Jump to content

dimitris

Members
  • Posts

    910
  • Joined

  • Last visited

Blog Comments posted by dimitris

  1. Memphis, ξαναλέω πως νομίζω ότι το πρόβλημα είναι καθαρά "γραφειοκρατικό" - όλοι ξέρουμε ότι τόσο ο κατασκευαστής, όσο και ο διανομέας και ο τελικός πελάτης είναι νόμιμοι. Το πρόβλημα είναι ότι υφίσταται παρατυπία, αφού δεν εκδίδονται τα σωστά παραστατικά.

    Λογιστής δεν είμαι, αλλά αν είχα εταιρεία θα δίσταζα πολύ να κόψω ένα μηδενικό τιμολόγιο παροχής υπηρεσιων. Ο "τζάμπας" απέθανε και οι ελεγκτές το ξέρουν καλά αυτό και άν ήμουν στη θέση τους θα μου κινούσε πολύ την υποψία ένα τέτοια τιμολόγιο, ακόμα και αν είχε κοπεί "καλή τη πίστει".

  2. Είναι γνωστό πρόβλημα εδώ και πολλούς μήνες, ουσιαστικά από τότε που βγήκε ο ΙΕ9 και εγκαταστάθηκε σε λειτουργικό που ήδη είχε πάνω Exchange. Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί στον ΙΕ (και όχι στο MMC) οπότε αναμένεται λύση από τη σχετική ομάδα. Προς το παρόν, το μόνο αξιόπιστο workaround είναι η απεγκατάσταση του ΙΕ μέχρι νεοτέρας.

  3. Η βεβαίωση για τα λογισμικά δεν προβλέπεται από τη νομοθεσία και είναι στη διακριτική ευχέρεια του εκάστοτε ελεγκτή να τη δεχτεί η όχι. Άσχετα με αυτό, προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε μεγαλύτερο θέμα με το ότι οι διανομείς/OEMs δεν τιμολογούν υπηρεσία αλλά προϊόν...

  4. Όπως προανέφερε και ο pkalog, είναι το γνωστό PDN issue που βγαίνει σε κάθε migration... To registry key λύνει το πρόβλημα (error 9340 & 9360). Το version 4 OAB generation δεν έχει αυτό το πρόβλημα, οπότε αν υπάρχουν Outlook 2003SP2 και μετά clients, μπορούμε απλά να απενεργοποιήσουμε τα άλλα ΟΑΒ.

  5. Δεν εχουν σημασια ολα αυτα... Σημασια εχει να μην χασουν τις καρεκλες τους οι Πρυτανεις. Και ας ακουνε "ελληνικο πανεπιστημιο" στο εξωτερικο και γελανε...

  6. Να αναφερω κι εγω με τη σειρα μου οτι ο Βαγγελης ηταν στη διαθεση μας σαν "temporary ΙΤ administrator" καθ' ολη τη διαρκεια των παρουσιασεων των ομιλητων, λυνοντας (η βοηθωντας σε)τεχνικα προβληματα που παρουσιαστηκαν, προκειμενου να φερουν εις περας την παρουσίασή τους ολοι οι ομιλητες.

    Ευχαριστουμε Jennifer εεεεε Βαγγελη ηθελα να πω.

  7. Όπως ενδεχόμενα παρατήρησες, αποφεύγω να γράφω ονόματα περιοδικών, για ευνόητους λόγους. Αν δεις τη θεματολογία που αναφέρω και επισκεφτείς ένα περίπτερο που να έχει περιοδικά πληροφορικής, πιθανό να καταλάβεις σε ποια αναφέρομαι.

  8. Ο Blackman έχει δίκιο, υπάρχει πρόβλημα όταν ποστάρονται links ως blog posts, γιατί θάβονται τα αμέσως προηγούμενα πλήρη blog posts των άλλων. Επιπλέον τα links δημιουργούν πολύ μεγάλο πλάτος στην επιφάνεια της σελίδας (γι΄αυτό και η παραμόρφωση του συγκεκριμένου). Το σωστό μέρος για μικρά posts ή links σε ΙΤ management είναι εδώ: http://autoexec.gr/forums/115/ShowForum.aspx.

     

  9. Δεν υπάρχει New Horizons πλέον στην Ελλάδα, η εταιρεία που είχε το franchise μετονομάστηκε εδώ και καιρό σε Ilearn και συνεχίζει να υφίσταται κανονικά - η εμπειρία του pge0rgi0 έχει να κάνει με την πρόσφατη μετακόμιση της εταιρείας σε νέους χώρους.

  10. Με βάση παλιότερες υλοποιήσεις της ίδιας εταιρείας σε άλλα Windows Mobile κινητά, θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ να το πάρω (και σίγουρα θα περίμενα αρκετές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία). Επιπλέον, οι 4.1 ίντσες ξεφεύγουν πλέον από τα όρια του τηλεφώνου. Όσοι το έχουν δει, έχουν πει ότι το όριο είναι το HD όσον αφορά τις διαστάσεις.

  11. Μπράβο και πολλές ευχαριστίες στο Χρήστο κι από εμένα, ακόμα περισσότερο που έκανε όλο αυτό το χρόνο κάτι που εμείς σχεδόν αμελήσαμε τελείως: να καταγράφει με την κάμερά του τα τεκτενόμενα σε όλες μας τις συναντήσεις, στα ταξίδια, στις ομιλίες. Άντε και του χρόνου το autoexec.gr σε Full HD ανάλυση!

  12. Ψήνονται, ψήνονται... Έχω πολλά υπ'όψη μου - μόνο τα μισά να bloggάρω από αυτά που σκέφτομαι, θα με κρατήσουν σε blogging mode ως το 2012, μετά ούτως ή άλλως δεν γίνεται τίποτα (ξέρετε, τέλος του κόσμου, Μάγιας, Μάγια η μέλισσα κλπ)

  13. "Αν σας είναι ήδη γνωστά μην απογοητεύεστε"

    Χαχα! Ωραία αστεία λες συναγωνιστή Sof! Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι είναι η πρώτη φορά που βλέπω άρθρο στη μητρική μου γλώσσα για τέτοιο θέμα. Περιμένουμε εναγωνίως και τα υπόλοιπα του "σετ"!

×
×
  • Create New...