Jump to content
 • entries
  48
 • comments
  124
 • views
  24965

Έτσι δέθηκε το ατσάλι (ή απλά ένα ευχαριστήριο post)


Akladakis

2079 views

 Share

To ITPro Dev Connections 2010 τελειώσε, και σίγουρα αποτελεί το μεγαλύτερο event που έχω συμμετάσχει τόσο ενεργά στην διοργάνωση του.

Για πολλές μέρες δεν μπορούσα να βγάλω από το μυαλό μου πόσο καλά πήγε. Μεγάλη επιτυχία που φυσικά δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς μεγάλο προσπάθεια. (Ρωτήστε τον αυχένα μου)

Σκέφτηκα λοιπόν ότι πουθενά δεν αναφέρθηκαν σαφώς όλοι όσοι συμμετείχαν για το event αυτό.

Για αυτό έφτιαξα το παρακάτω post:

Εδώ και μέρες θέλω να γράψω ονομαστικά ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν στο event και το έκαναν πραγματικότητα, για να υπάρχει για ..τις μελλοντικές γενιές. Η σειρά δεν έχει σημασία, αν και κάποιοι ήταν ...αναντικατάστατοι. Από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Βρυξέλλες, Βερολίνο, Παραγουάη ήταν σε συνεχή επαφή για να οργανώσουν αυτό που είδατε. Ξεκινάω λοιπόν

Ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους της κοινότητας για την συμμετοχή τους στην ΟΡΓΑΝΩΣΗ του event :

 1. Ανδρέας Τσούχλαρης. Γενική επιμέλεια, παραγωγή ...τα πάντα. Οργάνωσε το event, τουλάχιστον από 4 διαφορετικές χώρες, στις οποίες βρέθηκε τους τελευταίους 5 μήνες. Ήταν ο πατέρας μας, ο διαιτητής, αυτός που έλυνε τους γόρδιους δεσμούς. Η παρουσία του στο διήμερο έλυσε όλα τα απρόβλεπτα προβλήματα. Elasticity στην πράξη.

 2. Γιώργος Καπνιάς. Οργάνωση και επιτροπή περιεχομένου. Μέλος της πριβοήτης επιτροπής "στρατοδικείο" με σήμα το βούρδουλα. Αυτό τα λέει όλα.

 3. Βαγγέλης Καψαλάκης. Τι να πει κανείς? Η ψυχή του event. Δεν πρέπει να υπάρχει άνθρωπος που να έχει ακούσει τόση γκρίνια, τόσο βρίσιμο αλλά και ταυτόχρονα τόσα πολλά να κρέμονται από πάνω του. Τα κατάφερε τελικά όλα. Hyper-άνθρωπος , Hyper-παιδί, απλά Βαγγέλης.

 4. Κώστας Πάντος. Με αυξανόμενες στροφές στην απόδοση και μείωση στις απαιτούμενες εργατοημέρες, αποτελεί τον εμπνευστή και δημιουργό του Site και των πολλών ευκολιών που αυτό μας παρείχε φέτος.

 5. Αντώνης Χατζηπαυλής. Ο θείος Αντώνης, ήταν αυτός που μας έφερε στο EKETE, που συντόνισε, οργάνωσε, κυνήγησε ομιλητές, sponsors. Η σοφία τους έλυσε προβλήματα. Η πείρα του έδωσε το κάτι παραπάνω σε όλους,

 6. Δημήτρης Παπαδημητρίου. Ήρεμη δύναμη, σταθερή αξία στις δύσκολες αποστολές. Πάντα παρόν στα μαραθώνια live meetings.

 7. Γιώργος Βαράκης. Μια όαση σταθερότητας μέσα σε ένα χάος αβεβαιότητας. Απόλυτη ηρεμία σε βαθμό αφασίας ακόμα και εν τω μέσω τυφώνα. Χωρίς την IQ solutions του δεν θα είχε υπόσταση το event. Πάντα υπήρχε ένας διακριτικός έλεγχος μην πάρει τα λεφτά και την κοπανήσει.

 8. Μάνος Κελαιδίτης. Άλλη μια ήρεμη δύναμη, την οποία κάναμε τα πάντα για να διαταράξουμε. Επιτροπή περιεχομένου, οργάνωση, παραγωγή, δύσκολες αποστολές (μπύρες). Ας όψεται το TEDx. Παροιμιώδης ο προσήλωση στις προδιαγραφές.

 9. Χρήστος Σπανουγάκης. Εμπνευστής των "event" με την μορφή που έχουν σήμερα. (Α ρε κατακαημένε Άντυ). Σχεδιασμός, οργάνωση, εκτέλεση. Παραγωγή και μονταζ video on the fly. Ομιλητής με διεθνή εμπειρία.

 10. Παναγιώτης Κεφαλίδης. Cloud Boy, ο νεώτερος εκ των οργανωτών. Το πιο δυνατό μικρόφωνο σε pc ever. Η ψυχή των live meeting. Η συμμετοχή του στο keynote πάντα σε αμφισβήτηση (όποιος νομίζει ότι είναι keynote speaker να κάνει ένα βήμα μπροστά). Μέχρι teleferik έφερε στο event. Να μην αναφέρω τις επιδόσεις στο kinect. Cloud Power.

 11. Δημήτρης Παπίτσης. Εκ των αρχαιοτέρων στις διοργανώσεις. "Μα καλά είχαμε meeting σήμερα?" Τρέμε Αγγελόπουλε.

 12. Γιώργος Ανδρίτσος, Γιώργος Καβαλάκης, Νίκος Καστανάς, Γιάννης Κατσιώτης, Ιορδάνης Τσαφαρίδης, Φίλιππος Παναγιωτίδης. Δημοσθένης Στελάκης (που τον κρύβατε αυτόν) Εθελοντές που έδωσαν τον χρόνο τους στους τομείς οργάνωσης, λειτουργίας και διεκπεραίωσαν τις λιγότερο "λαμπερές" εργασίες. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε την αίσθηση του "επιτυχημένου" σε όλους τους τομείς event. Έδωσαν σάρκα και οστά στο λεχθέν "Στα community events και επιστήμονας να είσαι, σκατά θα καθαρίσεις".

 13. Γιώργος Μπιρμπίλης, Δημήτρης Γκανάτσιος, Γιάννης Παναγόπουλος, Αγγελος Μπιμπούδης, Θανάσης Διόγος (Δεν κατεβαίνω με τίποτα) Γιάννης Μπανιώτης, Κυπριανός Βασιλόπουλος (Τρόμαξε μας κι άλλο) , Γιώργος Παπαδάκης, Αλέξανδρος Λέζος, Δημήτρης Μουτζούρης-Λυγερός, Νίκος Παλλαδινός (F# Rules), Κωνσταντίνος Παπαναγιώτου, Κώστας Μπάκας, Κώστας Μυλωνάκης, Γιώργος Σπληλιώτης, Παναγιώτης Κουρής (and family), Παύλος Καλογεράς, Απόστολος Μπεκιάρης. Ομιλητές που έδωσαν περιεχόμενο και αξία με την παρουσία τους στο event.

 14. 10δες μέλη που δεν αναφέρω εδώ, για το κουράγιο και την υποστήριξη από την πρώτη μέρα που ανακοινώσαμε το event. (Mr. Ζόντος ο πρώτος που δήλωσε συμμετοχή)

 15. Σύζυγοι, Δεσμοί, γονείς και παιδιά όλων των παραπάνω για την απίστευτη υπομονή και υποστήριξη. (Κα. Κελαηδίτη σας παρακαλούμε να μας συγχωρέσετε)

 16. Sponsors. Ξέρουν αυτοί. Χωρίς καύσιμο το όχημα δεν κινείται. (Ισαβέλλα, Νικόλα special thanks).

 17. ΕΚΕΤΕ, αξιοπιστία, καθαριότητα, τέλειο φαγητό. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

 18. Video tooth. Επαγγελματισμός, τεχνολογία , εμπειρία απο κορυφαία events. Πιστεύουμε ότι μας αγαπάνε όσο τους αγαπάμε.

 19. Φωτογράφοι, καμεραμάν, τεχνικοι. Κορυφαία ατάκα: “Είστε χειρότεροι και απο συνέδριο γιατρών. Εκεί κάτι καταλαβαίνουμε σε σας τίποτα. Μόνο το cloud” . Ναταλία δεν σε ξεχνάμε, ευχαριστούμε. Ούτε και σένα Κυριάκο designer.

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε, ευχαριστούμε. Ελπίζω ακόμη περισσότεροι να υποστηρίξουν την επόμενη μας προσπάθεια.

(Κελαηδιτης, Παπαδημητρίου και Ισαβέλλα (call me Patty) Μπενέκου εργάζονται αόκνως ακόμη και τώρα για να πάρετε τα video και τις παρουσιάσεις σε αξιοπρεπή μορφή.)

Υ.Γ. Μία φίλη που διάβασε το post, μου λέει:

“Καλά μόνο αυτά είχες να πεις? (σ.σ.!!!)

Εδώ γίνανε θαυμαστά πράγματα. Τα δυο communities (autoexec.gr και dotnetzone.gr ) πρώτη φορά συνεργάστηκαν με τέτοιο τρόπο. IT Pros  και Devs ( και ST Pros) ήρθαν τόσο κοντά και αντάλλαξαν απόψεις.  Η αποθέωση του team spirit.  Σχεδόν 40 άτομα με πολύ δυνατές και αυτόνομες προσωπικότητες παραμέρισαν εγωισμούς και συνεργάστηκαν (σχεδόν) ομαλά και αποτελεσμετικά. Όλοι γίνατε καλύτεροι. Κάθε ένας απο σας πήρε στοιχεία απο τον άλλο και βελτιώθηκε  σαν επαγγελματίας, σαν ομιλητής. Όλοι μαζί αποκτήσατε νέες δυνατότητες. Περισσότερος κόσμος αποφάσισε να μπει στην μεγάλη παρέα των τεχνικών κοινοτήτων. ”

Τελικά μάλλον είχε δίκιο.  Τόσα πολλα έγιναν όμως., πως να τα πεις σε ένα post. Δεσμευόμαστε να το επαναλλάβουμε !

 Share

7 Comments


Recommended Comments

Μάλλον τελικά είσαι πολύ ντροπαλός...

 

Από την λίστα λείπει ο Νάσος Κλαδάκης που είχε αναλάβει τον δυσάρεστο (αν και κάποιοι το διασκέδαζαν) ρόλο του project manager. Συνεχές τρέξιμο και πίεση σε όλους για να γίνει το event. Ενημερωτικά, κάθε εβδομάδα (για μήνες) έτρεχε το live meeting μας που έληγε κάθε φορά τις πρώτες πρωινές ώρες για να προλάβουμε να πάμε και στις δουλειές μας. Τον ευχαριστούμε βαθιά!

Link to comment

Για ντροπαλό δεν τον έχω μάλλον το αντίθετο είναι απλά ακόμα πονάει ο σβέρκος του. Σημάσια όμως έχει ότι ήταν η ψυχή και η καρδία του event. Σκληρός, απαιτητικός, μπροστάρης. Εμένα πάντως μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω σε μεγαλύτερη επάφη μαζί του και πραγματικά το χάρηκα ιδιαίτερα, ελπίζω και αυτός. Νομίζω ότι πλέον έχω αποκτήσει έναν πολύ καλό φίλο και χάρηκα κάθε λεπτό τις συνεργασίας αυτής, αν και συνέχεια με έλεγε ηλικιωμένο :P

Νάσο μου να σε έχει ο Θεός γερό και του χρόνου θα το κάνουμε μεγαλύτερο

Link to comment

Όντως, ήθελα να του το πω κι εχθές και το ξέχασα στο τέλος.. Ρε φίλε, δεν έχεις βάλει τον εαυτό σου. Όποτε ακούω την λέξη live meeting πλέον πρώτα θυμάμε "Κλαδάκης" μετά θυμάμε "event" και στο τέλος θυμάμε το πραγματικά θέμα του live meeting. Respect σε όλα και του χρόνου μεγαλύτεροι στο Tae kwo do! :P

Link to comment

Δυο λέξεις που νομίζω εκφράζουν το σύνολο όσων συμμετείχαμε στο να "δεθεί το ατσάλι" ...

Σε ευχαριστούμε που μας έδωσες την ευκαιρεία να πάρουμε μέρος σε κάτι τέτοιο!

Link to comment

Είναι το πρώτο πράγμα που του είπα κι εγώ όταν με ρώτησε "ξέχασα κανένα;". Του είπα "εσένα". Λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε και έχουμε ξανασυνεργαστεί ή τουλάχιστον προσπαθήσαμε. Κάτι τόσο μεγάλο όμως καταφέραμε επειδή είχαμε ένα μεγάλο leader που έκανε τη διαφορά!

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
 • Create New...