Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    77125

MCSA Windows Server 2012 Accelerated Course στην Αθήνα τον Ιούλιο του 2013


spanougakis

726 views

 Share

Δεν θα αρχίσω να γράφω σχετικά με τον τίτλο αυτού του post, θα αρχίσω με κάτι διαφορετικό. Σήμερα τελειώνει επίσημα η περιήγησή μου σε 4 διαφορετικές τοποθεσίες του κόσμου, έχοντας σαν αντικείμενο τον System Center 2012 SP1 και τις εκπαιδεύσεις που πραγματοποιήσαμε για λογαριασμό της Microsoft (της… αμερικανικής, ξέρετε, αυτής που έχει έδρα στο Redmond, εκεί που οι φήμες λένε ότι βρέχει συνέχεια…). Αφού εκπαιδευθήκαμε, ήρθε η σειρά μας να εκπαιδεύσουμε τους Microsoft Partners αλλά και τελικούς πελάτες σε Ρουμανία, Ελλάδα και Σλοβενία.

Σε προηγούμενο post έχετε ήδη διαβάσει τις εντυπώσεις μου από την επίσκεψη στο Redmond. Όπως και την προηγούμενη χρονιά, όπου είχαμε εκπαιδευθεί από το product group του Windows Server 2012, έτσι και φέτος με τον System Center 2012 SP1: η εμπειρία να διδάσκεσαι από τους ανθρώπους που έχουν κατασκευάσει το software είναι μοναδική. Όσα και αν νομίζεις ότι ξέρεις, οι άνθρωποι εκεί θα μοιραστούν τα μυστικά τους και θα ανακαλύψεις πτυχές που ενδεχομένως δεν είχες σκεφτεί ότι υπάρχουν. Το επίσης σημαντικό είναι ότι έχεις την άμεση επικοινωνία, μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις, αλλά και να φέρεις πίσω νέους τρόπους εκπαίδευσης, που τους χρησιμοποιείς μετά στους δικούς σου μαθητές και απογειώνεις την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεις.

Πρώτος σταθμός η Ρουμανία στα γραφεία της Microsoft Romania, λίγο πιο έξω από το κέντρο του Βουκουρεστίου. Δεύτερος σταθμός η Αθήνα, στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕ Academy, όπου πραγματικά εντυπωσιάζεσαι από το μέγεθος των εγκαταστάσεων και την αρτιότητα του εξοπλισμού. Τρίτος σταθμός η Σλοβενία, στις εγκαταστάσεις επίσημου εκπαιδευτικού κέντρου Microsoft. Νέες γνωριμίες με έλληνες και ξένους μηχανογράφους αλλά και τελικούς πελάτες, που πραγματικά έχουν την διάθεση να μάθουν τι καινούριο φέρνει το SP1 στον System Center, αλλά και τις εξωτικές δυνατότητες του Windows Azure. Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον που έδειξαν στη διάρκεια του σεμιναρίου.

wp_20130611_002_thumb.jpg?w=471&h=355

Μήπως θα σας ενδιέφερε και εσάς να παρακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο με αποκλειστικό υλικό από το product group του System Center, όπου δεν θα μπορέσετε να το βρείτε πουθενά αλλού? Θα έχουμε εκπλήξεις σύντομα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ήδη σκεφτόμαστε να προγραμματίσουμε εκπαιδεύσεις που θα ξεφεύγουν από ότι έχετε δει μέχρι τώρα. Περισσότερα νέα σύντομα.

Προς το παρόν, διοργανώνουμε στην Αθήνα τον κύκλο σεμιναρίων για την απόκτηση της πιστοποίησης MCSA στον Windows Server 2012 σε accelerated μορφή. Το δοκιμάσαμε με μεγάλη επιτυχία σε Ηνωμένο Βασίλειο και Σουηδία, εκπαιδεύσαμε και πιστοποιήσαμε μηχανογράφους εταιριών, μεταξύ των οποίων και τους μηχανογράφους του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Αγγλίας, εταιρίας με κάποιες χιλιάδες χρηστών. Αφού λοιπόν οι εκπαιδευόμενοι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις, μπορούμε πλέον να το προσφέρουμε και εδώ. Πρακτικά αποκτάτε τις απαιτούμενες γνώσεις και σας δίνουμε αποκλειστικό υλικό που δεν το βρίσκετε πουθενά αλλού, μαζί με το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό Microsoft.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα http://www.systemplus.gr/windowsserver/fast/. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύντομα θα έχουμε νέα για τον Windows Server 2012 R2 που ήδη έχει ανακοινωθεί. Stay tuned!

697 b.gif?host=spanougakis.wordpress.com&blog=5779105&post=697&subd=spanougakis&ref=&feed=1

 

Source

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...