Jump to content

nikolasmour

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by nikolasmour

  1. Αγαπητοι συναδελφοι Οπως προανεφερα δεν προκειται να ασχοληθω αλλο με το θεμα. ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ SITE ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ . Το επιπεδο του AUTΟEXEC.GR ειναι πολυ υψηλο και δεν μου επιτρεπεται να επικολλησω τις υβρεις που εχουν αφησει μεσω του interface. Σε οποιον δεν αρεσε η κουβεντα που εκανα να στειλλει συστημενο mail να το κουβεντιασει .Υπαρχει και γραμματεια που απανταει και δεν χρωσταει τιποτα να διαβαζει πρωι πρωι <<διακοσμητικα>> Ελπιζω να εγινα σαφης και να λειξει το θεμα εδω. Υπαρχουν πολλοι συναδελφοι που διαφωνησαν,αλλα τα κρουσματα ατομων με I.Q. ραδικοιυ ,που εβρισαν ,ευτυχως ειναι ελαχιστα και δεν τιμα τον κλαδο. Για οσους κουβεντιασαν μαζι μας αφηνω ενα ευχαριστω ειτε συμφωνησαν ειτε διαφωνησαν. Για οσους εβρισαν στο SITE μου δεν θα ηθελα να πεσω στο επιπεδο τους οποτε και δεν θα απαντησω.
  2. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ\ ΑΦΕΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ AUTOEXEC.GR ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑΜΕ. ΤΟ "ΜΠΡΑΒΟ" ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥς ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ. ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΛΗΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΚΑΠΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ.
  3. Καλημερα συναδελφε Οσον αφορα το παραστατικο,με ενημερωσε οτι δεν εχει ,οταν τελειωσε την εργασια. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ? Επισης αν δεν εχεις καταλαβει,εδω δεν δικαζεται αυτος που ξεκινησε τη συζητηση αυτη αλλα ο αλεξιπτωτιστης και πειρατης.
  4. Αγαπητε Η τιμη για ιδιωτες ειναι μικροτερη απο τις εταιρειες. Η τιμη περιλλαμβανει απλα το φπα. ειναι πολιτικη των περισσοτερων εταιρειων δικτυων τεχν υποστηριξης. το site το ξεκινησε καποιος ο οποιος λιγο πριν το τελος ανακοινωσε οτι δεν εχει τιμολογιο. Δεν σημαινει οτι δεν θα το ανεβασω απο τη στιγμη που το εχω πληρωσει. Οχι.δεν εχω καποια σχεση με νεα Μακρη.καποιος συγγενης μου, εχει
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΕΚΤΕΙΝΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ, ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ Η ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥς ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ,ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ. ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΙΤ ΕΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ SITE ΘΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ,ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΩ ΠΙΕΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΣΕ <<ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΗ ...ΓΝΩΣΤΟ...ΓΝΩΣΤΟΥ>> ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΕ JOOMLA ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΤΟ 2011 ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΓΙΗ Η ΟΧΙ ,ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ,ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ,ΟΠΩς ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ( PS ΕΙΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧ ΕΜΠ ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΑΡΙΟΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΚΤΛ) ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ BUSSINESS. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΟΥΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ( ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ) ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥς ΛΟΓΟΥς ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ (ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ). ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΕΝΑ ΟΜΩΣ ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ (ΤΟ ΨΩΜΙ ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ,ΕΙΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙ,ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ) ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΑΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ 2011 ! Υ.Γ. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΥΦ..... ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΛΕ... ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ...ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. Υ.Γ. 2 ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ...ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ... ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ ΑΥΤΑ !ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ? ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ !
×
×
  • Create New...