Jump to content

blibliki

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by blibliki

  1. Καλησπέρα, έχω ένα Active Directory σε Server 2012R2 και θέλω να κάνω τους νέους Server 2016 της εταιρείας join στο AD. Είναι δυνατόν ή θα πρέπει να δημιουργήσω AD σε Server2016;;; Η λύση να τους κάνω στο υπάρχον AD σαφώς είναι προτιμητέα, από άποψη χρόνου. 

  2. Καλησπέρα, θέλουμε να κάνουμε στην εταιρεία αναβάθμιση των υποδομών. Από εμπειρία τι είναι καλύτερο να προχωρήσουμε σε υλοποίηση Exchange ή να πάμε σε Office 365 που δίνει 50GB+50GB email χώρο +1TB για αποθήκευση αρχείων. Δεν υπάρχει αντίστοιχος εξοπλισμός hardware. Η λύση θα αφορά 400 χρήστες με office εγκατεστημένο στους υπολογιστές τους και συνολική χωρητικότητα e-mail 190GB. Τι θα προτείνατε και γιατί;;; Η γνώμη μου είναι η δεύτερη λύση, αλλά μήπως κάνω λάθος, γιατί έχει σταθερό κόστος, περίπου 1000€/μήνα, αλλά δεν έχεις θέματα χωρητικότητας, back-up, διαθεσιμότητος κλπ.

  3. Καλησπέρα, έκανες κάτι τελικά και τι αποτέλεσμα είχες;;; Μια ενημέρωση να έχουμε όλοι αν είναι δυνατόν γιατί θα το χρειαστούμε. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

×
×
  • Create New...