Jump to content

pge0rgi0

Members
  • Posts

    152
  • Joined

  • Last visited

Blog Comments posted by pge0rgi0

  1. Το θέμα είναι ότι σε τέτοιες περιπτώσεις αυτός που δεν ξέρει, δεν ξέρει ότι δεν ξέρει... Πάντως ακόμη και σήμερα μετά από 11 χρόνια σε αυτό το επάγγελμα με αρκετές ώρες πτήσης κομπιάζω να πω επάγγελμα "IT Pro". Αυτόματα κατατάσω τον εαυτό μου στο ίδιο επίπεδο με συναδέλφους που "ζηλεύω" με bloggers που μου δίνουν λύσεις με συγγραφείς βιβλίων και αυτό φυσικά είναι βαρύ φορτίο

  2. Είχα ακριβώς την ίδια περίπτωση με του Χρήστου και η κατάληξη ήταν και σε μένα καφεδάκι...Απλά στη δική μου περίπτωση αυτό έγινε όταν το boot partition έμεινε χωρίς διαθέσιμο χώρο και server κατέβασε services. Όταν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και ανέβηκαν ξανά τα services οι άδειες είχαν εξαφανιστεί.

     

    Συμπέρασμα ένα "Back Up Licenses"...

  3. Χρήστο είχα συναντήσει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και η κατάληξη ήταν ίδια(capuccino) αφού είχα προβλέψει να κάνω backup τα licenses στην αρχική εγκατάσταση. Δε ξέρω αν συνέβη και σε σένα αλλά αυτό το πρόβλημα δημιουργήθηκε στη δική μου περίπτωση όταν το boot partition του SBS έμεινε χωρίς ελεύθερο χώρο.

  4. Πριν περίπου 1 μήνα είχα προγραμματίσει εξέταση στη συγκεκριμένη εταιρεία. 5 ημέρες πριν την εξέταση δέχθηκα τηλεφώνημα από Ολλανδία (prometric) και μου είπαν ότι η NH βρίσκεται σε κατάσταση μετακόμισης σε άλλες κτιριακές εγκαταστάσεις...Φυσικά δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από τη πλευρά τους και έτσι έδωσα σε άλλο εξεταστικό κέντρο.

  5. To 1999 που το εγκατέστησα για πρώτη φορά κατέληξα 2 φορές καρδιολόγο με αρρυθμίες και ας ήμουν μόλις 22. Δεν υπήρχε από πουθενά βοήθεια ούτε τεχνογνωσία στο αντικείμενο συν τις παιδικές ασθένειές του... Παρ' όλα αυτά τη δουλειά του την έκανε και έλυσε πολλά προβλήματα στη συγκεκριμένη εταιρεία. Φυσικά μετά απο αυτό το μπλέξιμο δεν το ακούμπησα ξανά...

     

    Πιστεύω μετά από όλα αυτά τα χρόνια η βελτίωση θα είναι θεαματική οπότε περιμένω να διαβάσω περισσότερα για να διώξω τους εφιάλτες του παρελθόντος!

×
×
  • Create New...