Jump to content

Internet Explorer 10 - All time classic games reimagined!


Recommended Posts

Όσο και αν μεγαλώσουμε, ορισμένοι, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τη gamer πλευρά του χαρακτήρα μας, και ακόμη περισσότερο τα βιντεοπαιχνίδια με τα οποία μεγαλώσαμε.
atari-flashback-2-console-with-joysticks.jpg

Πολλά χρόνια πριν, το 1972 η εταιρεία Atari ιδρύεται και ορίζει με την κονσόλα της "Atari 2600" τη βιομηχανία του computer entertainment. Arcade παιχνίδια όπως το Pong, το Asteroids και το Combat ξεκινούν να εμφανίζονται, και γνωρίζουν μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο. Για πολλά χρόνια μετά, η Atari θα γίνει γνωστή και θα κυριαρχίσει στον τομέα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, με προϊόντα της όπως παιχνίδια, κονσόλες, υπολογιστές και arcade machines!

Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, η Microsoft σε συνεργασία με την Atari, φέρνουν τα all-time classic παιχνίδια αυτά στον Internet Explorer 10, αξιοποιώντας τη δύναμη και τις δυνατότητες της HTML5, καθώς και τα νέα features του browser.
capturejyh.png

Μπορεί λοιπόν το Pong να κλείνει τα 40 του χρόνια, ωστόσο έρχεται ανανεωμένο και με νέα features όπως υποστήριξη για multi-player, social network integration κλπ στην πλατφόρμα του Internet Explorer 10.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Atari φιλοδοξεί μέσω του Atari Dev Center, να δώσει τη δυνατότητα σε προγραμματιστές να αναπτύξουν και να υποβάλουν τα παιχνίδια τους εκεί, αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες. Μέσω αυτού, στόχος είναι να φτιαχτεί μια μεγάλη "βιβλιοθήκη" arcade παιχνιδιών!

Απολαύστε Υπεύθυνα: http://atari.com/arcade/all
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...