Jump to content

bmixos

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

bmixos's Achievements

Junior IT

Junior IT (1/5)

0

Reputation

  1. H sim(αριθμος) που μου έδωσε ήταν σε πρόγραμμα για Βlack berry και δεν έχουν σταματίσει την υπηρεσία πάνω στον αριθμό!!! [li] [:@] [6] Του είπα να (άλλα ηθελα να του πω γιατι έχω φάι 3 μέρες να βρω γιατί δεν παίζει και τον ρώτησα τον ...) σταματίσει την υπηρεσία οπότε λογικά θα παίξει.
  2. Με την ερώτησή σου ξεκίνησα την συζήτηση [] Exchange 2010. Μόλις πήρα μια πληροφορία και μάλλον είναι και η λύση. Θα το επιβεβαιώσω και θα επανέλθω. * Επίσης υπάρχει τελικά τρόπος να τσεκάρω μόνο το mailbox του για errors;
  3. Ναι Android & Exchange account. Τα έχω δοκιμάσει αυτά και είναι οκ.
  4. Στο HTC ενω βρίσκει τον Server moy όταν πάει να φτιάξει το account λέει "cannot create account". Στο Ιphone δημιουργει το account αλλά δεν δείχνει τίποτα,ούτε mails ούτε contacts κλπ.Γι' αυτό θέλω να δω to mailbox του μήπως έχει κάποιο error το οποίο δεν φένεται στο Οutlook αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι ούτε αυτό.
  5. Καλημέρα σας, Έχω Exchange 2010 Ent. edition με active sync και οι χρήστες μπορούν και λαμβάνουν mail στα κινητά τους τηλέφωνα.Αντιμετωπίζω όμως πρόβλημα με έναν χρήστη (οι υπόλοιποι παίζουν κανονικά) το οποίο είναι οτι δεν μπορώ να δημιουργίσω Exchange λογαριασμό στο κινητό του. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι είχε το τηλ. αλλά δοκιμασα και με άλλης μάρκας κινητο και είχα το ίδιο αποτέλεσμα.Το θέμα είναι ότι το στο outlook του δεν έχει κάποιο πρόβλημα για την δημιουργία account.Επίσης από OWA πάλι παίζει κανονικά. Και η ερώτησή μου είναι:Πως μπορώ να checkaro το mailbox του για errors ή αν έχετε κάποια ιδέα για βοήθεια;;; Ευχαριστώ πολύ, Μπάμπης
  6. Για load balancing έχεις να προτείνεις κάποιο πρόγραμμα?
  7. Συγγνώμη για την καθυστέρηση.Πριν ξεκινήσω να περνώ τους χρήστες να δουν τον exchange2 είπα να κάνω ένα τρίτο restart στον Ηyperv,ΚΑΙ εμφανίστηκαν ξανά τα volumes Κ & L(ουφ).Απ' ότι είδα στα eventls είχε πρόβλημα service του iscasi.Ετσι Ξανασήκωσα Exchange1 και όλα καλά.Τώρα ξεκινάω να φτιάξω το δίκτυο με σωστή υποδομή για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.Έχω και διάβασμα !!! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας, Bmixos
  8. Τα disks τα βρήκα και είναι online τα 2 συγκεκριμένα volumes δεν υπάρχουν K:\ & L:\.Μπορώ να ξαναφτιάχω τα Volume (K & L)???
  9. Σαν Cas array υπαρχει ο 2010 o οποίος αποτελείται από τους Exchange1 & 2.Round robin είναι τσεκαρισμένο στους dns servers.Όπως ανάφερα παραπάνω δεν τα έχω στήσει εγώ αλλά άλλος ο οποίος έφυγε κι ούτε τα password δεν λέει,εγώ μόλις ανέλαβα και θέλω να φτιάξω σωστή υποδομή όπως λες .Τέλος Πάντων πάω να δω τους δίσκους και σου λέω. Ευχαριστώ.
  10. Εσωτερικά δεν δουλευουν,προς τα έξω στέλνω κανονικά.Όσοι ήταν στον exchange2 είναι Ok (στέλνουν/λαμβάνουν).Το πρόβλημά μου αυτή τη στιγμή είναι ότι όσοι χρήστες συνδέονταν παλιά στον exchange1 συνεχίζουν να προσπαθούν να συνδεθούν πάνω του και ας πηγαίνω από control panel -> mail -> και τους αλλάζω προφίλ αλλά και όταν σβήνω/ξαναφτιάχνω το account μέσα από το mail setup του outlook πάλι στον exchange1 προσπαθούν να συνδεθούν. Παρατήρησα όταν κάνω "check name" στα properties του user ότι σαν home server έχουν κρατήσει τον exchange1 αλλά είναι "γκρι" και δεν μπορώ να το αλλάξω από εκεί.Από που μπορώ να αλλάξω αυτή την πληροφορία ώστε να συνδέονται στον Exchange2 ή όπου τους πω εγώ? Ευχαριστώ.
  11. Eίναι cluster και το αναφέρω στην αρχή της πρώτης ερώτησης.Όσο για ta Drive letter έχεις δίκαιο,όμως χωρίς να άλλαξω τίποτα κάποιααπό αυτά όπως το Κ:\\ & L:\\ δεν υπάρχουν πια και εκεί μέσα ήταν τα vhd.Tα Hyperv είναι core και σε παραθυρική μορφή και δεν γνωρίζω πως να τα κοιτάξω σε core.Σ'αυτό αν μπορείς να βοηθήσεις σίγουρα θα τα βρω κάπου αλλά όπως προανφερα δεν γνωρίζω τον τρόπο.
  12. Καλησπέρα, Σχετικά με τον Exchange1 μετά από ένα ξαφνικό κλείσιμο του hyperV Server έχουν χαθεί τα vhd.Τα mails έρχονται από μια μισθωμένη γραμμή άρα μιλάς για το συγκεκριμένο router (vodafone).Από κάπου αλλού πχ fail over cluster manager ή κάποιον dns Server μέσα στο δικτυό μου υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι?
  13. Καλημέρα σας, Έχω Exchange Server 2010 cluster το οποίο είναι στημένο ως εξής: Στον HyperV1 server είναι στημένος ο Exchange1,ston Hyperv2 o exchange2 όπου ο Εxchange1 είναι ο active και οExchange2 o passive.To πρόβλημα είναι ότι ο Exchange1 είναι off.O Exchange2 είναι πάνω και λειτουργεί κανονικά και ενώ μπορώ να στείλω mails δεν μπορώ να λάβω.Tι πρέπει να κάνω για να λαμβάνω τα mails ston Exchange2 (passive).Δυστυχώς δεν τα έχω στήσει εγώ.Υποθέτω ότι είναι κάτι με την δρομολόγηση dns kai smtp,αλλά δεν ξέρω τι. Please Help. Ευχαριστώ.
  14. Ευχαριστώ και πάλι.Νέα για τις ενέργειες και το αποτέλεσμα θα έχω από το Σαββάτο που θα προβώ σ'αυτές.
  15. Ευχαριστώ πάρα πολύ.Μόλις το δοκιμάσω θα ενημερώσω για τα αποτέλεσματα και ελπίζω να είναι θετικά. Επίσης κάποια πρόταση για βιβλίο Exchange 2010 αλλά που να καταλαβαίνω και τι λέει διότι αρχάριος και αν γίνεται να περιέχει και troubleshooting?
×
×
  • Create New...