Jump to content

PanayotaP

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

PanayotaP's Achievements

  1. (Θα συμφωνήσω με το σχόλιο του Νάσου...) Συγχαρητήρια!!! Καλή συνέχεια στο έργο σου και καλή χρονιά να έχεις, Αντώνη!!
  2. Τα έχω γράψει πριν πολλές μέρες στο DotNetZone, τα γράφω και εδώ συνοπτικά, μια και αξιώνομαι να είμαι μέλος μιας κοινότητας που προσφέρει πολλά...!!! Δεν υπάρχουν λόγια για το event... Κάλλιστα συναγωνίζεται άλλα μεγάλα events του κλάδου.... Ήταν άψογα οργανωμένο!!! Εύγε!! Αναμένουμε το επόμενο!!!
  3. Αν και δεν συνηθίζω να κρατάω τέτοιες ονομασίες (codenames), πώς και θυμόμουν προχθές την ερώτηση αυτή... δεν ξέρω... αλλά νομίζω ότι το είχα δει εδώ στο blog σου... Ωστόσο, δεν τόλμησα να την απαντήσω, φοβούμενη μήπως πω κάτι λάθος.... Τελοσπάντων, καλό είναι να ξέρεις κανείς πράγματα.... Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, Αντώνη!
  4. Δεν έχω λόγια για το συγκεκριμένο άρθρο...!!! Πειράζει δάσκαλε που σκέφτομαι έτσι μια ζωή; Ανέκαθεν έλεγα ότι πέρα από την λύση και την εναλλακτική, υπάρχει και μια τρίτη που δεν έχεις σκεφτεί... (Εκτός, αν τελικά δεν έχω καταλάβει καθόλου καλά τον συλλογισμό σου....)
  5. Τα έχετε πει όλα για τους IT Pro ή Admin ή μηχανογράφους όπως αλλιώς θέλετε...! Με πλήρη δε περιγραφή ο τελευταίος χρήστης. Τελικά όλοι έχουμε συναντήσει τέτοιους... Δεν χρειάζεται να αναφέρω προσωπικά παραδείγματα... Νιώθω καλυμμένη... Απλά διαβάζοντας τα όλα είπα "πόσο δίκιο έχεις"!
×
×
  • Create New...