Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    77066

Το Frequent Training Program (FTP) μόλις ανακοινώθηκε!


spanougakis

620 views

 Share

ftpsmall[1]

Μας προτιμάτε, σας επιβραβεύουμε!

Το SystemPlus Κέντρο Πληροφορικής, Επίσημο  Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης της Microsoft (Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions) ανακοινώνει το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών με την ονομασία Frequent Training Program (FTP).

Σας προσφέρουμε μοναδικά προνόμια που αποκτάτε με την εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρίας σας σε τεχνική εκπαίδευση Microsoft. Το πρόγραμμα FTP (Frequent Training Program) απευθύνεται σε ιδιώτες και εταιρίες που εκπαιδεύονται σε τεχνολογίες Microsoft, αποκλειστικά από επαγγελματίες εισηγητές κατόχους του τίτλου Microsoft Certified Trainer (MCT) και με το επίσημο εκπαιδευτικό υλικό της Microsoft (MOC) για το κάθε σεμινάριο.

Download MBytes of Knowledge

Δηλώστε συμμετοχή στα επίσημα τεχνικά σεμινάρια Microsoft που διοργανώνουμε και "κατεβάστε MBytes γνώσης"! Με την συμμετοχή σας και ανάλογα με την διάρκεια του κάθε σεμιναρίου, αποκτάτε MBytes τα οποία αθροιστικά σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίσετε δωρεάν εξετάσεις πιστοποίησης. Μελλοντικά θα διατίθενται και επιπλέον παροχές, για τις οποίες θα ενημερωθείτε με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα http://www.systemplus.gr/ftp/.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις παροχές του προγράμματος στην ιστοσελίδα http://www.systemplus.gr/ftp/. Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε με αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα στο τηλ. 801 300 3383 ή να επικοινωνήσετε με e-mail στη διεύθυνση ftp at systemplus dot gr.

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...