Jump to content

tassosk

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About tassosk

  • Birthday 01/07/1982

tassosk's Achievements

  1. Ανήκω στην κατηγορία "You already have it!" και το χρησιμοποιώ ήδη εδώ κ 3 μήνες επιτυχώς! Αν και οι δυνατότητές του είναι πολύ περισσότερες από τις απλές λίστες που φτιάχνω (ψώνια, αριθμοί λογαριασμών κτλ).
  2. Ναι αλλά μιλάμε για κάτι μελοντικό (ίσως όχι και πολύ). Στην προκειμένη, σε λιγότερο από ένα χρόνο, το λειτουργικό αυτό θα βγεί σε κυκλοφορία. Εγώ που δουλεύω το Α,Β,Γ πρόγραμμα που δεν θα προσαρμοστεί την ίδια μέρα, σίγουρα χρειάζομαι keyb/mouse Θα έχω λοιπόν όρθια touch screen και τα συναφή; Η απορία μου αφορά και την ταχύτητα προσαρμογής του λογισμικού χρονικά. Ιδωμεν!
  3. Τα χαρακτηριστικά που μού άρεσαν ιδιαίτερα είναι κυρίως αυτά που έχουν αναφερθεί : γρήγορη εκκίνηση, task manager. Επίσης τα feeds στο start menu συνδυάζουν εικονίδιο με gadget. Με μπέρδεψε λίγο αρχικά η εναλλαγή μεταξύ ανοιχτών εφαρμογών (τελικά με slide από αριστερά εκτός του alt+tab) αλλά και το πώς τις τερματίζουμε. Εκεί ήρθε το task manager να δώσει τη λύση! Κάτι άλλο που πρόσεξα είναι ότι μια ανοιχτή εφαρμογή (πχ IE ) μετά από κάποιο χρόνο μη χρήσης, στο task manager φαίνεται 'Suspended'. Με όλα αυτά και τα σχετικά μεγάλα σημεία διαλόγου, φαίνεται ότι είναι 100% touch oriented και για φορητές συσκευές, και αναρωτιέμαι αν θα αντικαταστήσουν τα 7 ή θα συνεχίσουν παράλληλα, καθώς για εταιρικά workstations δεν μου φαίνονται κατάλληλα! Πάντως πιστεύω ότι προσωπικά θα μου πάρει κάποιο διάστημα μέχρι να συνηθίσω τη χρήση του σε desktop pc.
  4. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την πρόσβαση από μέσα από το τοπικό είχα κ εγώ σε router της intracom (hol). Συγκεκριμένα είχα apache και γράφοντας την εξωτερική ip έπαιρνα το administration του router. 3 μέρες έσπασα το κεφάλι μου θεωρώντας ότι δεν κάνει σωστά το forward της 80. Τελικά τυχαία την τρίτη μέρα είχα στο κινητό απενεργοποιημένο το wifi και με την πρόσβαση μεσω δικτύου κινητής πηρα κανονικά την σελίδα! Κάπου εκει κατάλαβα τι παίζει. Το εκνευριστικό είναι ότι πρέπει να δίνω την τοπική Ip για να δώ τις αλλαγές που κάνω στο site!
×
×
  • Create New...