Jump to content

yabasta

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    yabasta reacted to proximagr in Office 365 unlicensed mailboxes   
    Νίκο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το κάνεις Convert σε Shared Mailbox. Δεν χρειάζεται άδεια, μπορείς να έχεις όσα Shared Mailboxes θέλεις. Και ανά πάσα στιγμή μπορείς να κάνεις Convert το Shared Mailbox σε User Mailbox και να δόσεις άδεια. 
    Το convert γίνετε με ένα click από το Exchange Admin Center, στους receipients, διαλέγεις τον user και στη δεξιά στήλη πατάς "Convert to Shared Mailbox". Μετά το convert τον βρίσκεις στο tab "shared" όπου πλέον έχεις την επιλογή "Convert to Regular Mailbox"
    Αυτό ισχύει σίγουρα για O365 Small Business, O365 Enterprice και για Hybrid deployment. 
    Στο Shared Mailbox μπορείς να έχεις πρόσβαση παίρνοντας full access http://autoexec.gr/index.php?/blog/52/entry-2065-exchange-2013-exchange-online-grand-full-access-to-mailboxes/ 
  2. Like
    yabasta reacted to kavag in Office365 elasticity my ass   
    Η αλήθεια είναι ότι σχετικά με το Billing και γενικώς το Licensing του Office 365 και άλλων Online υπηρεσιών (βλέπε Azure) θα πρέπει να γίνουν σημαντικές βελτιώσεις. Ωστόσο, όλα τα παραπάνω που αναφέρεις περιλαμβάνονται στα χαρακτηριστικά των προϊόντων και δεν νομίζω ότι κρίνουν στην ουσία την ποιότητα τους.
     
    Το Office 365, κατά την γνώμη μου, είναι ένα από τα κορυφαία προϊόντα, "εργαλεία", που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Χρειάζεται βελτίωση το billing ?Σίγουρα αλλά το προϊόν είναι κορυφαίο και την ίδια γνώμη είχα και παλαιότερα, που για να αλλάξεις είδος συνδρομής, αυτό που σου φάνηκε περίεργο ότι είχες για 10 ημέρες διπλές άδειες, έπρεπε να κάνεις migration. Όχι δεν κάνω πλάκα, για να περάσεις από μια Small Business συνδρομή σε Enterprise, έπρεπε να κάνεις Migration.
     
    Ακόμη και τότε, το ίδιο έλεγα ότι το Office 365 είναι κορυφαίο επιχειρηματικό εργαλείο !
  3. Like
    yabasta reacted to nkspeed in Microsoft Software Recovery   
    Ποσες φορες δεν εχει χρειαστει να κανουμε επανεγκαταταση και λειπουν τα media. για τα windows 7 η microsoft δινει τη λυση. βαζουμε το κλειδι και κατεβαζουμε το iso που πρεπει.
     
    link
     
    NK
×
×
  • Create New...