Jump to content

heavyaris

Members
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by heavyaris

 1. ΖΗΤΕΙΤΑΙ Προγραμματιστής με γνώσεις photoshop, θα μας τρελάνουν ρε γμτ..
 2. Ευχαριστώ πάρα πολύ για της ευχές, καλό απόγευμα []
 3. Χριστός ανέστη. Ξεκινάω την άλλη βδομάδα, τώρα είμαι σε φάση μετακόμισης. Αφού έστειλα βιογραφικό δέχτηκα μερικά τηλεφωνήματα για να μου κάνουν 2 τεστ σχετικά με τα cisco certificates και μετά από μερικές μέρες μου έστειλαν με courrier το contract υπογεγραμμένο από αυτόυς.
 4. Εγώ είπα να δοκιμάσω πάντως, ποιο χάλια από τα 500ε που δίνουν εδώ στους νέους (0-2 έτη εμπειρίας) δύσκολα να είναι.
 5. όχι για κάποιο λόγο ιδιαίτερο, απλά κάνω lab και θελω να πάρω την χειρότερη περίπτωση συνδεσης 2 branch που δεν γίνεται να αλλαξει κάποιο από τα 2 subnet.
 6. Καλησπέρα σας, πειραματίζομαι αυτές τις μέρες με το gns 3, και έχω καταφέρει με επιτυχία να κάνω ένα vpn. Όμως θα ήθελα να εφαρμόσω πιο αληθινά σενάρια (μπορώ να έχω μέχρι και 10virtual machine συνδεδεμένα στο gns3). Έστω ότι ένα μικρό branch θέλει να βλέπει τον file server των κεντρικών γραφείων (ας αφήσουμε για αρχή domain controllers κλπ,), έστω ότι υπάρχει ένα απλό map drive ή κάποιο shared folder. Αν δεν κάνω λάθος, δεν γίνεται να κάνω vpn και τα «μέσα» interface των router να είναι στο ίδιο subnet. Πώς το λύνουμε αυτό? Κάνουμε nat ή κάποιο static route σε κάποιο μηχανάκι
 7. Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ για 800€ είχα ακούσει, γιαυτό είπα να ρωτήσω. Βέβαια η ζωή είναι στο μισό κόστος εκεί.
 8. Καλησπέρα σας. Τελευταία όποια σελίδα εύρεσης εργασίας και να κοιτάξω, είναι γεμάτη από αγγελίες για την AT & T στην περιοχή της Τσεχίας. Έχει πάει κάποιος γνωστός σας να μας πει πως είναι και τι κάνουν ακριβώς τα παιδιά εκεί; Γιατί εάν τους βάζουν να κάνουν help desk η παρακολουθούν την ποιότητα γραμμών μέσω ειδικά φτιαγμένου προγράμματος, αυτό πως μπορεί να τους βοηθήσει όταν μετά από 3-5 χρόνια γυρίσουν πίσω και θελήσουν να βρούν δουλειά εδώ; Ευχαριστώ.
 9. Το δοκίμασα σήμερα σε ένα άλλο pc και δυστυχώς ουτε το live mail μπόρεσε να τα πάρει από το outlook express..
 10. Δυστυχώς δεν μου πέρασε από το μυαλό, θα το δοκιμάσω όμως εαν μου ξανατύχει παρόμοιο πρόβλημα, ευχαριστώ.
 11. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δυστυχώς ούτε και αυτό δούλεψε, γιατί απότι κατάλαβα, ο συγκεκριμένος χρήστης δεν είχε δημιουργήσει groups, αλλά φακέλους και γιαυτό το import τα έδειχνε όλα "χύμα".
 12. Ευχαριστώ για την απάντηση, σχετικά με το βήμα 3 "If you are exporting an address book, click the address book you want to export, click Export, and then proceed through the wizard. If you are exporting a business card, locate and click the .vcf file you want to export, and then click Save." Δυστυχώς business card γίνεται export μόνο για μια επαφή. δεν με αφήνει μαζικά. Μέχρι και "ξερή" αντιγραφή των wab έκανα, αλλά στα win7 με αναγκάζει να τα "τρέξω", έτσι ρίχνονται πάλι χύμα στις επαφές..
 13. Καλησπέρα σας. Θέλω να μεταφέρω τις επαφές από outlook express 6 - xp σε windows live mail 2011 - win7. Το πρόβλημα είναι ότι τις μεταφέρει "χύμα", χωρίς τον διαχωρισμό τους σε groups, έτσι μου είναι άχρηστες όπως καταλαβαίνετε. Δοκίμασα το windows easy transfer, τίποτα. Δοκίμασα χειροκίνητο export και import, αλλά και πάλι εμφανίζονται όλες μαζί. Δοκίμασα όλους τους τύπους (wab, csv), αλλά και πάλι τίποτα... καμμιά ιδέα; ευχαριστώ.
 14. καλησπέρα, θα ήθελα να υλοποιήσω το εξής σενάριο: Ένας χρήστης έχει διαγραφεί από το active directory, αλλά όχι από τον exchange της εταιρείας. θα ήθελα σε όσα mail έρχονται με παραληπτη αυτόν το χρήστη να υπάρχει μια αυτόματη απάντηση που θα ορίσω εγώ. Απότι κατάλαβα η ρύθμιση πρέπει να γίνει στον exchange και όχι σε κάποιο outlook.. Μπορεί κάποιος να μου πεί κάποια βήματα; ευχαριστώ. Χρησιμοποιούμε τον exchange 2007.
 15. Καλησπέρα, θα ήθελα να περιγράψω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω στη προσπάθεια να περάσω voice σε εναν cisco 2911 με 2 τηλεφωνικές γραμμές - Wind + οτε Δεν μπορούμε να λάβουμε κλήσεις στο interface του οτε: BRI0/2/0 Παραθέτω το debug: ISDN BRI0/2/0 interface ----> εδώ είναι το πρόβλημα dsl 8, interface ISDN Switchtype = basic-net3 Layer 1 Status: DEACTIVATED Όταν γίνεται μια εισερχόμενη γίνεται ACTIVE Layer 2 Status: Layer 2 NOT Activated Όταν γίνεται μια εισερχόμενη παραμένει NOT Activated (κανονικά πρέπει να εμφαν
 16. ναι, από ότι κατάλαβα με συνεχόμενο googl-αρισμα ή θα εφαρμόσω το http://images.apple.com/iphone/business/docs/iPhone_MS_Exchange.pdf ή κάνω την "παπατζίδικη" λύση: use Gmail's SMTP server with an account that I have there, and then use Gmail to spoof my return address so that the emails would appear to come from my work address. To do this, first we go to our Gmail account. Under settings make sure that you have the POP function turned on (on the Forwarding and POP tab). If not on already, turn it on for all messages from now on. Save the setting. Next go to the Account
 17. Καλημέρα σας, ο exchange είναι 2007. Για τα εισερχόμενα η ρύθμιση είναι mail.etairia.com port 110 στα εξερχόμενα είχαμε smtp mai.vodafone_klp.com port 587 Έμπαινε δηλαδή με 3g και εντός και εκτός εταιρίας. το πρόβλημα από ότι μου αναφέρουν ξεκίνησε όταν η vodafone σταμάτησε την υπηρεσια smtp και από τότε δεν μπορεί να στείλει mail ο συγκεκριμένος κύριος... ευχαριστώ. active sync δεν είχε ποτέ ενεργοποιημένο, ούτε και όταν λειτουργούσε το mail κανονικά..
 18. καλησπέρα, σε μία εταιρεία της οποίας αναλάβαμε την μηχανοργάνωση, ο ιδιοκτήτης θέλει να χρησιμοποιήσει το iphone του για να λαμβάνει και να στέλνει e-mails μέσω του exchange. όμως συμβαίνει κάτι περίεργο, ενώ λαμβάνει, δεν μπορεί να αποστείλει, τι μου διαφέυγει; κάπου διάβασα ότι πρέπει να κάνω sync τον account του στον exchange, στο itunes, αληθέυει; Ευχαριστώ.
 19. Ευχαριστώ για τήν απάντηση, με βοήθησε πάρα πολύ. εγώ διάβασα το Τ37 αντί για το Τ38. δυστυχώς όμως τα 2 αρχεία που χρειάζονται (app-faxmail-onramp.2.0.1.2.tcl or later, app-faxmail-offramp.2.0.1.1.tcl or later) είναι με συνδρομή και θα τα αφήσω για αργότερα. Άυριο θα προσπαθήσω να υλοποιήσω το voicemail να πηγαίνει σε e-mail (.wav) Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται απλό, δεν ξέρω όμως τι αλλαγές υπάρχουν σε περιβάλλον exchange
 20. Παιδιά, έχω στήσει ένα τηλεφωνικό κέντρο se Cisco 2911 με ISM-SRE-300-K9 και με cisco ip phones 7911 και 7945. όλα λειτουργούν οκ, θέλω όμως να επεκτείνω τις λειτουργίες εισάγοντας τις εξής δυνατότητες: α)Όταν έρχεται fax να πάει attachment σε κάποιο e-mail - Σχετικά links από εδώ: Unity IP Fax Outbound Gateway Configuration Example - http://www.cisco.com/en/US/products/sw/voicesw/ps2237/products_configuration_example09186a0080327711.shtml Unity IP Fax inbound Gateway Configuration Example – http://www.cisco.com/en/US/products/sw/voicesw/ps2237/products_configuration_example0918
 21. εγώ πάντος δεν έιδα ουτε σε ένα κατάστημα κινητής τηλεφωνίας ένα win 7 mobile smartphone, ίσως λόγω ότι πρέπει να μεταφραστεί πρώτα..
 22. όχι δυστυχώς δεν μπόρεσα να παρευρεθώ αλλά ελπίζω να μην χάσω το επόμενο [] ευχαριστώ.
 23. καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω, καταργήθηκαν τα συγκεκριμένα event? ευχαριστώ.
×
×
 • Create New...