Jump to content

pkefal

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pkefal

  1. Όχι, η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα ψάξει, γι'αυτό με την ευκαιρία αυτού το έθεσα σαν ερώτημα εάν είναι οσο unique πρέπει εφόσον είναι sequential.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Αντώνη.
  2. Να ρωτήσω όμως κάτι άλλο Αντώνη; Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάτι τετοιο, γιατί έτσι κι αλλοιώς το index του primary δεν το χρησιμοποιείς "βαριά" και γιατί θέλεις να είσαι σίγουρος ότι σε περιπτώσεις synchronization μεταξύ βάσεων, δεν θα έχεις conflict, ώστε να αναγκαστείς να γράφεις και conflict resolution code με ότι αυτό συνεπάγετε, το trade off δεν είναι τόσο "φοβερό" να το αλλάξεις σε seq id. Το σενάριο που περιγράφεις παραπάνω, το ήξερα πριν την υλοποίηση έχοντας διαβάσει online διάφορα πράγματα, παρ'όλαυτά για τους λόγους που περιγράφω παραπάνω επέλεξα non sequential id. Ιδέες/προτάσεις επάνω σ'αυτό;
  3. Όντως, ήθελα να του το πω κι εχθές και το ξέχασα στο τέλος.. Ρε φίλε, δεν έχεις βάλει τον εαυτό σου. Όποτε ακούω την λέξη live meeting πλέον πρώτα θυμάμε "Κλαδάκης" μετά θυμάμε "event" και στο τέλος θυμάμε το πραγματικά θέμα του live meeting. Respect σε όλα και του χρόνου μεγαλύτεροι στο Tae kwo do!
  4. Επειδή βαριέμαι να τα γράφω στα ελληνικά, τα βρήκα έτοιμα: Back up the [OrganizationName]_MSCRM database. Uninstall CRM 4.0 from the CRM Server. Remove the MSCRM_CONFIG Database if it still exists in the SQL Server Instance. Reinstall CRM 4.0 to a clean set of databases. Create a blank database in SQL and restore the original [OrganizationName]_MSCRM database to it. Navigate to the CRM Deployment Manager Import the new Organization Database. During the import, the wizard will allow to remap the user from the old ones user principal names (UPNs – the domain user accounts that have access to CRM 4.0) to the new ones with a different domain suffix. Αμα κολλήσεις πουθενά, σφύρα.
  5. Μα δεν θα κάνουν διπλή δουλειά.. εξαγωγή απο το ένα σύστημα και εισαγωγή στο άλλο θα κάνουν. Τώρα εάν το θες να γίνεται εντέλως αυτόματα τότε πρέπει να φτιάξεις plugin για το CRM και κάτι αντίστοιχο για το ERP. Για το CRM μπορώ να σου πω τι και πως ή ακόμα και να στο φτιάξω σαν project αλλά για το ERP είναι άλλη ιστορία.
  6. Δεν χρειάζεται να πειράξει κανείς απευθείας την βάση. Το Dynamics CRM δίνει WebService ώστε να μπορείς να κάνεις την δουλειά σου. Επίσης, έχει και import και export σε διάφορες μορφές, ώστε να μπορείς να εισάγεις δεδομένα απο άλλα συστήματα. Μπορείς να βρεις την λειτουργία στο Administration και στο Import/Export Entities. Αυτή η διαδικασία μπορεί να αυτοματοποιηθεί με τον scheduler και το Workflow engine που έχει το Dynamics CRM, κι εάν το κάνει κάποιος που ξέρει δεν είναι ούτε δύσκολο, ούτε και πολύ χρονοβόρο, αρκεί φυσικά τα δεδομένα απο το Atlantis να είναι σε μορφή που μπορεί να διαβαστεί εύκολα απο το CRM. ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ μην πειράξεις την βάση του CRM απευθείας.. κρατάει ένα σκασμό πράγματα σε διάφορα σημεία, με συγκεκριμένα metadata κλπ. Δοκίμαστε κι αυτά που σου είπε ο Μάνος, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
  7. Προσωπικά, εκτός απο το να τριγυρίζω στο booth θα με βρείτε και στο Windows Azure BootCamp στις 9, 10 και 11 του Νοέμβρη, 12:00 με 13:00 και 14:30 με 15:30 μαζί με τον Brian H. Prince. Όποιος θέλει, be my guest
  8. Joannaex, άμα καταντήσετε να γράψετε stemmer με LIKE.. αντε γειά!
  9. Άμα δεν πληρώσεις θα σε βάλουμε να πλύνεις τα πιάτα του catering!
  10. AHAHAHAHHA, όχι ρε, άμα είναι να την λέμε και μεταξύ μας, το χάσαμε, πάει.. Μια διευκρίνηση έκανα!
  11. Δεν υπερασπίζομαι την Oracle.. Κάνω μια παρατήρηση ότι όσο γενικό και λάθος είναι το "η Oracle τα κάνει καλύτερα", άλλο τόσο γενικό και λάθος είναι το "Ο SQL Server είναι καλύτερος" επειδή είδαμε κάποια εντυπωσιακά νούμερα. Μάλλον δεν φάνηκε απο το πρώτο πόστ έτσι όωπς το έγραψα!
  12. @Theofani Giotis Κάθε database κάνει για συγκεκριμένα σενάρια. Εντυπωσιακότατα τα νούμερα, αλλά δεν βλέπουμε πχ το cost per transaction για να μπορούμε να συγκρίνουμε με αντίστοιχες εγκαταστάσεις Oracle. Λογικά το cost είναι υπερ του SQL Server, αλλά γενική τοποθέτηση του τύπου "για όσους λένε, αλλά για μεγάλες βάσεις, κλπ", είναι μάλλον... γενική.
×
×
  • Create New...