Jump to content

Shared Calendar χωρίς permissions


aggelos
 Share

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους

 

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Τα Calendars όλων των χρηστών του Exchange μπορούν να τα ανοίξουν όλοι. Τα permissions του default χρήστη είναι none, αλλά όλοι μπορούν να ανοίξουν όλα, να κάνουν εγγραφές αλλά και διαγραφές! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να μην είναι όλα shared. Ο Exchange είναι 2003.

 

ευχαριστώ

 

Link to comment
Share on other sites

Του anonymous χρήστη τι είναι?

σίγουρα πάντως κάτι έχεις πειράξει. Από Defautl η συμπεριφορά του Exchange δεν είναι αυτή που περιγράφεις.

Link to comment
Share on other sites

Και του ανώνυμου none είναι. Το θέμα είναι ότι δεν έχω πειράξει κάτι, τουλάχιστον όχι ηθελημένα. Είναι κάτι που πρέπει να δω κεντρικά στον exchange ή κάτι που πρέπει να ψάξω σε όλα τα clients?

 

thanx

 

Link to comment
Share on other sites

φίλε μου...πρέπει να δούμε ακριβώς τι έχεις πειράξει...

 

θυμάσε τελευταία να άλλαξες κάτι που έχει σχέση με δικαιώματα; κάπου που να όρισες μήπως τους Domain Users;

 

είναι 10000000000000% ότι κάτι έχει πειραχτεί σε επίπεδο δικαιωμάτων...

Link to comment
Share on other sites

Δεν θυμάμε να έχω πειράξει κάτι. Τα δικαιώματα για τα calendars τα έδινα τοπικά στο Outlook. Όταν ήθελα να αλλάξω κάποιο δικαίωμα σε κάποιο Mailbox, ήταν αλλαγή συγκεκριμένη, πάνω δηλαδή στο λογαριασμό του χρήστη στο AD και όχι γενική. Δεν έχω αλλάξει κάτι γενικότερα. Αυτό που είδα σε ένα test mailbox είναι ότι αν κάνω deny το read σε anonymous και everyone και deny το full access σε authenticated users επιτρέπει να προστεθεί το mailbox σαν additional, αλλά δεν μπορεί μετά να το διαβάσει. Απλά ακόμα δεν έχω τσεκάρει αν μπορεί ο ίδιος να το διαβάσει.

 

Link to comment
Share on other sites

OK το πρόβλημα λύθηκε. Για κάποιο λόγο είχε μπει στα properties το store ένα permission για full access στους authenticated users. το έκανα remove και όλα είναι ΟΚ.

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...