Jump to content

Επαναφορα emails


fatalerror
 Share

Recommended Posts

Χαιρετε. Θα ηθελα να σας συγχαρω και εγω για την εξαιρετικη δουλεια σας. Το προβλημα που εχω ειναι το εξης. Εκανα restore δυο mails ενος χρηστη με αποτελεσμα να γεμισει το mailbox του. Οταν σβηστηκαν καποια emails ο χρηστης μπορουσε να λαβει. Στο διαστημα που ηταν full το mailbox του (καποιες ωρες) μπορω να δω τα emails που του εσταλησαν ; Ο χρηστης εχει outlook 2007 και ο exchange ειναι 2007.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σου φίλε.

Αρχικά να αναφέρω ότι μου φαίνεται περίεργο στα 2 email να γέμισε το mailbox, εκτός και αν ήταν ήδη γεμάτο και με αυτό έκανε το pick.

 

Στο διάστημα που ήταν full το email του το τι εστάλει αρχικά εξαρτάται και από την ρύθμιση που του έχεις για το full mailbox καθώς υπάρχει και η επιλογή όταν γεμίσει να μην μπορεί ούτε να στέιλει.

 

από εκεί και πέρα, αν πας στο sent files δεν φαίνεται τι έχει στείλει; ή σκέφτεσε μήπως έχει διαγράψει emails;

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Να συμπληρωσω - διορθωσω πως εκανα restore με backupExec και για καποιο λογο εφερε καποια αλλα emails. Εγω μπορω να διαβασω τα emails αυτα που δεν ελαβε ο χρηστης (αν και του εσταλησαν) οσο ηταν full το mailbox του; Ειναι καπου σε καποια cache, καποια εντολη ισως με powerShell; (Δεν ειναι θεμα quotas απλα γεμισε)

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...