Jump to content

NoName1976

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    NoName1976 reacted to kavag in Global Azure Virtual 2020 - Σάββατο 25 Απριλίου   
    Φίλες και φίλοι,
    Το Σάββατο 25 Απριλίου, για έβδομή συνεχόμενη χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το event που δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις, το Global Azure Bootcamp. Βέβαια, εξαιτίας αυτού του ενοχλητικού ιού που μας ταλαιπωρεί, το event άλλαξε, έγινε virtual και θα πραγματοποιηθεί μέσω της τεχνολογίας, Teams Live Events. Έτσι, θα μπορέσετε να απολαύσετε μία ημέρα γεμάτη από τις τεχνολογίες του Cloud και του Microsoft Azure, χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας, κίνηση που είναι απαραίτητη αυτήν την εποχή!
    Με χαρά λοιπόν, σας προσκαλούμε στο Global Azure Greece 2020, που θα διεξαχθεί το Σάβατο 25 Απριλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα, τις ομιλίες, καθώς και το Link της απαραίτητης εγγραφής σας, θα βρείτε στο επίσημο site του event:
    https://global-azure-greece-2020.azurewebsites.net/
  2. Like
    NoName1976 reacted to spanougakis in ΔΩΡΕΆΝ eBook για τις Microsoft πιστοποιήσεις   
    Για να μην είναι η αρχή δύσκολη, κατεβάστε το ΔΩΡΕΑΝ eBook και δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε με τις πιστοποιήσεις της Microsoft , https://mcse.gr/msebook/
  3. Like
    NoName1976 reacted to Blackman in Ζητω 8088 - 8086   
    και όμως πρόσφατα άκουσα σε ένα φίλο ότι ένας γνωστός του δικηγόρος έχει ένα τέτοιο μηχάνημα που λειτουργεί γιατί τρέχει ένα πρόγραμμα που του έχουν φτιάξει από τότε! τι και πως...λεπτομέριες δεν ξέρω!

    στα σκουπίδια πλέον δεν θα βρεις κάτι τέτοιο. 15 χρόνια πριν ίσως

    τώρα είναι συλλεκτικά
×
×
  • Create New...