Jump to content

kostasef

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kostasef

  1. Ωραιο και ενημερωτικό. Αλλά.! Ο διανομέας παραλαμβάνει υπολογιστές χωρίς αναγραφή προεγκατεστημένου λογισμικού στα παραστατικά των προμηθευτών του. (dell, lenovo, hp ....). Παραγγέλνω υπολογιστές από τον διανομέα και τους παραλμβάνω με τιμολογιο πώλησης - δελτίο αποστολής. Δεν αναγράφεται πουθενα το λογισμικό που ειναι προεγκατεστημένο. Δεν μπορεί ο προμηθευτης να "δημιουργήσει" είδος λογισμικό το οποίο θα αναγραφεται στο τιμολόγιο από τη στιγμή που δεν του έχει τιμολογηθεί κάτι ανάλογο. Ουτε εγώ που θα το τιμολογήσω στον πελάτη μπορώ να το κάνω γιατι δεν έχω παραλάβει κάτι ανάλογο. Τελικά υπάρχει πρόβλημα αλλά γιατί πρέπει να βαρύνει τον πελάτη ή τον πωλητή. Ας στείλει οδηγία το υπουργείο οικονομικών προς την hp, ibm, lenovo, samsung κ.ο.κ. προς ενημέρωση τους οτι είναι παράνομοι.! Το ιδιο να κάνει και η microsoft. Αμαν πια.!!!
  2. Χρησιμοποιώ τον τίτλο toy blog από την The Wall Street Journal. Πρόθεση της HP να πουλήσει το κομμάτι του PSG. (personal computers, workstations, notebooks). Μεγάλη ανακαταταξη στην παγκόσμια αγορά. Μετά την ΙΒΜ το 2005 ο κολοσός στα Pc's αυτή τη στιγμή ανακοινώνει την πρόθεση να πουλήσει το κομμάτι που να και τον έχει εδραιώσει στην αγορά σημαντικά τα τελευταία χρόνια είναι ταυτόχρονα και το κομμάτι με το χαμηλότερο margin. Περισσότερα εδώ.. http://blogs.wsj.com/deals/2011/08/18/hewlett-packard-to-computers-drop-dead/?mod=yahoo_hs
  3. Η παρουσίαση ήταν τέλεια..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε και περισσότερα
  4. Το υπουργείο οικονομικών υποτίθεται οτι ζήτησε λίστα τιμολογίων για το λογισμικό που χρησιμοποιούν οι εταιρείες. Ωραία μέχρι εδώ. Ελεγχος έγινε ποτέ; Υπάρχει επιχειρηση στο βιομηχανικό κλάδο με 45 τερματικά και 3 servers και δεν έχει ουτε ένα γνήσιο.
×
×
  • Create New...