Jump to content

Here is to the crazy ones... :(


Recommended Posts

I’m truly saddened to learn of Steve Jobs’ death. Melinda and I extend our sincere condolences to his family and friends, and to everyone Steve has touched through his work. Steve and I first met nearly 30 years ago, and have been colleagues, competitors and friends over the course of more than half our lives. The world rarely sees someone who has had the profound impact Steve has had, the effects of which will be felt for many generations to come. For those of us lucky enough to get to work with him, it’s been an insanely great honor. I will miss Steve immensely.
Link to comment
Share on other sites

Μεταξύ των δύο αυτών ανδρών υπήρξε κάτι που δύσκολα κανείς μπορεί να τα περιγράψει.

Σίγουρα ήταν σκληροί ανταγωνιστές όμως υπήρξε σεβασμός μεταξύ τους ακόμα και όταν φαινόνταν προς τα έξω ότι είναι εχθροί, πράγμα που δεν το πιστεύω.

Για αρκετά χρόνια ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον και φυσικά ο ένας προσπαθούσε να γίνει καλύτερος από τον άλλον, πράγμα που δεν ήταν καθόλου κακό για όλους εμάς.

Ο Gates πραγματικά έχασε αυτή την στιγμή το άλλο του μισό για αυτό και τα λόγια του. Ο Jobs ήταν για αυτόν κάτι παραπάνω από φίλος θα τολμήσω να πω αδερφός άσχετα του ανταγωνισμού τους.

Ελαφρύ να είναι το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Link to comment
Share on other sites

δεν θελω να βγει σαν κακια, ειναι γνωστο οτι δεν ειμαι φαν ουτε του ενος ουτε του αλλου ΑΛΛΑ.

αν ο gates πεθαινε αυριο θα ειχε τις ιδιες τιμες κ δοξα? ο jobs σιγουρα εφερνε επανασταση με καθε ιδεα του. αλλα αρκει?

δεν ηταν καλος εργοδοτης, δεν ηταν καλος με την ιδια του την οικογενια, δεν εχει κανει τις αντιστοιχες φιλανθρωπιες του μεγαλου του αντιπαλου.

αρα τι ειναι τελικα αυτο που μας κανει φανατικους με ενα προιον, η με εναν ανθρωπο?  μηπως ολα τελικα ειναι μαρκετινγ?

 

οπως κ να εχει ειναι ενας ανθρωπος που εχασε τη ζωη του, ζωη που επηρεασε εκατομμυρια αλλες ζωες.

 

ΝΚ

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύω ότι οι οραματιστές και οι καινοτόμοι όπως ο Steve Jobs , ο Bill Gates στον τομέα του IT  και όλοι οι άλλοι Einstein, Tesla, Ηawking, Feynman, Gandhi,  Mandela

πρέπει να κρίνονται από τις ιδέες τους και τα επιτεύγματα τους.

Επίσης όλοι οι οραματιστές και καινοτόμοι ήταν πάντα ιδιαίτερες προσωπικότητες και είχαν ελλατώματα και προβλήματα στις σχέσεις τους.

Αλλά η ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα τους ήταν αυτή που τους ξεχώρισε και δεν τους ένταξε στο γενικό σύνολο.

Αν και δεν είμαι φανατικός των προιόντων της Apple και του Steve Jobs θα τον κρίνω από αυτά που προσέφερε στο χώρο του IT και πιστεύω ότι οι ιδέες τους ήταν καινοτόμες όπως το iPad το οποίο δημιούργησε τάση και όλοι προσπαθούν να ακολουθήσουν και να το προσπεράσουν.

Αρα είναι σεβαστός respect και δεν με ενδιαφέρει αν δεν τον ήθελε κανένας λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα που είχε στην προσωπική του ζωή.

Αλλωστε τα "καλά παιδιά" δεν αναπτύσουν ποτέ μια εταιρεία ...

Steve Jobs & Bill Gates

http://www.youtube.com/watch?v=zmInRZ2d-bI

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...