Jump to content

Vader

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Vader

  1. Γειά σας παιδία Εχω βάλει τον WSUS 3.0 και έχει μέσα 250 Updates declined... Αλλά με κανένα τρόπο δεν μπορώ να τα κάνω delete. Οπως και ο προκατοχός του δεν έχει delete.... Τα εργαλεία που έιχα για τον προκατοχό του και το καθάριζα δεν παίζουν προφανώς εδώ... Καμία ιδέα..?
  2. Αυτό το εργαλείο το ξέρω...... Βασικά εχω κάνει το εξής: Εχω ένα GPO που απαγορεύει να εκτελούνται κάποια προγράμματα....Μετά απο αυτό για κάποια μηχανήματα θέλω να παίρνουν ένα polixy που να αναιρεί αυτο το προηγούμενο....Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν το παίρνει το μηχάνημα.... Ερωτηση ..Δεν μπορώ να ρυθμίσω από δύο GPO το ίδιο setting και αναλογα με το user name να παίρνει ή όχι το δεύτερο ..?
  3. Καλημέρα σε όλους.... Είμαι καινούργιος χρήστης και έχω το εξής πρόβλημα: Σε Windows 2003 server έχω φτιάξει δύο πολιτικές..για διάφορα...πράγματα..Εχω φτιάξει και μια τρίτη που θέλω να αναιρεί κάποια πράγματα που οι άλλες δύο θέτουν σε κάποιους χρήστες..Το θέμα είναι ενώ την φτιάχνω σωστά..ο σερβερ ο client pc δεν την διαβάζει η δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει ... Καμιά ιδέα..? Δεν μπορύν δύο πολιτικές να πειράζουν το ίδιο πράγμα..? Π.χ τα proxy settings του ΙΕ..?
×
×
  • Create New...