Jump to content

g.prelorentzos

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by g.prelorentzos

  1. Καλησπέρα και πάλι, χρειάζεται να υλοποιήσω, μια διαδικασία σε έναν πελάτη η οποία είναι η εξής, και θέλω να την μοιραστώ μαζί σας για να μου πείτε την γνώμη σας. Έχω 9 υπολογιστές και 1 nas. Στο NAS, και μόνο στο NAS θα έχω δεδομένα και συγκεκριμένα φωτογραφίες. Ο 1 από τους 9 υπολογιστές θα είναι συνδεδεμένος με ένα scanner και θα σκανάρει κάποια έγγραφα τα οποία θα τα σώζει κατευθείαν στο nas--> Μέχρι εδώ όλα καλά!!! οι υπόλοιποι 9 υπολογιστές , θα μπορούν με τους αντίστοιχους χρήστες να βλέπουν τον συγκεκριμένο φάκελο στο Nas, (που θα είναι αυτές οι φωτογραφίες), αλλά δεν θα μπορούν, να διαγράψουν, να τις μετατρέψουν, και να τις μεταφέρουν τοπικά στους υπολογιστές (copy).Με το readonly, με αφήνει να μεταφέρω ένα αρχείο από το Nas τοπικά. Τι μπορώ να κάνω? Υπάρχει κάποια ιδέα? Παίζει αυτό που μου ζητάει ο πελάτης?
  2. ναι....το έχω υπ όψιν μου. σε ευχαριστώ πολύ
  3. ευχαριστώ πολύ, σε όλους
  4. σίγουρα θα δουλέψει αυτό? αν δουλέψει, θα βρω άκρη με τον SQL, και τα data, γιατί μιλάμε για system partition win 2008 server, και μάλιστα σε raid
  5. η επιλογή extend είναι απενεργοποιημένη.
  6. συνάδελφοι καλημέρα, Έχω έναν server 2008 Foundation, ο οποίος έχει 2 δίσκους 150 Gb σε Raid 1. To system partition έχει εγκατασταθεί μόνο με 30 gb, και πλέον έχει φτάσει οριακά. Το δεύτερο partition είναι και αυτό τσίτα, αλλά μπορώ να στείλω τα data σε ένα nas και να αποδεσμεύσω χώρο, για να το εκμεταλλευτώ. Μπορώ να μεγαλώσω το system partition? είναι recomended?
×
×
  • Create New...