Jump to content

sotos11

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sotos11

  1. Συμφωνω, αλλα το θεμα ειναι πως με το που ξεκινησε το πρωι ο DC, εκανα και 2 επανεκκινησεις τον email server και δεν εγινε τιποτα. Στον event viewer δε φαινοταν να λεει οτι υπηρχε προβλημα επικοινωνιας π.χ. schannel, AD Topology, ADAccess (αν θυμαμαι καλα), ενω οσο ηταν κλειστος εμφανιζε συνεχεια αυτα τα μηνυματα. Ο DC ειναι και DNS, οποτε ενισχυει την αποψη σου. Εληξε το θεμα προσωρινα; Παντως σε ευχαριστω πολυ για την υπομονη και το ενδιαφερον σου. οπως και τον Thiseas
  2. η εντολη χρειαζεται επανεκκινηση μετα; τον πατησα μια επανεκκινηση και μολις λειτουργησε τα emails αρχισαν να ερχονται και να φευγουν.
  3. το εχω ηδη κανει. τιποτα. ετρεξα στο powershell και το Set-ServerComponentState -identity ServerName -Component HubTransport -State Active -Requester Maintenance. πηρε την εντολη αλλα τιποτα.
  4. απο telnet με βγαζει το ιδιο μηνυμα 4,7,0 temporary server error. Please try again later. PRX4. και απο μεσα και απο εξω.
  5. οχι δυστυχως δε δουλευει. Στον event viewer δεν εχω καθολου σφαλματα, αλλα email δε μπορω να λαβω ουτε να στειλω.
  6. οντως ειχε σβησει ο dc. τον εκκινησα και εκανα επανεκκινηση τον email server. ετρεξα τις εντολες που προτεινε ο fumantsu Add-PSSnapin Microsoft.Exchange.Management.PowerShell.SnapIn Get-ServerComponentState –id ServerName και μου εβγαλε τη λιστα αλλα ολα ειναι active. ανεβασα και screenshot. Αφου ειναι active, εχει νοημα να τρεξω το Set-ServerComponentState -identity ServerName -Component HubTransport -State Active -Requester Maintenance ;;;;
  7. αν η φαση στραβωσει για τα καλα, μπορω να κανω restore τον exchange (http://www.techrepublic.com/blog/data-center/how-to-restore-a-system-image-in-windows-server-2012/)
  8. εχω κανονισει να παω το πρωι εκει. Σε πρωτη φαση θελω να δω τι εγινε με τον dc και δεν ειναι στο δικτυο και επειτα να δω τον exchange. Δυστυχως δεν εχω secondary DC. Thiseas ευχαριστω για την ευχη! Παντως fumantsu και Thiseas σας ευχαριστω για τις οδηγιες και τις συμβουλες.
  9. εν τω μεταξυ τωρα, δε μπορω να μπω στις σελιδες εισοδου ουτε στο owa ουτε στο eac. Μου βγαζει σφαλμα στο owa και runtime error στο ecp
  10. Ναι, εκλεισε ο DC. Κανω login με τα συνθηματικα του διαχειριστη του domain. Τωρα πηγα να μπω, βαζω τα συνθηματικα και δε μαφηνει, εμφανιζοντας το μηνυμα: there are currently no logon servers available to service the logon request. Προφανως λογω DC. Όταν τον ανοίξω λογικά το θέμα του login θα λυθεί. Το iDrac δεν εχει να κανει με Dell; για τη δικη μου περιπτωση εννοεις το iLO. Όχι δεν έχω.
  11. Σε powershell, φορτωσα το module και ετρεξα την εντολη. Μου λεει οτι δε βλεπει domain. Κανω ελεγχο και βλεπω οτι κατα τη διαρκεια της νυχτας εσβησε ο domain controller. Δυστυχως δουλευω απομακρυσμενα και δε μπορω να τον ανοιξω. Δοκιμασα να ανοιξω το exchange shell (μάλλον αυτό εννοείς όταν λες exchange console) και μου βγαζει πριν προλβω να τρεξω την εντολη οτι δε μπορει να συνδεθει με τον remote server γιατι η προσβαση δεν επιτρεπεται. Το σφαλμα το εμφανιζει 5 φορες. Εχει να κανει που ο dc δε λειτουργει; Ανεβασα και την εικονα του σφαλματος.
  12. εν τω μεταξυ, στον event viewer έχουν εμφανιστει πολλα σφαλματα. Και αποτι βλεπω καποια απο αυτα προεκυψαν απο επανεκκινησεις υπηρεσιων. Ανεβαζω τα πιο προσφατα μηπως μπορει να κατανοηθει καλυτερα το προβλημα.
  13. απο χωρητικοτητες δισκων δεν εχω προβλημα. εχω καμια 300αρια GB στο καθε δισκο ελευθερα. το dns το βλεπει κανονικα, το εχω ηδη ελεγξει στο ecp (αλλωστε δεν εχω σφαλμα με schannel). τις εντολες του powershell τις βρηκα σε ενα blog. ετρεξα την πρωτη σε powershell και μου εμφανισε μηνυμα λαθους. το εβαλα στο συνημμενο
  14. Ξεχασα να πω οτι οταν προσπαθω να ανοιξω το toolbox εμφανιζεται πρωτα αυτο το μηνυμα MMC has detected an error in a snap-in and will unload it. δεν εχω κανει προσφατα ενημερωσεις.
  15. Παιδια καλημερα. Σε exchange 2013, προσπαθω να στειλεω email απο ενα λογαρισμο σε αλλο και τα μηνυματα αποθηκευονται στα προχειρα. δε φτανουν στον παραληπτη. Προσπαθω να στειλω απο αλλο λογαριασμο π.χ. gmail, ο πραληπτης δεν παιρνει τιποτα, ενω σε μενα έρχεται ένα μήνυμα 451 4.7.0 Temporary server error. Please try again later. PRX4 Μπαινω στον exchange και ολα τα services λειτουργουν κανονικα αλλα δε μπορω να ανοιξω το toolbox. μου εμφανίζει σφάλμα Unhandled Exception in Managed Code Snap-in FX:{714FA079-DC14-470f-851C-B7EAAA4177C1} Exception type: System.Runtime.Serialization.SerializationException Exception stack trace: at Microsoft.ManagementConsole.Internal.IMessageClient.ProcessRequest(Request request) at Microsoft.ManagementConsole.Executive.RequestStatus.BeginRequest(IMessageClient messageClient, RequestInfo requestInfo) at Microsoft.ManagementConsole.Executive.SnapInRequestOperation.ProcessRequest() at Microsoft.ManagementConsole.Executive.Operation.OnThreadTransfer(SimpleOperationCallback callback) Τα services του exchange εινα σε κατασταση running Μπορειτε να με βοηθησετε;Στα owa και ecp μπαινω κανονικα.
×
×
  • Create New...