Jump to content

ftraianos

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

ftraianos's Achievements

Junior IT

Junior IT (1/5)

0

Reputation

  1. Τελικά έφταιγε το Dword στο registry. Το έσβησα και το έφτιαξα πάλι. Έκανα restart και όλα δουλεύουν σωστά. Άγνωστο γιατί αλλά όλα καλά τώρα. Ευχαριστώ
  2. Από ότι κατάλαβα έχει να κάνει με τον έλεγχο της βάσης που από default γίνεται κάθε μέρα στις 5:00 το πρωί. H βάση αυτή την στιγμή είναι 20,6 και έχω ανεβάσει το limit στα 45GB. Δεν καταλαβαίνω αυτό με το buffer size. Από default λέει ότι όταν φτάσει στο 10% αρχίζει να βγάζει μήνυμα και κλείνει την database. Εγώ το έβαλα στο 95%. Μπορεί να είναι αυτό το πρόβλημα.
  3. Καλησπέρα σας. Δεν έχω κάνει ακόμα τον έλεγχο της βάσης αλλά έχω να προσθέσω κάτι που μου φένεται περίεργο. Η βάση του exchange χρειάζεται να γίνει mount κάθε 48 ώρες. Πρέπει να συμβάινει μεταξύ 1:00 με 7:00 το πρωί. Υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που δεν γίνεται κάθε μέρα?
  4. Το κατάλαβα ότι έκανα λάθος. Όντος την έχψ σε άλλο δίσκο γιατί αυτός που έστεισε τα windows και τον exchange είχε βάλει μόνο 50GB στο c: Σε αυτό το αρχείο βρήκα το πρόβλημα που αναφέρω.
  5. Έτρεξα την εντολή στο pub και είναι Clean Shutdown απλά έχει ένα bad checksum error count:1 έχει και ημερομηνία 12/03/11 Μήπως πρέπει να κάνω το repair ή απλά να κάνω αυτό που λέει στο ΚΒ 924730?
  6. Καλησπέρα. Βρήκα ένα event σχετικό και προσπαθώ να βρω πληροφορίες για να το φτιάξω. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμούσα. The MAPI call 'OpenMsgStore' failed with the following error: The attempt to log on to the Microsoft Exchange Server computer has failed. The MAPI provider failed. Microsoft Exchange Server Information Store ID no: 8004011d-0512-00000000
  7. Καλησπέρα σας. Σε μια εγκατάσταση SBS 2003 ο exchange 2003 δεν δουλεύει το πρωί. Πρέπει να κάνω mount store και μετά δουλεύει σωστά. Δεν το κάνει κάθε πρωί αλλά έχει γίνει παραπάνω από 10 φορές σε διάστημα 1 μήνα. Ο server έχει όλα τα update. Η database είναι 20,5 Gb αλλά έχω πειράξει το registry και όλα δουλέβανε σωστά εδώ και χρόνια. Μπορείτε να καταλάβετε τι πάει στραβά?
×
×
  • Create New...