Jump to content
  • entries
    132
  • comments
    82
  • views
    49955

Πώς Να Εμφανίσουμε Το Τμήμα Παραθύρου Περιοχής Στυλ


philippe

612 views

 Share

How to Show The Style Area Pane in Word 2010

Ακόμα και εάν δεν το γνωρίζουμε όλα τα Έγγραφα του Word περιέχουν Στυλ, ακόμα και εάν δεν το έχουμε εφαρμόσει εμείς οι ίδιοι. Όταν δημιουργούμε ένα Νέο Κενό Έγγραφο (Blank New Document), αυτό είναι βασισμένο στο Πρότυπο Normal.dot και το κείμενο που πληκτρολογούμε είναι βασισμένο στο Βασικό Στυλ (Normal Style).

Ένας τρόπος για να δούμε τι στυλ έχουν εφαρμοστεί στο έγγραφό μας είναι να εμφανίσουμε το Τμήμα Παραθύρου Περιοχής Στυλ στις Προβολές Διάρθρωση (Outline) και Πρόχειρη (Draft). Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να επιλέξουμε το Tab Προβολή (View) και από την περιοχή της κορδέλας που ονομάζεται Προβολές Εγγράφου (Documents Views) να επιλέξουμε είτε την προβολή Διάρθρωση (Outline) είτε την προβολή Πρόχειρη (Draft).

01

Στο Word 2010, θα πρέπει να επιλέξουμε το Tab Αρχείο (File) για να περάσουμε σε προβολή Backstage και από το πτυσσόμενο μενού να επιλέξουμε την κατηγορία Επιλογές (Options). Αμέσως εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου Επιλογές του Word (Word Options), όπου θα πρέπει να επιλέξουμε την κατηγορία Για Προχωρημένους (Advanced) από τα αριστερά του παραθύρου. Αφού το έχουμε επιλέξει πλοηγούμαστε στα δεξιά του παραθύρου μέχρι να εντοπίσουμε την κατηγορία Εμφάνιση (Display) και τότε στα δεξιά της εντολής που αναγράφει Πλάτος Τμήματος Παραθύρου Περιοχής Στυλ Στις Προβολές Πρόχειρο και Διάρθρωση (Style Area Pane Width in Draft and Outline View) θα πρέπει να πληκτρολογήσουμε το πλάτος των εκατοστών που θέλουμε για το Παράθυρο Περιοχής Στυλ.

02

Μόλις πληκτρολογήσουμε το πλάτος που θέλουμε πατάμε στο κουμπί ΟΚ για να επιστρέψουμε στο έγγραφό μας. Τότε θα πρέπει να επιλέξουμε είτε την προβολή Διάρθρωση (Outline) είτε την προβολή Πρόχειρη (Draft) όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω και θα παρατηρήσουμε στα αριστερά της οθόνης μας το στυλ που έχει εφαρμοστεί στο κείμενο του εγγράφου μας.

03

Για να αφαιρέσουμε ή να μικρύνουμε το πλάτος της γραμμής, μπορούμε να επιλέξουμε την κατακόρυφη μαύρη γραμμή με το ποντίκι μας και να το σύρουμε προς τα αριστερά λίγο για να το μικρύνουμε είτε να το σύρουμε εντελώς στα αριστερά για να φύγει. Για να κλείσουμε την προβολή Διάρθρωσης (Outline View) θα πρέπει να επιλέξουμε το Tab Διάρθρωση (Outline) και να επιλέξουμε το κουμπί Κλείσιμο Προβολής Διάρθρωσης (Close Outline View) όπως εμφανίζεται και στην παρακάτω εικόνα.

04

Εάν είχαμε επιλέξει προβολή Πρόχειρη (Draft) θα πρέπει να επιλέξουμε το Tab Προβολή (View) και από την περιοχή της κορδέλας που ονομάζεται Προβολές Εγγράφου (Document Views) να επιλέξουμε την προβολή Διάταξη Εκτύπωσης (Print Layout) για να εμφανιστεί και πάλι το έγγραφό μας όπως ακριβώς θα εκτυπωθεί.

05

Whoever wants to read this post in English can do so at the following address:

http://officesmart.wordpress.com/2011/09/15/how-to-show-the-style-area-pane-in-word-2010/

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...