Jump to content

agmarios

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by agmarios

  1. agmarios

    The Browser Wars

    οκ, απλά ζητάμε άλλα πράγματα από μια έρευνα οπότε την βλέπουμε και διαφορετικά. Εμένα το συνολικό ποσοστό του ΙΕ δεν μου λέει τίποτα, αφού εσείς το θέλετε, κανένα πρόβλημα. Δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης.
  2. agmarios

    The Browser Wars

    Ε βέβαια, που είναι το κακό; Αν εγώ σχεδιάζω μια εφαρμογή δεν με ενδιαφέρει τι ποσοστό ξεχωριστά έχει κάθε λειτουργικό της ms; Με συμφέρει να βγάλω τα μάτια μου για να τρέχει και σε Millenium ή όχι; Να ξέρω τι ποσοστό έχει το suse δεν με νοιάζει. Αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα υποστηρίξω linux. Το θέμα δεν είναι να πανηγυρίσω που το linux έχει μεγαλύτερο ποσοστό από το win 98 ( το απλό, όχι το SE ), το θέμα είναι να δω ποια λειτουργικά πρέπει να υποστηρίζω ώστε να καλύπτω ένα συγκεκριμένο ποσοστό εγκαταστάσεων που θέτω ( ή μου θέτουν άλλοι ) ως στόχο. Αν για παράδειγμα θέλεις να φτιάξεις μια εφαρμογή που να τρέχει στο τουλάχιστον 80% των εγκαταστάσεων τι πληροφορία χρειάζεσαι;
  3. agmarios

    The Browser Wars

    Αφού σταματάει στο 2008 τι να πει για τον ΙΕ8 Αν το σημαντικό είναι να βγάλουμε το νικητή τότε συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Επειδή αυτό εμένα δεν με ενδιαφέρει αλλά με ενδιαφέρει το πώς θα εμφανίζονται οι σελίδες μου πάει να πει διαφορετική εμφάνιση της ίδιας σελίδας. Όπως ενδιαφέρει στα λειτουργικά τι ποσοστά έχουν τα win XP,win 2000, win vista, κλπ κλπ αλλά δεν ενδιαφέρει τι ποσοστό έχει ξεχωριστά κάθε διανομή αλλά συνολικά το Linux.
  4. Γιώργο ευχαριστώ για την απάντησή σου. Δυστυχώς είναι πλήρως εγκατεστημένα όλα τα παραπάνω (το notification services το έχω δοκιμάσει κι όλας) Κάτι άλλο φταίει και δε μου λέει τι. Το έχω αφήσει όπως είναι. Server ανάπτυξης είναι και δεν αντιμετωπίαω προβληματα μέχρι τώρα.
  5. έκανα εγκατάσταση το sp2 σε developer edition και κάποια κομμάτια του δεν εγκαταστάθηκαν. Συγκεκριμένα τα: reporting services, notification services, client components. Μήπως διαβάζοντας κανείς το summary μπορεί να βοηθήσει. Ο server τώρα παίζει κανονικά Μάριος
×
×
  • Create New...