Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    77141

Facebook+SystemPlus=Windows 7


spanougakis

378 views

 Share

Exam Offer

Με μια απλή αριθμητική πράξη μπορείτε να αποκτήσετε τα Windows 7 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Η κοινωνική δικτύωση και το Facebook έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Πολλές εταιρίες ήδη έχουν επενδύσει σε αυτή την νέα μορφή επικοινωνίας, δίνοντας την δυνατότητα της άμεσης ενημέρωσης μέσα από μια απλή σελίδα ανταλλαγής πληροφορίας.

Γνωρίζατε ότι το SystemPlus IT Training & Consulting έχει σελίδα με τεχνικό περιεχόμενο στο Facebook; Σας προσκαλούμε να την επισκεφθείτε και σας δίνουμε την δυνατότητα να αποκτήσετε την Windows 7 Ultimate έκδοση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Πως μπορώ να συμμετάσχω ;

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι πολύ απλό. Για να γνωρίσετε την σελίδα του SystemPlus στο Facebook, σας προτείνουμε να την επισκεφθείτε, να ρίξετε μια ματιά στο πλούσιο περιεχόμενο από τεχνικά άρθρα που ανανεώνονται συνεχώς, και τέλος να κάνετε ένα απλό "Like" πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο στο πάνω μέρος της σελίδας.

Στην συνέχεια, λάβετε μέρος και απαντήστε σε μια απλή ερώτηση που θα βρείτε στη διεύθυνση http://apps.facebook.com/my-polls/adsystemplus και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση.

Δεν θα σας πάρει περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα, αλλά θα έχετε την δυνατότητα μετά από κλήρωση, να κερδίσετε ένα Windows 7 Ultimate Edition (32 ή 64 bit), το οποίο και θα σας αποστείλουμε στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, αν βρίσκεστε εκτός Θεσσαλονίκης.


Αν μένετε στην πόλη της Θεσσαλονίκης, θα μπορέσετε να παραλάβετε τα Windows 7 Ultimate Edition από τα γραφεία της εταιρίας μας, Αλεξάνδρου Σβώλου 27 στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε λοιπόν να πατήσετε το παρακάτω πλήκτρο για να δείτε την σελίδα μας στο Facebook και να προχωρήσετε με την συμμετοχή σας:

Like

http://www.facebook.com/pages/SystemPlus/161906187190691

Μέχρι πότε ισχύει ο διαγωνισμός ;

Μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2011 στις 23:59:59. Εμείς θα επιλέξουμε με εντελώς τυχαίο τρόπο κάποιον από τους συμμετέχοντες και θα επικοινωνήσουμε μαζί του ώστε να παραλάβει τα Windows 7.

Πρόκειται για κανονική έκδοση των Windows 7 ή Trial ;

Πρόκειται για αυθεντική έκδοση Windows 7 (όχι trial) με product key το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενεργοποίηση του προϊόντος. Δεν επιτρέπεται η μεταπώλησή του, είναι δηλαδή Not For Resale έκδοση, για προσωπική σας χρήση και μόνο.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας!

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...