Jump to content

ikaros

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ikaros

  1. Καλησπέρα.

    Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να εγκαταστήσω τα XP σε ένα laptop που δεν έχει cd-rom? Χρειάζομαι μια λύση με network boot/PXE κτλ. Υπάρχει κάποια έκδοση του System Center/Operations Manager ώστε να την εγκαταστήσω σε VM, για να το πετύχω εύκολα, ή χρειαζόμαι κάτι άλλο?

    Thanx.

     

  2. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να εγκαθίστανται τα updates στα XP χωρίς να ερωτηθεί ο χρήστης, silently?

    Στο default στήσιμο του WSUS βγαίνει εικονιδιάκι κάτω-κάτω δεξιά το οποίο πρέπει να πατήσει ο χρήστης και να κάνει "accept" την εγκατάσταση των updates.

     

  3. στην σελίδα wikileaks υπάρχουν και αρκετά έγγραφα που έχουν σχέση με την Ελλάδα...

     

    ένα από αυτά που είχε σχέση με την ονομασία των Σκοπίων και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την κυβέρνηση Καραμανλή αναφέρει ότι θα είναι καλό να αντικατασταθεί με άνθρωπο σωσιαλιστικών πεπειθήσεων για να βοηθήσει στην λύση του προβλήματος πηγαίνοντας με τα νερά των αμερικανών. Λίγους μήνες αργότερα ήταν οι εκλογές...

     

    Πως το βρίσκεις αυτό?

     

  4. 1) Ενεργοποίησα το IMAP service στα Windows για να παρέχω στους χρήστες εκτός του τοπικού δικτύου τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν Outlook για να βλέπουν τα emails τους. Τι κάνω μετά δεδομένου ότι τρέχω τον Hub Transport role και δεν είναι εγκατεστημένο κανένα service pack?

     

    2) Τo SP2 περιλαβάνει και το SP1? Πρέπει να προσέξω κάτι πριν το εγκαταστήσω?

     

    Ευχαριστώ.

     

  5.  

    Δούλευα και ζούσα στην Αγγλία 8 χρόνια. Είναι εντελώς διαφορετική η αντιμετώπιση στο εξωτερικό. Οι μισθοί είναι πολύ καλοί και οι εργοδότες δίνουν μεγάλη σημασία στο IT Department. Υπάρχει σεβασμός!  Η αλήθεια είναι η επιστροφή στην μητέρα πατρίδα ήταν ένα μεγάλο πολιτισμικό σοκ από όλες τις πλευρές της καθημερινότητας και πόσο μάλλον στον επαγγελματικό τομέα. Ήμουν όμως (και είμαι) τυχερή γιατί εργάζομαι σε μία πολύ καλή εταιρεία με εξαιρετικό περιβάλλον.

     

    ...

     

    Να σας πω επίσης ότι ο μέσος μισθός για ένα Administrator (AD, EX etc) είναι 28.000 λίρες το χρόνο (εκτός Λονδίνου!), δηλαδή 30.000 περίπου ευρώ το χρόνο μικτά δηλαδή 2.500 ευρώ το μήνα μικτά.

     

    Αν με ρωτήσετε τώρα γιατί γύρισα πίσω αφού επαγγελματικά στην Αγγλία ήταν όλα φοβερά, θα σας πω ότι … there is more to life than work  [:D] και ότι εκεί που έμενα έβρεχε 320 ημέρες το χρόνο!

     

    2.500€ μικτά το μήνα χαρακτηρίζονται "πολύ καλός" μισθός? Άσε που κανονικά το 30.000 πρέπει να το διαιρέσεις με 13 λόγω δώρων χριστουγέννων-πάσχα άρα μιλάμε για 2.300€ μικτά το μήνα...πόσα έδινες για ασφάλιση-εφορία το μήνα?

     

  6. Πριν μερικές ημέρες τα παρέλαβα και εγώ. Ευχαριστώ τον κ. Κλαδάκη, το autoexec.gr και τη Microsoft Hellas για το Χριστουγεννιάτικο δωράκι που μας κάνανε.

     

    Καλές γιορτές σε όλους και ευτυχισμένο το 2009.

×
×
  • Create New...