Jump to content

Thestria

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Thestria

  1. Λόγο της εργασίας μου μπαίνω σε πολλές επιχειρήσεις καθημερινά. Δεν βρήκα και πολλούς ευχαριστημένους IT με τις συνδέσεις του. Αρκετοί από αυτούς έχουν κάτι κακό να πούνε. Όπως λες και εσύ, αν καείς φυσάς και το γιαούρτι. Δοκιμάζεις έναν πάροχο, δεν έχεις πρόβλημα, τον προτείνεις και σε άλλους, πάντα με τη σημείωση ότι "εγώ παιδιά δεν είχα ποτέ πρόβλημα".
  2. Πόσες φορές σας έτυχε να σας καλεί ένας χρήστης Η/Υ και να σας λέει ότι δεν δουλεύει το σύστημά του. Πηγαίνοντας εσείς στο χώρο του και λέγοντας του να ξανακάνει την εργασία από την αρχή, ως διά μαγείας όλα πάνε καλά. Τότε με ένα ένοχο αλλά και χαζό ύφος απαντάει: "Μα πριν δεν δούλευε". Και άντε να σας το ζητήσει ευγενικά. Αν είναι "άγριος" και "καίγεται", τότε τι του απαντάς...; Αυτό πάντως που μάθαινα στους χρήστες ήταν σε περιπτώσεις "δυσλειτουργίας" να κάνουν μία επανεκίνηση. Φοβερή ανακάλυψη. Τα περισσότερα προβλήματα λυνόταν αμέσως...
  3. Thestria

    www.autoexec.bat

    Χίλιες φορές autoexec παρά config.sys Ποτέ δεν το χώνεψα το config.
  4. Καλώς σας βρήκα! Μιας και ασχολούμαι επαγγελματικά με την αγορά του dsl θα έλεγα ότι η πιο συμφέρουσα προσφορά αυτού του διαστήματος είναι αυτήν της Vivodi. Πιο συγκεκριμένα το DSL CUBE το οποίο κοστίζει μόνο 99 ευρώ οι πέντε μήνες (59 ευρώ οι τρεις μήνες), και παρέχει εξοπλισμό (Microcom 2636 modem router) και πληρωμένα τέλη ενεργοποίησης στην ταχύτητα 512/128. Το αγοράζεις και για πέντε (ή τρεις) μήνες και δεν πληρώνεις τίποτα άλλο. Ουσιαστικά ο μήνας κοστίζει γραμμή και πρόσβαση 19,8 ευρώ. Πιστεύω ότι είναι μία καλή ευκαιρία για να εισέλθει κάποιος στο χώρο του dsl. Τελειώνοντας ο χρόνος των πέντε (ή τριών) μηνών, μπορείς να κάνεις χρήση των προπληρωμένων πακέτων της Vivodi που είναι τα φτηνότερα της αγοράς. Για παράδειγμα οι έξι μήνες στα 512/128 κοστίζουν 117,81 ευρώ και οι δώδεκα μήνες 224,91 ευρώ (πάγιο γραμμής και πρόσβαση). Εάν θέλεις στατική διεύθυνση προσθέτεις άλλα 130 ευρώ το χρόνο (όλες οι παραπάνω τιμές πςριέχουν ΦΠΑ).
×
×
  • Create New...