Jump to content
  • entries
    91
  • comments
    177
  • views
    3263

Thinkpad X61t Tablet PC


atsouch

558 views

 Share

Ink773585875005.png

 

Δεν έχω καταφέρει να βρω λύση για το sleep/resume πρόβλημα (γυρνώντας με resume έχω απλά μια μαύρη οθόνη) και όσο το ψάχνω τόσο αγχώνομαι γιατί δεν είναι πρόβλημα της συγκεκριμένης συσκευής αλλά εμφανίζεται σε διάφορες άσχετες μεταξύ τους υλοποιήσεις (και desktop) με κοινό παρονομαστή τα Vista. Ούτε με το SP1 έχει λυθεί το πρόβλημα. Για την ακρίβεια βάζοντας SP1 σε ένα Thinkpad Z60m που δεν είχε πρόβλημα τώρα απέκτησε ένα κουσούρι στο resume. Ελπίζω να στρωθούν και να βρουν μια πραγματική λύση γιατί αν μη τι άλλο, σε ένα notebook που έρχεται με 5-6 ώρες μπαταρίας θέλεις οπωσδήποτε λειτουργία sleep. Προς το παρόν τα έχω ορίσει όλα σε Hibernate.

Για το Χ61 Tablet θα έχω σύντομα κα άλλες παρατηρήσεις. Εκπληκτικό μηχάνημα αλλά με προβληματάκια.

Α, το παραπάνω χειρόγραφο γράφτηκε κατευθείαν μέσα από το Windows Live Writer (τώρα και σε ελληνική έκδοση) με το Ink Blog Plugin for Windows Live Writer.

 Share

2 Comments


Recommended Comments

Τελικά από τη Microsoft είχαν δίκιο για το SP1. Ήταν πραγματικά έτοιμο και είχαν λύσει το πρόβλημα με το sleep/resume. Έβαλα στο X61t την τελευταία έκδοση του driver για Intel GM965 και επιτέλους είδα το φώς. Δηλαδή είδα κανονική οθόνη μετά το resume...

Link to comment
Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...