Jump to content
  • entries
    44
  • comments
    107
  • views
    4586

Άρθρο απο το περιοδικό IT Security για το IT Pro Connections 2009


GSimos

358 views

 Share

Διάβαζα σήμερα το περιοδικό IT Security 13ο Τεύχος Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2009 και είδα το άρθρο για το IT Pro Connections 2009, το σάρωσα, το μετέτρεψα σε κείμενο και σας το παραθέτω όπως τυπώθηκε, με χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός που έκανε τόση αίσθηση όλη η διοργάνωση, θα ακολουθήσει όμως άλλο post με τις εντυπώσεις μου.


“Πολύ καλές εντυπώσεις για το IT Pro Connections 2009

image_thumb_1EF75656.pngΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Νοεμ­βρίου το IT Pro Con­nections 2009, το συ­νέδριο για επαγγελμα­τίες της πληροφορι­κής, που διοργάνωσαν τα μέλη της τεχνικής κοινότητας Autoexec.gr στο ξενοδοχείο Athens Imperial.

Τις εργασίες του συνε­δρίου παρακολούθησαν πάνω από 150 στελέχη ελληνικών - μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων και Οργανισμών, τα οποία είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε βάθος για τις εξελίξεις στα εταιρικά συστήματα πληροφορικής που υποστηρίζουν τους στόχους για βελτίωση της απόδοσης και της ανταγωνιστικότητας, ενώ πα­ράλληλα μειώνουν το κόστος υλοποίησης και υποστήριξης. Κα­τά τη διάρκεια του IT Pro Connections 2009 πραγματοποιήθη­καν παρουσιάσεις με υλοποίηση λύσεων που στηρίζονται σε τε­χνολογίες και προϊόντα της Microsoft, σε πραγματικές συνθήκες, με εξοπλισμό που προσέφερε η Dell.

Η επίδειξη των δυνατοτή­των των νέων λύσεων, όπως το deployment over WLAN των νέ­ων Windows 7 που έγινε για πρώτη φορά σε ζωντανή παρουσίαση στην Ευρώπη, έδειξε το δρόμο προς το Dynamic IT που πολλοί ευαγγελίζονται αλλά λίγοι είναι σε θέση να υλοποιήσουν.

Οι ΙT Pros που παρακολούθησαν το συνέδριο είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους ομιλητές αλλά και να έρθουν σε επαφή με τους συναδέλφους τους, συζητώντας προβλήματα που τους απασχολούν στην καθημερινή τους εργασία.

Παράλληλα, λύσεις για πιθανά τους προβλήματα προσέφεραν και οι εταιρίες που παραβρέθηκαν στο χώρο ως χορηγοί του IT Pro Connections.

To IT Pro Connections 2009, τέλεσε υπό την αιγίδα της «Ομάδας Δράσης για την Ψηφιακή Ασφάλεια» (Digital Aware­ness and Response to Threats - DART) της Ειδικής Γραμματείας Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονο­μικών και διοργανώθηκε με την «Τιμητική Υποστήριξη» της "Ένωσής Πληροφορικών Ελλάδας” και του Τμήματος Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (e-TEE) Χρυσός Χορηγός του Συνεδρίου ήταν η Microsoft, Αργυρός Χο­ρηγός η Dell και Χορηγοί η iTeam, τα προϊόντα Cyberoam UTM από την Adaox, η IQ Solutions, Υποστηρικτής η ΟΤΕ Academy και Χορηγός Οπτικοακουστικού Εξοπλισμού η εταιρεία Videotooth. Το IT Se­curity Professional υποστήριξε ως χορηγός επικοινωνίας το σημαντικό αυτό Event, ενώ την οργανωτική ευθύνη του είχε η εταιρεία Connective Communications.


Τα σχόλια δικά σας!

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...