Jump to content

TEI ΠΑΤΡΑΣ


Recommended Posts

TEI ΠΑΤΡΑΣ<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

To συμβούλιο του TEI Πάτρας, αφού έλαβε υπόψη την κείμενη νομοθεσία, προκηρύσσει μία (1) θέση τακτικού ειδικού τεχνικού προσωπικού (ΕΤΠ) για τις εργαστηριακές ανάγκες των τομέων Μαθημάτων Υποδομής και Λογιστικών Μαθημάτων του τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, ειδικότητας Πληροφορικής ή ισότιμο αυτού πτυχίου της ημεδαπής n της αλλοδαπής, με εργαστηριακή / επαγγελματική εμπειρία σε:

·         Συντήρηση / εγκατάσταση λογιστικών προγραμμάτων, λογιστικών πληροφοριακών συστημάτων / συστημάτων ERP.

·         Υποστήριξη και ανάπτυξη εφαρμογών διαδικτύου.

·         Συντήρηση H/Y, λειτουργικών συστημάτων και δικτύων.

Η αίτηση μαζί με όλα τα δικαιολογητικά των υποψηφίων, υποβάλλονται μέσα σε αποκλειστική προθεσμία (20) ημερών από την επομένη της τελευταίας δημοσίευσης στον ημερήσιο Τύπο, δηλαδή από 08-01-2009 μέχρι και 27-01-2009 στη γραμματεία του τμήματος Λογιστικής, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9.00 έως 13.00 ή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Τμήμα Λογιστικής TEI Πάτρας, Μεγάλου Αλεξάνδρου 1. T.K. 263 34, Πάτρα. Για αιτήσεις που αποστέλλονται ταχυδρομικό, το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται από τη σήμανση του ταχυδρομείου.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του τμήματος (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2610.369.220, 2610.369.218) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του TEI Πάτρας: http://www.teipat.gr.

Ο πρόεδρος του TEI Πάτρας

Καθ.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΠΛΑΝΗΣ

(ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ 07-01-2008)

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...