Jump to content

mazdamaniac

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mazdamaniac

  1. Τελικα δεν χρεαιστηκε να κανουμε κατι τετοιο και βαλαμε τον user στο group domain admin.
  2. Συγνωμη για την καθυστερηση και ευχαριστω για την απαντηση. Το εστεισα απο την αρχη και παλι τα ιδια. Δεν θελω με wpa2.Θελω απλα ο καθε χρηστης να μπαινει με AD Credentials. Δοκιμασα πολλα με conditions αλλα δεν επαιξε τπτ. Εαν εχετε να προτεινεται κατι.
  3. Λοιπον, Υπαρχουν 2 dc widnows server 2012. Ο ενας εχει NPS Role.Προσπαθω εδω και κατι μερες να στησω ενα Ruckus R500 ωστε να κανει authentication με radius. Σκοπος ειναι ο καθε wireless client user να μπαινει με τα credentials του AD. Εχω κανει ολες τις απαραιτητες ρυθμησεις και σε NPS αλλα και στο AP. Κανω το τεστ απο το interface του AP για το authentication βαζοντας τα στοιχεια ενος απο τους users αλλα βγαζει μυνημα σφαλματος failed invalid username or password. Το event viewer δεν εχει βοηθησει καθολου.Ουτε τα logs απο to AP. Γνωριζει κανεις τι μπορει να εχει γινει ?
  4. Καλησπερα παιδια, Το περιβαλλον ειναι windows server 2012 και workstations windows 10. Θελω να φτιαξω ενα account οπου θα πρεπει να ειμαι local admin στα workstations και επισης ενα account για τους τους τοπικους servers οπου και θα πρεπει να εχω περιορισμενα δικαιωματα οπως π.χ να εχω κανονικα προσβαση στον WSUS server και να μπορω να ανοιξω το update services tool απλα να μην μου δινεται το δικαιωμα να κανω τροποποιησεις.Υπαρχει καποια λυση ? ειτε manual ειτε με GPO ? Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...