Jump to content
  • entries
    194
  • comments
    292
  • views
    76971

Επιτέλους... Σεμινάριο για τον Forefront TMG


spanougakis

390 views

 Share

Καυτά εκπαιδευτικά νέα αυτή την εποχή, αφού τελικά έχουμε επίσημο σεμινάριο Microsoft για τον πολύ καλό ForeFront TMG, τον αντικαταστάτη του γνωστού ISA Server. Πρόκειται για το σεμινάριο με κωδικό 50357Α διάρκειας 16 ωρών και τίτλο "Implementing Forefront Threat Management Gateway 2010". Πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η αναφορά του σεμιναρίου σε θέματα secure e-mail. Πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε εδώ: http://www.microsoft.com/learning/en/us/Course.aspx?ID=50357A&Locale=en-us#tab2

Υπάρχει και άλλο νέο: θέλετε να μάθετε τι νέο υπάρχει στον Windows Server 2008 R2? Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσης νέο σεμινάριο με κωδικό 10159Α και τίτλο "Updating Your Windows Server 2008 Technology Skills to Windows Server 2008 R2" διάρκειας 24 ωρών με αναφορά σε θέματα όπως το boot από VHD δίσκους, file classification features, Powershell 2.0, Active Directory Recycle Bin, και πολλά άλλα που βέβαια τα είχα συμπεριλάβει (κάποια από αυτά) στα σεμινάρια που ήδη έκανα μέχρι τώρα. Πληροφορίες για αυτό το νέο σεμινάριο στο παραπάνω link.

Ακόμα ένα νέο επίσημο σεμινάριο για τους φίλους του virtualization είναι το 10215Α με τίτλο "Implementing and Managing Microsoft Server Virtualization" διάρκειας 40 ωρών και περιλαμβάνει ... τα πάντα. Αν θέλετε να αναβαθμίσετε τις γνώσεις σας γύρω από το Hyper-V του Windows Server 2008 R2, αυτός είναι ένας καλός τρόπος να το κάνετε. Περιλαμβάνει ύλη σχετικά με τον System Center Virtual Machine Manager 2008 R2 και σας προετοιμάζει για τις νέες πιστοποιήσεις του virtualization στον R2. Θα δείτε επίσης Fail Over Clustering και Live Migration (το είχαμε κάνει ήδη στα Hyper-V Wokshops με μεγάλη επιτυχία), Offline Virtual Machine Servicing Tool, Integration με τον System Center Operations Manager (wow!!), backup με τον System Center Data Protection Manager (και άλλο wow!!) και Remote Desktop Connection Virtualization Host (πάλι wow!!). Ένα course που τελιώνοντάς το βλέπετε τα πράγματα με άλλο μάτι... Περισσότερες πληροφορίες στο παραπάνω link.

Την επόμενη εβδομάδα ταξιδεύουμε και συμμετέχουμε στην Microsot TechEd Europe 2010 στο Βερολίνο, όπου θα βρισκόματε στο booth των Windows 7 μαζι με διασημότητες όπως ο Mark Russinovich. Φέτος υπάρχει και ελληνική συμμετοχή στην TechEd σε ότι αφορά τις παρουσιάσεις: μαζί με τον Ηλία Μαρκέλη θα παρουσιάσουμε ένα session με τίτλο "SBS 7: New Opportunities & Challenges for ΙΤ Pros and Developers". Λεπτομέρειες από την TechEd όπως πάντα εδώ σε αυτό το blog. 

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...