Jump to content

ioas

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by ioas

  1. Για την ιντερνετική κίνηση θα επέλεγα ένα Watchguard και σε συνδυασμό με το Dimension http://www.watchguard.com/wgrd-products/dimension θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.

    Επιπλέον διαθέτει αρκετά χαραχτηριστικά ασφαλείας τα οποία είναι και αυτά χρήσιμα.

  2. Το μηχάνημα είναι router & όχι modem router, δηλαδή δεν έχει adsl modem επάνω του.

    Στη WAN port που έχει μπορείς να συνδέσεις ethernet.

    Οπότε στη φάση που είσαι θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μπροστά ως modem το bautec & και μετά το linksys.

    Όσο αφορά τη παραμετροποίηση τους έχεις δύο λύσεις, να χρησιμοποιήσεις το bautec ως modem-router και το linksys να το έχεις να σηκώνεο το φορτίο των συνέσεων και λοιπών λειτουργιών ή το bautec να το γυρίσεις σε bridge mode και όλη τη δουλειά να τη κάνει το linksys.

     

  3. Το πρόβλημα το έλυσα κάνοντας τα παρακάτω βήματα:

    Στο Default SMTP Virtual Server δεξί κλικ & properties.Στη καρτέλα General στο πεδίο της IP Address πάτησα Advanced.Εκεί επέλεξα την IP Address και έκανα Edit.Στο νεό παράθυρο ήταν απενεργοποιημένα τα "Apply Recipient Filter" & Apply Intelligent Message Filter".

    Έγινε έλεγχος και όλα καλά.

    Ευχαριστώ.

  4. Καλησπέρα,

    Έχω SBS 2003 και εγκατεστημένο τον Exchange 2003 SP2. Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζω πρόβλημα με την αποστολή spam mails. Μετά από αναζήτηση ανακάλυψα,μέσω του http://www.mailradar.com/openrelay/ ,ότι ο server είναι ανοικτός υπό ορισμένες συνθήκες.

    Τα τεστ 7,8 και 14 μπορούν και περνάνε τον server. Έψαξα αλλά δε βρήκα πως θα μπορούσα να κλειδώσω τον server υπό τις συνθήκες των τεστ.

    Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος το θέμα έτσι ώστε να βοηθήσει;

  5. Σε ευχαριστώ για την τόσο γρήγορη και πολύτιμη βοήθεια.

    Θα ήθελα όμως να ρωτήσω κάτι ακόμη, διότι το παραπάνω δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς του πελάτη μου, λόγω του ότι καταργεί την ένοια του κοινόχρηστου όπως το αντιλαμβάνομαι.

    Γνωρίζεις ή κάποιος άλλος ίσως, έναν διαφορετικό τρόπο ώστε να μοιράζω τις επαφές και το ημερολόγιο και να μην έχω τέτοιυ ίδους διενέξεις (Exchange 2007 , Sharepoint);

     

     

    Σωτηριάδης Ιωάννης

     

     

  6. Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα

    Σε εγκατάσταση με SBS2003 SP2 χρησιμοποιώ τον Exchange 2003 SP2, όπου έχω στα Public Forlders κοινές επαφές. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί δύο άτομα να ανοίξουν μία επαφή για να την επεξεργαστούν ταυτόχρονα και όταν την αποθηκεύσουν σε διαφορετικούς χρόνους εμφανίζει μήνυμα διένεξης και ότι πρέπει να κρατηθεί η μία εκ των δύο αλλαγών. Το θέμα είναι εάν θα μπορούσε να ειδοποιεί ο exchange τον δεύτερο χρήστη, ο οποίος προσπαθεί να ανοίξει την επαφή, ότι κάποιος άλλος την επεξεργάζεται ή να μη την ανοίξει καθόλου για τον ίδιο λόγο;

     

    Ευχαριστώ

    Σωτηριάδης Ιωάννης

×
×
  • Create New...