Jump to content

Προσφορές σε επίσημη τεχνική εκπαίδευση Microsoft από το SystemPlus στη Θεσσαλονίκη


Recommended Posts

logosmall2.jpg        goldpsmall.jpg

Το SystemPlus, Επίσημο Κέντρο Τεχνικής Εκπαίδευσης της Microsoft στη Θεσσαλονίκη, προσφέρει σε όλα τα μέλη του AutoExec.Gr στην Β. Ελλάδα την δυνατότητα να εκπαιδευθούν και να πιστοποιηθούν σε ειδικές τιμές. Συγκεκριμένα:

1+1: με την εγγραφή σας σε οποιοδήποτε επίσημο τεχνικό σεμινάριο Microsoft, συμμετέχετε εντελώς δωρεάν και σε ακόμα ένα της επιλογής σας. Η προσφορά συμπεριλαμβάνει και τα τεχνικά σεμινάρια για Windows 7, Windows Server 2008 R2, Exchange Server 2010 και για την σουίτα προϊόντων System Center, αλλά και όλα τα επίσημα τεχνικά σεμινάρια Microsoft που βρίσκονται στον κατάλογό μας, για τα οποία ισχύουν ήδη ειδικές εκπτώσεις.

Θυμίζουμε ότι αυτή την εποχή τρέχει το πρόγραμμα Career Packages, στο οποίο με την εκπαίδευσή σας σε Windows 7 ή/και Windows Server 2008, παίρνετε εντελώς δωρεάν τα Windows 7 Ultimate Edition και τον Windows Server 2008 R2 Standard, ενώ έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε και στις εξετάσεις πιστοποίησης επίσης δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2310 266988, ή εναλλακτικά στο 801 300 3383 (αστική χρέωση πανελλαδικά).

Τα σεμινάρια διδάσκονται από Microsoft Certified Trainers (MCTs) και Microsoft Most Valuable Professionals (MVPs), πιστοποιημένους αυστηρά στο αντικείμενο το οποίο διδάσκουν, των οποίων τα επίσημα βιογραφικά πιστοποιήσεων της Microsoft είναι στην διάθεσή κάθε ενδιαφερόμενου. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...