γίνει η όλη διαδικασία χωρίς να χαθεί κάποιο mail. Αν μέχρι να περάσουν οι 48h και να ενημερωθούν όλοι οι DNS Servers κάποια mail πάνε στο gmail μπορώ να έχω στο outlook και άλλο account για το gmail? Τι λετε θα δουλέψει?
  6. Καλημέρα. Δοκίμαζα το restore στον Sql Server 2008 μου για να είμαι έτοιμος όταν θα έρθει η κακιά στιγμή και θα χρειαστώ να το κάνω. έχω μία db σε Full recovery model. Έχω πάρει full backup και transaction log backup και θέλω να την κάνω restore. φυσικά έχω κάνει copy όλο τον sql server που είναι σε vm σε άλλο hyper-v για να μην το κάνω restore στον sql server της παραγωγής Οπότε κάνω restore db, επιλέγω το backup device, και έχω μέσα ένα full και ένα transaction log. Δοκίμασα με πολλούς τρόπους αλλά πάλι το ίδιο. Επιλέγω full και overwrite και with recovery. Μου λέει ότι η db is in use και σταματάει. Επιλέγω full + transaction log και overwrite και with recovery. Μου λέει ότι η db is in use και σταματάει. Πάω να πάρω tail-log backup για να μου κάνει τη db restoring και πάλι το ίδιο error Να σημειώσω ότι είναι βάση του Sharepoint 2007. γενικά έχω κάνει restore db με τους παραπάνω τρόπους αλλά τώρα δε με αφήνει.
  7. Καλησπέρα, πήγα να πάρω Backup το server που έχει πάνω το Sharepoint και SQL Server με το windows backup tool και μου έβγαλε αυτό το event: The transaction log for database 'SharePoint_Config' is full. To find out why space in the log cannot be reused, see the log_reuse_wait_desc column in sys.databases Απ' ότι κατάλαβα ποτέ μάλλον δεν πήραν τον server backup σωστά και δε σβήστηκαν τα logs. Μηλάμε για logs μέχρι και 6GB Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση?
×
×
  • Create New...