Jump to content

Argiris

Members
  • Posts

    50
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Argiris

  1. Καταρχάς συγχαρητήρια και στους δύο για αυτήν την μεγάλη διάκριση.

    Όσο για αυτό για τα Αγγλικά.. μην τρελαθούμε τώρα στην Ελλάδα ζούμε και  Ελληνικά γράφουμε και μιλάμε. Μην ξενερώσουμε τώρα έτσι άσχημα με τα κώλο αγγλικά τους, ας μάθουν αυτοί Ελληνικά [;)]

     

     

     

     

  2. Πάω πάσο αν ο τύπος έχει βεβαρημένο ιστορικό γιατί ξέρω ότι μερικές φορές κάποιοι χρήστες το παίζουν και καλά και πετάνε διάφορες εξυπνάδες, αλλά όταν τους μπει το αβγό στον κώλο κλαίγονται σαν μωράκια και ζητάνε κάλυψη.

    Αν είναι τέτοια περίπτωση καλά εξηγηθήκατε.

     

    Όσο για αυτό που λες ότι παίζεις την εικόνα σου, απλά δεν νομίζω ότι η εικόνα κάποιου χαλάει για έναν τόσο ασήμαντο λόγο. Ούτε έκλεψες ούτε έκανες καμιά χοντράδα για να μην δουλεύει η εταιρεία σου καμία ημέρα για να χαλάσει η εικόνα σου.

     

  3. Συγνώμη κιόλας ρε παιδιά αλλά πείτε ότι εσείς τους λέγατε ότι θα το ψάξετε αλλά τελικά το έβρισκε κάποιος power user ή εξωτερικός συνεργάτης, τι θα γινόταν θα σας έδιωχναν ή θα σας κάνανε νταντά?

    Πιστεύω πως μπορείς μερικές φορές να δείξεις στο αφεντικό ότι δεν θέλεις να κάνεις κάτι (χωρίς να του το πεις στα ίσια) όχι επειδή δεν το ξέρεις αλλά επειδή δεν θεωρείς σωστό να το κάνεις. Αυτό φυσικά είναι θέμα χαρακτήρα και το πως βλέπει ο καθένας τους συναδέλφους του, αν το δούμε καθαρά επαγγελματικά τότε πολύ καλά κάνατε, αν πάλι το δούμε και λίγο συναισθηματικά τότε μάλλον θα νιώσετε άσχημα αν μάθετε ότι απολύθηκε για αυτόν τον λόγο.

    Θα μου πείτε τώρα ας πρόσεχε...αλλά δεν πιστεύω να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κάνει στραβή πάνω στα νεύρα του και στον εκνευρισμό του, άλλο τώρα αν μπορεί λόγο θέσης να μπορεί το καλύψει.

     

     

     

     

     

  4. γιατί το θέμα που τους ενόχλησε είναι ότι εξέφρασε ανώνυμα την γνώμη του σε όλη την εταιρεία (πέρι των 180 ατόμων)

     

    Γιατί αν την εξέφραζε επώνυμα θα του έλεγαν μπράβο?

    Αυτό τους πείραξε δηλαδή?

     

    Δεν λέω ότι αυτό που έκανε είναι το σωστό, απλά είναι @#$@# να σας βάζουν να κάνετε τους ντεντέκτιβς για αυτόν τον λόγο και μετά να τον τιμωρήσουν επειδή ήθελε να πει την γνώμη του.

     

     

     

  5. Ευχαριστώ για την απάντηση, μήπως μπορείς να μου πεις αν παίζει αυτό και σε 2003 server ή θέλω 2003 R2? Έχω 2003 sp2 enterprise και δεν το βρίσκω ενώ σε 2003 storage server R2 βλέπω κανονικά την επιλογή DFS replication, μήπως μπορεί κάποιος να το εξηγήσει? Μήπως γίνεται από κάπου αλλού?

     

  6. Μπορώ να κάνω DFS replication (έστω και manual) σε stand alone root?

     

    Γιατί δεν το κάνεις domain root θα μου πείτε...Απλά γιατί δεν έχω δικαίωμα να ενημερώσω σχήμα [;)]

     

  7. Ευχαριστώ για την πρόταση pge0rgi0 (Γιώργος υποθέτω) θα το κατεβάσω pdf και θα το ρίξω μια ματιά αφού πρώτα διαβάσω αυτό της MS.

    Για αυτό τώρα που λες Χρήστο νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι ισχύει. Κανένα βιβλίο που είναι γραμμένο για να σε προετοιμάσει για εξετάσεις δεν μπορεί να σου τα δώσει όλα, απλά ψάχνουμε αυτό που είναι πιο κοντά στην λογική των εξετάσεων με όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικά παραδείγματα ώστε να γίνεται και πιο κατανοητό.

    Θεωρώ πάντως ότι για να πάρεις απόφαση να δώσεις τέτοιου είδους εξετάσεις διαβάζοντας μόνος σου, θα πρέπει να έχεις ήδη αρκετή εμπειρία πάνω σε MS γιατί αυτά τα βιβλία μπορεί και να σε μπερδέψουν αντί να σε βοηθήσουν. Δεν μιλάω βέβαια για την παρακολούθηση σεμιναρίων που είναι και η καλύτερη μέθοδος κατά την γνώμη μου, εκεί μπορεί να πας με ελάχιστες γνώσεις πάνω στο θέμα και αν είσαι προσεκτικός να πάρεις το 60+% (το υπόλοιπο θέλει διάβασμα). Άσε που βέβαια υπάρχει κάποιος ο οποίος μπορεί να σου λύσει οποιαδήποτε απορία σου δημιουργηθεί. Αλλά ας όψεται η ριμάδα η κρίση....

     

     

  8. Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση.

    Όσο αναφορά τα βιβλία, αγόρασα τελικά την σειρά της Microsoft και είμαι στο 3ο κεφάλαιο του 642. Οι εντυπώσεις μου.....νομίζω όπως είπες και εσύ ότι της Sybex είναι πιο ευκολοδιάβαστα (αν και μέχρι τώρα έχω διαβάσει μόνο ενάμιση βιβλίο από Sybex και πιο πολλά από MS).

    Γιατί πήρα τελικά MS? Γιατί νομίζω και ίσως κάνω και λάθος βέβαια (γιαυτό κιόλας ζητούσα και την γνώμη σας), ότι αυτά της MS είναι πιο κοντά στην λογική των εξετάσεων.

    Παρεμπιπτόντως τα βιβλία τα αγόρασα 92€ ευρώ από Amazon UK και ήρθαν σε μία εβδομάδα ενώ εδώ σε γνωστό βιβλιοπωλείο η τιμή τους είναι 116€ και παράδοση πάνω κάτω η ίδια. Θέλω πολύ να στηρίζω τις ελληνικές επιχειρήσεις αλλά θεωρώ κοροϊδία να πληρώνω 25€ παραπάνω για το ίδιο προϊόν, μόνο και μόνο για αυτό αγόρασα και αγοράζω από Amazon.

     

  9. Συγνώμη κιόλας αλλά νομίζω ότι αυτό που ζητάς είναι λίγο παράλογο.

    Πήγαινε και πες τους ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο και κάποιον ειδικό για να σε βοηθήσει γιατί αν δεν το κάνεις αυτό το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να κάνεις τα πράγματα χειρότερα για σένα και για την εταιρεία σου.

    Εξήγησε τους ότι ένας mail server δεν είναι ένα pc που στήνουμε στο σπίτι μας για να παίρνουμε e-mail, χρειάζεται σχεδιασμό........

     

     

  10. Χρόνια πολλά και καλά σε όλους.

     

    Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον κ. Κλαδάκη και το autoexec.gr για την πρωτοβουλία αυτή και για το super Χριστουγεννιάτικο δωράκι [:D].

    Άψογη η συμπεριφορά του κ. Σπανουγάκη κατά την παράδοση του πακέτου.

    Ελπίζω να μπορέσω να παρευρεθώ στην επόμενη συνάντηση του autoexec.gr εδώ στην Θεσσαλονίκη.

     

    Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος.

     

×
×
  • Create New...