Jump to content

Vangelis

Administrators
  • Posts

    761
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Vangelis

  1. Update #2.

    Μου θύμησες καταστάσεις πανικού και ομίχλης όχι όμως σε demo αλλά σε production.Λοιπόν θυμήθηκα τι είχα κάνει.

    Δεν είναι μαγικό και παίζει std.

    Offline Servicing στο VHD με το dism.

    Aν δεις εδώ : https://blogs.technet.microsoft.com/keithmayer/2013/12/13/step-by-step-offline-vm-template-servicing-with-windows-server-2012-r2-hyper-v-and-powershell/

    Σου λέει πως κανείς patch mgmt στα images.Με την ίδια λογική μπορείς να κάνεις remove windows package, για να βγάλεις ενα update. Θυμάμαι ότι υπήρχε ενα update που έβγαζε τέτοιο θεμα.Είχα μπει λοιπόν και έβγαζα ΚΒs με το dism οπότε κάποια στιγμή σηκώθηκε..

  2. Αντρέα καλησπερα,

    Κανε στον 2ο unplanned failover να σηκωθούν οι μηχανές.Όταν ξαναέρθει ο πρώτος HyperV με το καλό..τα VMs θα είναι saved state. Κανε delete το saved state και οι μηχανές θα γίνουν turned off. Οπότε πας στον 2 και λες στα vms Reverse Replication.Εκεί αναλαμβάνει το replication engine να τα φέρει in sync.Όταν είναι έτοιμα περνεις downtime και κανεις planned failover .Γυρνάει το replication και voila...?

  3. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που μας τίμησε εχθές με την παρουσία του.

    Ηταν πραγματικά ένα πολύ όμορφο βράδυ, περάσαμε πολύ όμορφα...

    Εύχομαι κάθε μήνα να 'εχουμε ένα τέτοιο όμορφο βράδυ...

    Ευχαριστούμε πολύ!

    PS> Έρχεται και το IT PRO σε λιγο καιρό μην ξεχνιόμαστε!!!

  4. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά, step by step guides αλλά και όλες τις υποστηριζόμενες λειτουργίες του CTP2 για το SC 2012 SP1.

    Στο παρακάτω link μπορείτε να κατεβάσετε το Documentation.

    Δείτε τι νέο έρχετε στο SC 2012 για την υποστήριξη του Windows Server 2012.

    V

     

  5. Online ITPro - LiveMeeting - How to create a robust Private Cloud environment with System Center 2012

    Online ITPro - LiveMeeting - How to create a robust Private Cloud environment with System Center 2012

    Κωδικός Εκδήλωσης: 1032501496

    Προϊόντα: Microsoft System Center.
    Κοινό: Διευθυντής πληροφορικής, Υπεύθυνος γενικών εργασιών πληροφορικής, Υπεύθυνος λήψης αποφάσεων πληροφορικής και Υπεύθυνος υλοποίησης τεχνολογίας πληροφορικής.
    //Πότε/ //Περιγραφή/ //Εγγραφή/ //resources/
    20.Δεκεμβρίου
    18:00 - 19:15
    Το System Center 2012 δημιουργήθηκε για να προσφέρει τη δυνατότητα της δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου Private Cloud στην επιχείρηση μας. Δείτε πως μέσα από Self Service διαδικασίες αποτελούμενες από αυτοματισμούς και monitoring ολόκληρης της παραγωγικής υποδομής μας, μπορούμε να επιτύχουμε και να ορίσουμε το δικό μας Private Cloud με βάση τις ανάγκες μας…. Το δικό μας Cloud Εγγραφείτε ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ Δοκιμάστε τις νέες εκδόσεις των Configuration Manager, Operations Manager, Virtual Machine Manager και των άλλων προϊόντων του System Center.
    ‘Αλλες Πηγές - Γενικότερα: Microsoft Virtual Academy για να περάσετε τα tests, να κερδίσετε πόντους και να εκπαιδευτείτε δωρεάν στις Cloud τεχνολογίες.
    Evaluation Center για να δοκιμάσετε ή και να αξιολογήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν
    Springboard Seriesγια εκπαιδεύσεις πάνω στα Windows, Office, IE, Desktop Optimization
    Techdays.gr για να παρακολουθήσετε ή και να κατεβάσετε όλα τα ελληνικά webcasts
    Autoexec.gr για να λύσετε όλες σας τις τεχνικές απορίες στο forum της κοινότητας.
    //Ομιλητής/­­
    Βαγγέλης Καψαλάκης (aka Hyper-Vaggelis) – MCT, IT Consultant, MVP on Virtual Macines, MCITP Ent. Admin,2008 R2 Virtual Admin, MCTS on OCS, HyperV, SCVMM, SCOM. Member of Autoexec.gr

    Η συνεδρία που είναι 60’ (και 15’ για ερωτήσεις) θα διεξαχθεί στα Ελληνικά online. Έχετε τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης μπορείτε να υποβάλετε σχετικά ερωτήματα στον παρουσιαστή. Οι παρουσιάσεις γίνονται από τεχνικούς της Microsoft Ελλάς ή εξειδικευμένους επαγγελματίες.

    Η εγγραφή σας για την παρακολούθηση είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων.Πληροφορίες για την διαδικασία παρακολούθησης και οι απαιτήσεις σε υλικό και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό θα σας αποσταλούν μετά την εγγραφή σας. Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιανδήποτε πληροφορία χρειαστείτε.

    Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε online!

    isavella benekou @ Microsoft Ελλάς
    audience marketing manager
    [email protected] www.microsoft.com/hellas
    v
  6. Εγώ ρε παιδιά να την πώ την αμαρτία μου... σε CISCO AIRONET θα κοίταγα...με τον controller έτοιμο...κάνει και π@π@δ3$..δέν λέω όλοι μας κάτι θα έχουμε δεί προσωπική μου γνώμη είναι..Κάτι σαν να λέμε AS400 [:)]... Πάντως Κώστα κοίτα και ότι σου λένε τα παιδιά παραπάνω γιατί όποιος έχει κάνει τέτοιο έργο...το έχει δεί κίολας απο κοντά..[;)]

    V

     

  7. Γειά σου Γιώργο απο το μαγικό BRNO (θέλω πολύ να πάω εκεί έχει πίστα MotoGP) [:D]

    Δέν ξέρω μήπως το νερό εκέι έχει κάποιες μαγικές ικανότητες και σου αλλάζει το πώς σκέφτεσαι και στο τι θέλεις να βλέπεις..

    Πραγματικά επειδή γνωρίζω και εσένα και τον Παναγιώτη που είμασταν μαζί στην Γερμανία πέρσυ στο TechED, κατάλαβες το πώς συμπεριφερόμαστε στην δουλειά μας, αλλά και στο οτι  πιστεύουμε αυτό που κάνουμε και επιθυμούμε να γινόμαστε καλύτεροι μέσω της γνώσης...

    Να μάθουμε δηλαδή καλύτερα την πλατφόρμα που χρησιμοποιούμε και βάση αυτής να βοηθάμε όχι μονο το κόσμο μέσα απο το autoexec που αρκετοί απο εμάς το κάνουν γιατί έτσι απλα τους αρέσει, αλλα ταυτόχρονα οδηγούμε τα "πελατάκια μας" που δεν έχουν στο ήλιο μοίρα σε μια καλύτερη και αναβαθμισμένη πλατφόρμα.

    Τώρα να σου πώ την αλήθεια μου ο πρώτος πίνακας που σχολιάζεις στο blog του Παναγιώτη είναι όντως λίγο άκυρος...

    ΑΛΛΑ γιατί δεν βλέπεις τον ΔΕΥΤΕΡΟ? που λέει για το System Center DC Edition + Win Server R2 DC Edition και λέει δίπλα VMWare ...

     

    clip_image0184_347F0950.jpg

    Αυτά πρέπει να βλέπεις όταν μιλάς σε Ent Level επίπεδο γιατί όντως τον Hyper V Server που είναι ΤΣΑΜΠΑ (Καλά στα είπε ο blackmanakis) δεν θα το πάρει κάποια μεγάλη εταιρία παρά μόνο για κανα LAB ή R&D επίπεδο.. αλλά οι μικρομεσαίοι που υπάρχουν στην πατρίδα μας θα κάνουν τούμπες οταν με ένα P2V και μια απλή αναβάθμιση στα σιδερά τους θα έχουν ένα περιβαλλον αξιοζήλευτο.

     

    Και ας μην συζητήσουμε για τις λύσεις του System Center Suite που συμπεριλαμβάνει αυτός ο πίνακας αλλά και η ίδια η σουίτα όπου όλα μαζί δεν τα έχει "ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ"....

    Εκτός και εαν όλοι έχουμε γίνει Κουρού (τυρόπιτες) και στείνουμε το System Center σε 1 μέρα και πετάμε και αετό μετά αν φυσάει, και έχουμε και το Know How απο το VCenter Ent Edition και λέμε αααα είναι καλύτερο γιατί έχει άλλο χρώμα..

    Είμαι 99% σίγουρος πως κανένας δεν εχει κάτσει να γίνει specialized σε ένα μόνο προιόν γιατί του το επιτρέπει η οικονομική του άνεση, και δουλέυει και στην Ελλαδαρα με τις 4000 πολυεθνικές.

    Μέχρι πέρσυ λέγαμε System Center και όλοι νομίζανε ότι είναι καινούργια μάρκα απο φασολάκια μαυρομάτικα, και ενέτη 2012 Products απλά αυτος ο συνδυασμός θα σκοτώνει και ναι, πιστεψέ με θα κάνει πάταγο και το πιστεύω γιατι ήδη τα χρησιμοποιώ και βλέπω το τι θα γίνει.Για ποιόν λόγο λοιπόν ο Παναγιώτης να μην ενημερώσει τα "πελατάκια του" ανάλογα, για να βγάλει λεφτά? για να πάρει Mercedes? γιατί είναι κακός?

    Θα σου πώ γιατί τον ξέρω... Γιατί είναι χαζός και δεν κοιτάει τα ποσοστά που θα πάρει παραπάνω εάν πουλήσει 1 έως 10 φορές VMWare αλλά σε μια μόνιμη συνεργασία με ένα Vendor που μαζί με αυτόν θα αναπτύξει και την εταιρία του. Στρατηγικές κινήσεις στην αγορά όλοι κάνουν. Εδώ η HP έφτυσε στα μούτρα την VMWare επειδή πήγε με την CISCO στα σίδερα και εμείς συζητάμε για τα φασολάκια?

    Επίσης κάτι άλλο που με ενόχλησε δεν είναι ο τρόπος που τα γράφεις γιατί σέβομαι και εκτιμώ ότι αφιέρωσες και αρκετό χρόνο να κάτσεις να γράψεις όλο αυτό το POST, αλλά έκατσα και το δίαβασα, και λές συνέχεια για τον Αρθρογράφο.. Δεν είναι άγνωστος, είναι ο Παναγιώτης ο Κουρής με το όνομα του.,.. τον ξέρεις και εσύ και εγώ και πολλοί άλλοι... και λέει την αποψή του ....

    Μπορούμε να πούμε ... κάντα μας λίγο λιανά ρε Παναγιώτη τι λές εδώ? ,συμφωνείς εκεί? κ.α.

     

    Κάτι άλλο που θέλω να δώσετε την προσοχή σας,,, όλοι ανεξαρτήτως πιστέυουμε σε ένα Θεό πατέρα Virtualization,  η ίδια η εταιρία όμως που βγάζει το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείς σου λέει...

    Είδα στον ύπνο μου πώς το Virtualization θα μας σώσει όλους... Θα φτιάξω λοιπόν μια πλατφόρμα για τα "λειτουργικά μου" συστήματα, θα την αναπτύξω και θα κάνω το καλύτερο integration που μπορώ για τα προιόντα μου αλλά και για άλλους κατασκευαστές... Βασικά όμως για εμένα... και θα βάλω όλα τα συστηματά μου επάνω δλδ. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ DATACENTERS και ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΡΒΕΡΣ που θα δουλεύουν καθημερινά χωρίς Downtime, θέλω και SLA 99,999% και με αποδείξεις.. ΑΑΑ..και δεν φτάνει μόνο αυτό θέλω να φτιάξω και ένα PUBLIC DataCenter και θα βάλω εκεί πολλές υπηρεσιές για το κοινό αλλά και για Corporate Accounts...γιατί είναι πολλοί λίγοι οι system integrators τελικά που  καταφέρνουν να εγκαταστήσουν και να φέρουν εις πέρας ενα τόσο μεγάλο και πολύπλοκο project.

    Τελικά με αυτό το παράδειγμα τι καταλάβαμε... πως τα τεράστια Datacenter της MS Παγκοσμίος ΔΕΝ έχουν HyperV αλλά VMWare..?Πόσες χιλίαδες είναι οι servers στα DC αυτά? ή τελικά ποιος την έχει πιο μεγάλη? την εμπειρία...

    Εγώ είμαι ο πρώτος που θα πώ σε ένα πελάτη που έχει  SCO Unix και Apple βάλε VMWare. Και σε αυτόν που έχει Microsoft βάλε Microsoft.. Αυτό σου λέει και ο ίδιος ο κατασκευαστής...βάλε το δικό μου γιατί ειναι φτιαγμένο πάνω στα δικά μου προιόντα!!!!!

    Το τι κάνει ο καθένας απο τους κατασκευαστές στον HyperVisor είναι δικό του θέμα...bugs θα υπάρχουν παντού και πάντα.. και έννοιες όπως overcommitment, Live storage migration και άλλα πολλά υποσχόμενα feature ας τα δούμε πρώτα να τα στήσει κάποιος να παίζουν ΣΩΣΤΑ και μετά ας μιλήσουμε..

     

    Δεν θέλω να πώ κάτι άλλο, απλά με στεναχώρησε το γεγονός στην επίθεση στον "Αρθρογράφου" παρά στην σύγκριση των τεχνολογιών. Αυτή η σύγκριση βοηθάει στην ανάπτυξη που οφελέι ακόμη και τον τελευταίο πελατάκο που πήρε Mercedes αλλά δυστηχώς το μοτέρ της ηταν ένα παλιό LADA! Εάν θές ρίξε μια ματία πρίν απο 2 χρόνια που τσακωνόμασταν με τον Βαράκη για τον HyperVisor..  ήταν όμως καλές συζητήσεις χωρίς να τα χώνουμε ο ένας στον άλλο..τεκμηριωμένα πράγματα....

     

    V

     

     

     

     

     


  8. Description: Description: Windows Server 2008 R2 SP1 and Server 8 Excite

     













    Σας προσκαλούμε στο 14o Live Meeting για Partners και ITPros με θέμα παρουσίασης
    Windows Server 2008 R2 SP1 and Server 8 Excite.
    Το live meeting θα γίνει από τον Κώστα Μυλωνάκη, Architect – Microsoft, Enterprise Services.
    Θα διεξαχθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 17.00 στον υπολογιστή σας.

    Η διάρκεια της συνεδρίας υπολογίζεται στα 60’ (και 15’ για ερωτήσεις) και θα διεξαχθεί
    on-line στην Ελληνική γλώσσα. Έχετε έτσι τη δυνατότητα να την παρακολουθήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο είτε βρίσκεστε στο σπίτι ή στο γραφείο. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης, θα έχετε την δυνατότητα να υποβάλετε ερωτήματα στον παρουσιαστή σχετικά με τις συγκεκριμένες τεχνολογίες. Οι παρουσιάσεις θα γίνουν με τη βοήθεια τεχνικών της Microsoft Ελλάς ή εξειδικευμένων και αναγνωρισμένων επαγγελματιών Most Valuable Professionals (MVPs).

    Εγγραφείτε ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ.



















    Θέμα


    Περιγραφή Παρουσίασης


    Ομιλητές


    Ημερομηνία


    Ώρα


    Εγγραφή


    Windows Server 2008 R2 SP1 and Server 8 Excite


    Με το νέο service Pack για το Windows Server 2008 R2 ετοιμαστείτε για νέες δυνατότητες που πραγματικά θα αλλάξουν όλα αυτά που ξέρετε για το Windows Server Operating System. ‘Ελάτε’ σε αυτή την εκτενή παρουσίαση όλων των νέων δυνατοτήτων και γνωρίστε πως μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε απολαμβάνοντας τη μεγίστη δυνατή αξία του λειτουργικού συστήματος.


    Κώστας Μυλωνάκης
    Architect – Microsoft, Enterprise Services
    Platform Solutions Specialist Microsoft Ελλάς


    23/6/2011


    17.00 - 18.15


    Πατήστε εδώ





    Η εγγραφή σας για την παρακολούθηση των Developer Technology Live Meetings είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων. Πληροφορίες για την διαδικασία παρακολούθησης του Live Meeting καθώς και τις απαιτήσεις σε υλικό και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό θα σας αποσταλούν μετά την εγγραφή σας.

  9. Καλησπέρα,

    Με τον Exchange 2010 SP1 μπορείς να πραγματοποιήσεις αυτό που θές. Θα χρειαστείς 2 DC "GC " και στα 2 site. Το θέμα είναι που θα βάλεις το Witness Directory εκεί θέλει συζήτηση. To FailOver μεταξύ των exchange λειτουργεί έτσι και αλλιώς αυτόματα ΔΕΝ χρειάζεται να κάνεις κάτι. Απλά οι γραμμές μεταξύ των σημείων να είναι αξιόπιστες..

    Δεν μπορώ να καταλάβω όμως τι εννοείς με το FSW...είναι και λίγο αργα..:-) τι θες να πείς με αυτό?

    V

     

  10. Χε χε χε.. μόνο και μόνο με τον τίτλο γελάω...

    Εντάξει ας σοβαρευτούμε μην τα πέρνεται όλα στα σοβαρά, έτσι και αλλιώς στο cafe είμαστε...

    Αλλά ας σας δείξω τι έκανα να το κάνετε όσοι έχετε iPAD..

    Ναι είναι αλήθεια οι φήμες που κυκλοφορούν ότι πήρα iPAD..αλλά δεν το πήρα τυχαία..είναι βολικό στο διάβασμα..[H]...

    Αλλά βρήκα ότι είναι πολύ χρήσιμο και σαν κάτι άλλο...σαν τι ε??? Μα σαν extend display by air...

    Δηλαδή μπορώ να το συνδέσω με τον 2008R2 Laptop - Server μου, και να έχω ένα VM να τρέχει εκεί και το άλλο στην οθόνη μου, μπορείς να κάνεις τα Lab πιο εύκολα.. μπορείς να διαβάζεις και ταυτόχρονα, να κάνεις τα Labakia σου...

    Δείτε φωτό...

     

    IMAG0077.jpg?psid=1

     

    Διαβάζωντας για το Lab....

     

    IMAG0078.jpg?psid=1

     

    Ωραίες οι δύο οθόνες...

     

    Και το καλύτερο για το Τέλος....

     

    IMAG0079.jpg?psid=1

     

    Τα VMs είναι πάνω στο iPAD...xexexexexexe....Πείτε μου τώρα να το κάνω P2V το iPAD ή όχι?? [:D]

    V

     

  11. Φίλε bmixos...

    Δεν είχατε φτιάξει CAS Array? ώστε όλοι οι users να  βλέπουν το array σαν Server?

    Λοιπόν επειδή τα πράγματα έχουν αρχίσει και γίνονται κάπως δύσκολα για σένα όπως φαντάζομαι κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ και πές μας πώς είναι η υποδομή σου αυτή την στιγμή.

    Σε τι τοπολογία είναι οι HyperV workgroup/domain? Οι exchange τι ρόλους έχουν εγκατεστημένους? Πως είναι τα VMs? Έψαξες να δείς που είναι τα VHDs απο τον Εxchange 1?

    Μπές κατ αρχάς στον HyperV 1 και απο το cmd δώσε τα εξής ...

    C:\Users\Administrator>diskpart

    Microsoft DiskPart version 6.1.7601
    Copyright © 1999-2008 Microsoft Corporation.
    On computer: VAG-MOBR2

    DISKPART> list disk

      Disk ###  Status         Size     Free     Dyn  Gpt
      --------  -------------  -------  -------  ---  ---
      Disk 0    Online          167 GB  1024 KB

    DISKPART> list volume

      Volume ###  Ltr  Label        Fs     Type        Size     Status     Info
      ----------  ---  -----------  -----  ----------  -------  ---------  -------
      Volume 0     E                       DVD-ROM         0 B  No Media
      Volume 1     G                       DVD-ROM         0 B  No Media
      Volume 2         System Rese  NTFS   Partition    100 MB  Healthy    System
      Volume 3     C                NTFS   Partition     78 GB  Healthy    Boot
      Volume 4     D   VData        NTFS   Partition     89 GB  Healthy

    Μπορείς να δείς περισσότερα για το diskpart εδώ

    Εάν πάλι δεν αντέχεις το cmd μπορείς να κατεβάσεις το Core Configurator  για να κατανοήσεις το τι γίνεται μέσα στον Hyper server σου.

    Ξεκίνα να βρείς το ΧΑΜΕΝΟ VHD, για να φτιάξουμε σωστά και τον Exchange. Δεν είναι σωστά στημένος ο exchange....Είναι δυνατόν να έχεις DAG και να κλείνει ο Server και να μην παίζουν οι μισοί?

    Πρέπει να φτιαχτεί ένα CAS Array, και τουλάχιστον μέσα απο τον DNS με το Round Robin feature να κάνεις και ένα υποτυπόδες "NLB" αλλά και όλοι οι users να μιλάνε με το array ασχέτος του ποιος server είναι ανοιχτός ή κλειστός....

    V

    ΥΓ. Βάλε προτεραιότητα στο να βρείς το XAMENO VHD και τα υπόλοιπα θα τα φτιάξουμε σωστά...

     

  12. MMM....

    Το να χαθούν τα VHDs είναι πολύ απίθανο....

    Μήπως άλλαξες κάποιο DRIVE LETTER? Οι HyperV που έχεις είναι σε Cluster?Είναι ΑΠΙΘΑΝΟ αυτό να χαθούν έτσι απλά τα VHD....Ψαξε καλύτερα κάνε Inspect πάνω απο τα Settings του Hard Disk στο VM.

    Λογικά όπως αντιλαμβάνομαι μια απλή σχεδίαση του δικτύου σου ΔΕΝ πιστευω να έχει να κάνει κάτι με την Internal υποδομή..

    Μπορείς να κάνεις ένα TELNET απο τον internal Exchange σου προς έναν άλλο να δείς μόνο εάν επιτρέπεται απο το Firewall το 25 πορτ προς τα έξω απο τον συγκεκριμένο Σερβερ.

    "telnet mail.domain.com 25"

    Επίσης δές εάν στον 2ο Exchange έχουν σεταριστεί σωστά οι Receive Connectors, αλλά και στον Send Connector εαν υπάρχει σαν 2ος server o Exchange 2.

    Μήπως έχεις κάποιο appliance μπροστά απο τους Exchange σαν Antispam /AV engine? Μήπως απο εκεί έχει δρομολογηθεί το ΝΑΤ /Routing

    Εάν όλα είναι σωστά τότε το μοναδικό που μένει να αλλάξεις είναι το NAT απο τον Router.

    Backup απο ότι φαντάζομαι ΔΕΝ έχεις...

    Δοκίμασε να φτιάξεις ένα καινούργιο VM  με το ίδιο όνομα /ΙPs και κάνε install τον Exchange πάλι με /m:Recover.. Μην αφίσεις έτσι την υποδομή σου!!!!!!!

    V

    YG.Περισσότερες λεπτομέρειες θα τις δούμε στην συνέχεια, πρώτα απ όλα ΨΑΞΕ τα VHDs και αποκατέστησε το mail flow..

     

×
×
  • Create New...