Jump to content

x-origin

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by x-origin

  1. δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.. όσον αφορά τα περι ajax το w3schools είναι μια καλη αρχή με παραδείγματα! καλο ψάξιμο και διαβασμα!
  2. Αυτό είναι ένα θέμα που το βιώνουμε καθημερινά οι περισσότεροι..τις υπηρεσίες στην Ελλάδα ΔΕΝ έχουν μάθει να τις πληρώνει ο κόσμος (μεγάλο ποσοστό των επιχειρήσεων)...οι περισσότεροι το θεωρούν στάνταρ, φυσικά δεν είναι όλοι έτσι αλλά είναι μικρο το ποσοστό που αντιλαμβάνεται την λογική της υπηρεσίας (ότι κάποιος έχει κάτσει και έχει επενδύσει στις γνώσεις του, για να σου δώσει την λύση στο πρόβλημα σου). Είμαστε πίσω γενικά στην Ελλάδα.
  3. αν και έχει περάσει καιρός από την δημοσίευση σου...εάν ψάξεις στο facebook έχει groups και pages με σχετικές οδηγίες. καλό searching []
  4. εγώ σήμερα έκανα το reg αλλά δεν έχω προλάβει να παρακολουθήσω κανένα μάθημα! μπορώ να παραλάβω τα vista αφού έχω το print screen της εγγραφής?
  5. Όλα αυτά μου έχουν τύχη στο παρελθών όπως και περιστατικά που η περίπτωση ήταν τέτοια και δεν έλεγε να λυθεί το πρόβλημα και με το που τον πήγαινα στο εργαστήριο λυνόντουσαν όλα δια μαγείας (χωρίς το προηγούμενο παίδεμα εννοώ) άβυσσος τα κυκλώματα του Η/Υ! LOL []
×
×
  • Create New...