Jump to content

Akladakis

Administrators
 • Content Count

  2586
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Akladakis

 1. Πολύ ωραίο event.

  Είχα καιρό να παρακολουθήσω και να παρουσιάσω.

   

  Θα μπορούσε να ανακοινωθεί νωρίτερα σίγουρα.

  Γενικά δεν νομίζω ότι είχε σταλεί σε στοχευμένο κοινό νωρίτερα. Απλά λήφθηκε αργά η απόφαση. Και δεν είναι Microsoft event. Δεν νομίζω όμως ότι υπάρχουν αποκλεισμοί σε κανένα είδους event.

 2. Ξενοδοχεία κοντά στο χώρο διεξαγωγής του ITPro|Dev Connections 2012

  Για όλους εσάς που δεν διαμένετε μόνιμα στην Αθήνα, επικοινωνήσαμε με τα ξενοδοχεία που είναι πλησιέστερα στο χώρο διεξαγωγής του event και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ειδική τιμή για τη διαμονή σας. Για περισσότερες πληροφορίες:

  1) Ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport: παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων στο 210 35 44 000 και ζητήστε την κα Ρούσσια (υπεύθυνη κρατήσεων), αναφέροντας το όνομα του event ("IT PRO|DEV") προκειμένου να εξασφαλίσετε την ειδική τιμή ή στείλτε e-mail στο h3167@sofitel.com, αναφέροντας τα παραπάνω.

  2) Ξενοδοχείο Holiday Inn Athens Attica Avenue Airport West: παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα κρατήσεων στο 210 6689100 ή 210 7278100 και ζητήστε την κα Καυκά (υπεύθυνη κρατήσεων), αναφέροντας το όνομα του event ("IT PRO|DEV") προκειμένου να εξασφαλίσετε την ειδική τιμή ή στείλτε e-mail στο info@hiathens.com, αναφέροντας τα παραπάνω.
 3. Το μέγεθος της συμμετοχής στο ITPro |Dev Connections 2012 είναι πρωτοφανές

  Το ενδιαφέρον σας είναι συγκλονιστικό.

   

  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.


  Μέχρι τώρα , σχεδον 40 ημέρες πριν το event, έχουμε ξεπεράσει σε συμμετοχές κάθε άλλη χρονιά.


  Αν είμασταν σε άλλο χώρο θα είχαμε ήδη κλείσει τις συμμετοχές και το event θα ήταν sold out.
  Ευτυχώς που φέτος το Metropolitan Expo έχει συνολική χωρητικότητα πολλών χιλιάδων ατόμων , οπότε …μάλλον θα μας χωρέσει.


  Ακόμη και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι εγγραφές συνεχίζονται….


  Αυτή η τρομερή ανταπόκριση μας γεμίζει και με περισσότερη ευθύνη και υποσχόμαστε το ITPro Dev Connections 2012 να είναιι καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά αλλά και καλύτερο από ότι άλλο αντίστοιχο έχετε δει.

   

   

   


   
 4. Ευχαριστούμε πολύ όσους ήρθαν και πραγματικά γέμισαν την αίθουσα του εκπαιδευτικού κέντρου Αρκτος.

  Φυσικά ευχαριστούμε και τα εκπαιδευτήρια Αρκτος για την ευγεινική προσφορά της αίθουσας με την απίστευτη θέα...

  ο Νώντας κι ο Γιώργος άφησαν ικανοποιημένο το κοινό...Μπράβο παιδιά.

  Τέλος για όσους ξέρουν, ο Πειραιάς μπορεί να μην έχει τον διάσημο πλέον "Ηλία" με τα παιδάκια, αλλά έχει τον ...Προφήτη Ηλία, όπου και συνεχίστηκε η σεμνή τελετή όπως κάθε φορά μετά από τα event.

   

   

   

 5.  

  Image.ashx?fid=47&q=80&w=120

  Network Ghostbusters!

  Connections που χάνονται, timeouts που επαναλαμβάνονται σε απρόβλεπτους χρόνους, χρήστες εκνευρισμένοι, administrators που δεν άλλαξαν τίποτα και managers στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Κι εδώ πέφτει η ιδέα, δεν κοιτάμε και το δίκτυο; Αλλά τι να πεις αφού σχεδόν πάντα φταίνε τα λειτουργικά κι ένα “reboot” τα στρώνει όλα ;) Πάμε λοιπόν παρέα να γνωρίσουμε πραγματικά προβλήματα τα οποία τελικά λύθηκαν με τη βοήθεια network tracing εργαλείων όπως Wireshark & Network Monitor. Στην παρουσίαση θα γίνει ανάλυση κι επεξήγηση των βημάτων που εκτελέσθηκαν για την επίλυση των δυσλειτουργιών.

  Ομιλητές : Θανάσης Διόγος

  Malware are ready, are you?

  Τον τελευταίο καιρό καταγράφεται συνεχής κλιμάκωση των malware ως τρόπου επίθεσης σε home users αλλά και σε enterprise επίπεδο με διαφορετικούς στόχους σε κάθε περίπτωση. Ποιος είναι ο ρόλος μας απέναντι σε αυτό και κατ’ επέκταση τι μπορούμε να κάνουμε όταν βρούμε κάποιο ύποπτο αρχείο; Στην παρουσίαση αυτή θα δούμε μεθοδολογίες για την ανάλυση ύποπτων εκτελέσιμων και του λειτουργικού συστήματος στο οποίο εκτελούνται.

  Ομιλητές : Θανάσης Διόγος
 6. Με αφορμή την κυκλοφορία του Windows Server 2012, θα θέλαμε να σας καλέσουμε να συμμετάσχετε στο Διαγωνισμό μας "TechEd Europe 2013":

  Ο Διαγωνισμός "TechEd Europe 2013"

  Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε την εγγραφή σας στην TechEd Europe – Ιούνιος 2013 (αξία εγγραφής περ. 2000 ευρώ).

  ΠΩΣ; Σε 3 απλά βήματα!

  1. Επισκεφθείτε το κέντρο αξιολόγησης technet: http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/

  2. Κατεβάστε τον Windows Server 2012 (την επιλογή Evaluation ISO)

  5661.download.PNG

  3. Στείλτε μας το screenshot στο mshevts@microsoft.com ως τις 31 Δεκεμβρίου 2012 και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε την εγγραφή σας!

 7. Μένω ή φεύγω?

  Μένουμε Ελλάδα να ζήσουμε τον μύθο μας  ή παίρνουμε την μεγάλη απόφαση να αναζητήσουμε ευκαιρίες στο εξωτερικό;

   

  Αυτό είναι το θέμα του panel discussion, που θα γίνει στο τέλος της πρώτης ημέρας του IT Pro|Dev Connections 2012, στις 24 Νοεμβρίου 2012 στο Metropolitan Expo.

  Το "φεύγω" θα μας το παρουσιάσουν συνάδελφοι που έχουν κάνει ήδη το βήμα και έχουν χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα στο εξωτερικό. Θα μας πουν τις δυσκολίες που συνάντησαν, ποια είναι τα θετικά και αν τους λείπει κάτι στη νέα τους ζωή.

  Το "μένω" θα το εκπροσωπήσουν Ελληνικές εταιρίες του χωρου μας που κόντρα στην κρίση στέκουν γερά στα πόδια τους και δραστηριοποιούνται και σε διεθνείς αγορές. Θα μας δείξουν τις ευκαιρίες που υπάρχουν ακόμη στην πατρίδα μας και πως τις έχουν εκμεταλλευτεί.

  Το "φεύγω" και το "μένω", μπορεί να το στηρίξει ή να το αντικρούσει και όποιος από εσάς παρευρεθεί στην ανοικτή συζήτηση που θα ακολουθήσει.

  Και μην ξεχνάτε, πως το μεγαλύτερο κέρδος του ITPro Dev Connections είναι η ανταλλαγή απόψεων, η κοινωνική δικτύωση,  η εμπειρία του community.

   

  Should I stay or should I go λοιπόν… στο IT Pro|Dev Connections 2012.

  Κάντε register τώρα.

 8. Αγαπητές Φίλες και Αγαπητοί Φίλοι.

   

  Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το 43ο Autoexec.gr Community Event, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 στις 18:30, στο τεχνολογικό εκπαιδευτήριο Άρκτος στον Πειραιά  (Ακτή Κονδύλη 4, κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά).

   

  Το θέμα του event θα είναι :

  1. Windows 8 and your cloud-connected life.  Ομιλητής: Νώντας Ροντογιάννης

  2. Lync 2013, what's new. Ομιλητής: Γιώργος Βαράκης, MVP Lync

   

  FAQ

  o Χρειάζεται προεγγραφή; Όχι

  o Πόσο κοστίζει; Είναι δωρεάν

  o Χρειάζεται να είμαι μέλος του autoexec.gr; Όχι, αλλά προτείνεται

  o Πόση ώρα διαρκεί; Περίπου 2,5 ώρες

 9. Η ομάδα περιεχομένου του ITPro|DEV Connections βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας των session της εκδήλωσης. Σε συνεργασία με εκλεκτούς ομιλητές, αρκετοί εκ των οποίων συμμετείχαν και στα προηγούμενα events, θα προσπαθήσουμε καλύψουμε μεγάλο μέρος του φάσματος των Microsoft τεχνολογιών και όχι μόνο.

  Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο περσινό μας πρόγραμμα, το οποίο φυσικά αναφέρετε σε θέματα που ήταν περισσότερο επίκαιρα εκείνη την περίοδο.
  Μείνετε συντονισμένοι! Σε αυτή τη σελίδα σύντομα θα βρείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των ομιλιών.
  Ενδεικτικά παραθέτουμε την παρακάτω λίστα...

  DEVELOPERS

  1. VS 2012
  2. HTML5
  3. MVC4
  4. Windows 8 App dev
  5. Azure
  6. XNA
  7. Mobile
  8. UI Design
  9. Parallism/Async
  10. SQL Server 2012
  12. Javascript with socials
  13. Python-Django
  13. PHP joomla
  14. Data Accessing
  15. REST/ODATA
  16. Mobile Development
  17. OWASP
  18. Functional Programming 
  IT PROs
   
  1. VDI
  2. Windows8 RT
  3. WindowsServer 2012
  4. Hybrid Cloud management
  5. Office 365
  6. Azure IAAS
  7. Mobile Device Management
  8. SQL Server 2012
  9. Big Data / NoSQL
  10. IT Security
  11. Hacking Essentials
  12. Apple in Enterprise
  13. Beyond Virtualization
  14. SBS
  15. IT Law Regulations
  16. IT Carrier
  17. PM
  18. ITSM
  19. Networking
  20. Servers & Storages
  21. Exchange
  22. Office 2013
  23. CRM
  24. Lync 2013
  25. SharePoint Server 2013 
 10. Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι

  Η ομάδα του IT PRO|DEV CONNECTIONS έχει ήδη ξεκινήσει πυρετωδώς την προετοιμασία του event για το 2012 (Ημ. Διεξαγωγής:24-25/11/2012 στο Metropolitan Expo)

  Για να υπάρχει συνέχεια στην επιτυχία του συγκεκριμένου event θα πρέπει αυτό να χαρακτηρίζεται από υψηλού επιπέδου θεματολογία η οποία να παρουσιαστεί από υψηλού επιπέδου ομιλητές.

  Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η διαδικασία για την υποβολή παρουσιάσεων στον φετινό IT PRO|DEV CONNECTIONS 2012 έχει ανοίξει και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι 30/09/2012.

  Αν πιστεύετε ότι έχετε κάποια θέματα τα οποία θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού μπορείτε να τα στείλετε στην ομάδα περιεχομένου του event στο content@itprodevconnections.gr.

  Τι θα πρέπει να μας στείλετε

  Στο email σας θα πρέπει να συμπεριλάβετε το θέμα ή το τίτλο της παρουσίασης σας καθώς και μια σύντομη περιγραφή που να μην ξεπερνάει τις 500 λέξεις αλλά που σαφώς ορίζει το περιεχόμενο της.

  Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας

  Φιλικά

  IT PRO|DEV CONNECTIONS ΤΕΑΜ

 11. Μετά από εντατικές έρευνες μεταξύ πολλών τοποθεσιών που να ταιριάζουν με τις υψηλές προδιαγραφές  του event, λαμβάνοντας υπόψη και τα οικονομικά δεδομένα της εποχής, εντοπίσαμε έναν χώρο που πληρoί τις προδιαγραφές με το παραπάνω.

   

  Ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά ότι το σπίτι του IT Pro|Dev Connections 2012 θα είναι το Metropolitan Expo, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο, πλέον σύγχρονο και λειτουργικό χώρο εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων της Ελλάδας.

  Βρίσκεται σε προνομιακή θέση, δίπλα στο Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με γρήγορη πρόσβαση και άπλετους χώρους στάθμευσης.

   

  Η ημερομηνία του event  όπως έχει ανακοινωθεί είναι το Σ/Κ 24-25 Νοεμβρίου 2012.

   

  Τιμολογιακή πολιτική

  Όπως είχαμε υποσχεθεί οι τιμές είναι "μνημονιακού" επιπέδου. Προσπαθήσαμε να δώσουμε τις χαμηλότερες δυνατές τιμές χωρίς να μειωθεί το επίπεδο των υπηρεσιών στο περιεχόμενο (αυτό ήταν εύκολο), αλλά και στα  οπτικοακουστικά συστήματα ή την εστίαση.

   

  Έτσι ανακοινώνουμε ενιαία τιμή "early bird",  95 ευρώ μέχρι τις 15 Οκτωβρίου.


  Στη συνέχεια η τιμή θα διαμορφωθεί στα 130 ευρώ, ενώ το φοιτητικό εισιτήριο θα παραμείνει 95 ευρώ.

  To registration θα ανοίξει εντός των επομένων ημερών.


  Σας περιμένουμε για άλλη μια χρονιά, στο
  ITPro|Dev Connections 2012!

 12. Αυτή η εξαγορά είναι μια προσπάθεια να καλυφθεί η έλλειψη της VMware στο network virtualization που θα επέτρεπε την ομαλή μεταφορά VMs μεταξύ datacenters-clouds χωρίς να χρειάζεται να γίνουν αλλαγές στις IP αφού θα επιτρέπει διαφορετικά vms στους ιδιους hosts και switches να έχουν όμοιες ip χωρίς πρόβλημα

  Τις δυνατότητες αυτές  νέος Hyper-V του Windows Server 2012 υποστηρίζει Out of the box. Και δεν είναι το μόνο σημείο που η vmware προσπάθει να φτάσει ώστε να καλύψει τις ελλείψεις που έχει σε σχεση με τον νέο Hyper-v

  Η εξαγορά θα καλύψει το κενό γρηγορότερα από την ανάπτυξη των χαρακτηριστικών σε μια νεα έκδοση του vSphere, τακτική που η VMware ακολούθησε κατα κόρον και στην προσπάθεια να φτιάξει σουίτα παρόμοια με το System Center. Προφανώς θα πρέπει να περιμένουνε να δούμε άν όλα τα εξαγορασμένα και με διαφορετική φιλοσοφία προιόντα θα ταιριάξουν ομαλά μεταξύ τους.

  New Era.

 13. Για την Standard έκδοση όταν λέμε "all features included" εννοούμε και clustering μαζι; Γιατί μεχρι τώρα γνωρίζαμε οτι ναι μεν χρειαζεται η enterprise έκδοση αλλα έχει ένα φυσιολογικό κόστος. Αν τώρα το χαρακτηριστικό αυτό πρόκειτε να το έχει μόνο η datacenter με σχεδον 5 χιλιάρικα τότε μου φαίνεται θα έχουμε πρόβλημα.

  Τι δεν καταλαβαίνεις  :) ? Όταν λέμε όλα, εννοούμε όλα. Μη αρχίσω να τα λέω ένα ένα, αλλά ΝΑΙ και clustering.

  H Datacenter έχει μείνει στα ίδια λεφτά, ενώ η standard τσίμπησε λιγάκι.

 14. Τελείωσε με επιτυχία το event των IT Pros στην Κύπρο, ένα απο τα πρώτα αυτού του είδους για το κυπριακό community. 

  Είχε διοργανωθεί απο το τοπικό community Cyprus IT Pros user group (http://www.itprocyprus.com/), για τις 6/7/2012 στο Ολυμπιακό Μέγαρο στην Λευκωσία.

  Εκεί ο Νάσος Κλαδάκης και ο Βαγγέλης Καψαλάκης εκ μέρους του autoexec.gr και φυσικά εθελοντικά, παρουσίασαν 3 sessions για Win8, WS 2012 και SC 2012 με πολλά labs επί 3 ώρες.

  Ακολούθησαν 2 Κύπριοι συνάδελφοι με θέμα το network security (στα χνάρια του Διόγου :) )

  Ευχαριστούμε τους πάνω απο 100 συμμετέχοντες που άκουσαν με προσοχή τις ομιλίες για Win8, WS 2012, SC 2012 και έκαναν πραγματικά 10δες ερωτήσεις για όλα τα θέματα.

  Ευχαριστούμε τον George Thrasivoulou για την τέλεια διοργάνωση και την φιλοξενεία, καθώς και τα άλλα μέλη του Cy IT Pros user group για την προσκληση και την πολύτιμη βοήθεια.

  Παρών στο event και ο δικός μας, exchange guy, Παύλος Καλογεράς , ως συμμετέχων αφού η νέα του έδρα είναι η Κυπρος. Ειμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει στην οργάνωση και του Κυπριακού community.

  Επόμενο βήμα , η συνδιοργάνωση κάποιου μεγαλύτερου event και γιατί όχι η συμμετοχή της Κύπρου στην ...Ναυαρχίδα όλων των events, IT Pro Dev Connections 2012!!! Εϊδομεν

 15. Σωστά είναι το κλασσικό 1+1 μάλλον λάθος στην παρουσίαση της MS.

  Θα συμφωνήσω καιρός ήταν να μην υπάρχουν 200 εκδόσεις να μπερδεύονται όλοι φυσικά με αυτές τις ανάλογες τιμές. Γενναία κίνηση της MS να προσφέρει όλα τα Feature με τιμή κάτω του χιλιάρικου.

  Κάθε Standard έκδοση δίνει 2 VMs.

  Δεν κατάλαβα τι εννοεις με το 1+1 κλπ, αλλά με κάθε Standard μπορείς να πάρεις 2 VMs

   

 16. Πωπωωωωωω Προσβολή για την Αθήνα !!!!!

  Δλδ τι δεν σου άρεσε? ο WS 2012, o νέος hyper-v? o SQL 2012? τα Windows 8?

  Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού :)

  (Απο την άλλη εύγε στο autoexec βορείου ελλάδας)

   

  Τέλος να σημειώσω ότι έχει ζητηθεί κατ'επανάληψη να προταθούν θέματα που θέλετε να δείτε

×
×
 • Create New...