Jump to content

heavyaris

Members
  • Posts

    122
  • Joined

  • Last visited

About heavyaris

  • Birthday 01/31/1985

heavyaris's Achievements

Junior IT

Junior IT (1/5)

0

Reputation

  1. ΖΗΤΕΙΤΑΙ Προγραμματιστής με γνώσεις photoshop, θα μας τρελάνουν ρε γμτ..
  2. Ευχαριστώ πάρα πολύ για της ευχές, καλό απόγευμα []
  3. Χριστός ανέστη. Ξεκινάω την άλλη βδομάδα, τώρα είμαι σε φάση μετακόμισης. Αφού έστειλα βιογραφικό δέχτηκα μερικά τηλεφωνήματα για να μου κάνουν 2 τεστ σχετικά με τα cisco certificates και μετά από μερικές μέρες μου έστειλαν με courrier το contract υπογεγραμμένο από αυτόυς.
  4. Εγώ είπα να δοκιμάσω πάντως, ποιο χάλια από τα 500ε που δίνουν εδώ στους νέους (0-2 έτη εμπειρίας) δύσκολα να είναι.
  5. όχι για κάποιο λόγο ιδιαίτερο, απλά κάνω lab και θελω να πάρω την χειρότερη περίπτωση συνδεσης 2 branch που δεν γίνεται να αλλαξει κάποιο από τα 2 subnet.
  6. Καλησπέρα σας, πειραματίζομαι αυτές τις μέρες με το gns 3, και έχω καταφέρει με επιτυχία να κάνω ένα vpn. Όμως θα ήθελα να εφαρμόσω πιο αληθινά σενάρια (μπορώ να έχω μέχρι και 10virtual machine συνδεδεμένα στο gns3). Έστω ότι ένα μικρό branch θέλει να βλέπει τον file server των κεντρικών γραφείων (ας αφήσουμε για αρχή domain controllers κλπ,), έστω ότι υπάρχει ένα απλό map drive ή κάποιο shared folder. Αν δεν κάνω λάθος, δεν γίνεται να κάνω vpn και τα «μέσα» interface των router να είναι στο ίδιο subnet. Πώς το λύνουμε αυτό? Κάνουμε nat ή κάποιο static route σε κάποιο μηχανάκι (στο dos του) ? Ευχαριστώ.
  7. Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ για 800€ είχα ακούσει, γιαυτό είπα να ρωτήσω. Βέβαια η ζωή είναι στο μισό κόστος εκεί.
  8. Καλησπέρα σας. Τελευταία όποια σελίδα εύρεσης εργασίας και να κοιτάξω, είναι γεμάτη από αγγελίες για την AT & T στην περιοχή της Τσεχίας. Έχει πάει κάποιος γνωστός σας να μας πει πως είναι και τι κάνουν ακριβώς τα παιδιά εκεί; Γιατί εάν τους βάζουν να κάνουν help desk η παρακολουθούν την ποιότητα γραμμών μέσω ειδικά φτιαγμένου προγράμματος, αυτό πως μπορεί να τους βοηθήσει όταν μετά από 3-5 χρόνια γυρίσουν πίσω και θελήσουν να βρούν δουλειά εδώ; Ευχαριστώ.
  9. Το δοκίμασα σήμερα σε ένα άλλο pc και δυστυχώς ουτε το live mail μπόρεσε να τα πάρει από το outlook express..
  10. Δυστυχώς δεν μου πέρασε από το μυαλό, θα το δοκιμάσω όμως εαν μου ξανατύχει παρόμοιο πρόβλημα, ευχαριστώ.
  11. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δυστυχώς ούτε και αυτό δούλεψε, γιατί απότι κατάλαβα, ο συγκεκριμένος χρήστης δεν είχε δημιουργήσει groups, αλλά φακέλους και γιαυτό το import τα έδειχνε όλα "χύμα".
  12. Ευχαριστώ για την απάντηση, σχετικά με το βήμα 3 "If you are exporting an address book, click the address book you want to export, click Export, and then proceed through the wizard. If you are exporting a business card, locate and click the .vcf file you want to export, and then click Save." Δυστυχώς business card γίνεται export μόνο για μια επαφή. δεν με αφήνει μαζικά. Μέχρι και "ξερή" αντιγραφή των wab έκανα, αλλά στα win7 με αναγκάζει να τα "τρέξω", έτσι ρίχνονται πάλι χύμα στις επαφές..
  13. Καλησπέρα σας. Θέλω να μεταφέρω τις επαφές από outlook express 6 - xp σε windows live mail 2011 - win7. Το πρόβλημα είναι ότι τις μεταφέρει "χύμα", χωρίς τον διαχωρισμό τους σε groups, έτσι μου είναι άχρηστες όπως καταλαβαίνετε. Δοκίμασα το windows easy transfer, τίποτα. Δοκίμασα χειροκίνητο export και import, αλλά και πάλι εμφανίζονται όλες μαζί. Δοκίμασα όλους τους τύπους (wab, csv), αλλά και πάλι τίποτα... καμμιά ιδέα; ευχαριστώ.
  14. καλησπέρα, θα ήθελα να υλοποιήσω το εξής σενάριο: Ένας χρήστης έχει διαγραφεί από το active directory, αλλά όχι από τον exchange της εταιρείας. θα ήθελα σε όσα mail έρχονται με παραληπτη αυτόν το χρήστη να υπάρχει μια αυτόματη απάντηση που θα ορίσω εγώ. Απότι κατάλαβα η ρύθμιση πρέπει να γίνει στον exchange και όχι σε κάποιο outlook.. Μπορεί κάποιος να μου πεί κάποια βήματα; ευχαριστώ. Χρησιμοποιούμε τον exchange 2007.
×
×
  • Create New...